ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μεγάλη "νίκη" για το ΣΕΔΗ η παράταση των συμβάσεων έως το τέλος του έτους για τους εργαζόμενους "covid-19"

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγάλη "νίκη" για το ΣΕΔΗ η παράταση των συμβάσεων έως το τέλος του έτους για τους εργαζόμενους "covid-19"

 


Μεγάλη νίκη των συμβασιούχων  "εργαζομένων" που προσλήφθηκαν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε δεκάδες δήμους για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας είναι η παράταση των συμβάσεών τους έως το τέλος του έτους και βλέπουμε! 

Κάνοντας το χατίρι των δημάρχων ο υπουργός Εσωτερικών κ.  Μάκης Βορίδης,  και για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους αποφάσισε για ακόμη 3 μήνες να διατηρήσει προσωπικό που οι δήμαρχοι θεωρούν αναγκαίο. 

Εάν είναι τότε θα έπρεπε να δούμε και την μετατροπή της σύμβασής τους σε ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ αφού ως γνωστόν η Σοβιετία δεν αποδίδει με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. 

Χαιρόμαστε που από τις παρατάσεις αυτές ευνοούνται και πολλοί φίλοι αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως ο λογαριασμός στο τέλος της διαδρομής θα είναι βαρύς για όλους μας. 

Με τέτοιες λογικές η χώρα χρεοκόπησε και θα χρεοκοπήσει και πάλι αφού εάν δεν βολέψεις σε θέσεις τους ψηφοφόρους σου στο τέλος θα πειστούν από το 800αρι που θα τους δώσει για βασικό μισθό ο Αλέξης Τσίπρας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: