ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στους συμμετέχοντες αλλά....

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Μπράβο στους συμμετέχοντες αλλά....


Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο οποίο συμμετείχαν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Ηλιούπολης ( Ε.Ο.Π.Π.Η) και βέβαια ο πανταχού παρών Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτης Κόκλας ( φωτογραφία πάνω).

Το θέμα του σεμιναρίου επικεντρώθηκε στην Καρδιολογική Αναζωογόνηση και χρήση απινιδωτή. Και βέβαια πολύ ορθώς οι εθελοντές πήγαν και παρακολούθησαν ένα χρήσιμο σεμινάριο. Το θέμα είναι εάν ανάλογα σεμινάρια έχουν παρακολουθήσει υπάλληλοι του δήμου μας που έρχονται σε επαφή με ευπαθείς ομάδες όπως π. χ αυτοί που εργάζονται στα ΚΑΠΗ ή ακόμα και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης μας. 

Το γράφουμε προφανέστατα για να μεριμνήσει εάν αυτό δεν έχει συμβεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος που δεν είναι βέβαια ο εικονιζόμενος αλλά και γενικότερα ως ιδέα που θα μπορούσε να υλοποιηθεί από την παρούσα διοίκηση. Είδαμε πως για τέτοια σεμινάρια ενδιαφέρονται πολλοί οι συνδημότες μας μέσα από τα ερωτήματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ζητούσαν λεπτομέρειες για να συμμετάσχουν! 

Τέλος ευχόμαστε οι γνώσεις που απέκτησαν οι συμμετέχοντες να μείνουν αχρείαστες,  μια ουτοπική ευχή μπροστά  σε μια πραγματικότητα που δίνει πολλές πιθανότητες στο να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις αυτές βοηθώντας τον συνάνθρωπό τους. 



ΥΓ: Βλέπω με χαρά πολλούς φίλους να συμμετέχουν σε αξιόλογες δράσεις, και νιώθω ευχάριστα γιατί μου δίνουν την ευκαιρία να γράψω και κάτι καλό! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: