ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ουδετερότητα δεν είναι σοφή επιλογή, ας το καταλάβουν στις Βρυξέλλες πως στον νέο Ψυχρό πόλεμο πρέπει να πάρουν θέση

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Η ουδετερότητα δεν είναι σοφή επιλογή, ας το καταλάβουν στις Βρυξέλλες πως στον νέο Ψυχρό πόλεμο πρέπει να πάρουν θέση

 Η Γαλλία του Εμανουέλ Μακρόν είναι λιγότερο υποκριτική έναντι της Γερμανίας που καιρό τώρα χαϊδεύει με την ανοχή της και σπεύδει πάντα αρωγός σε κράτη παρίες όπως η Κίνα και η Ρωσία. 

Κομμάτι της Ε.Ε είναι και η χώρα μας η οποία διαχρονικά "καρκινοβατεί" ανάμεσα στην πολιτισμένη Δύση και την βάρβαρη Ανατολή. 

Οι σπασμωδικές κινήσεις της Γαλλίας καταδεικνύουν πως οι ΗΠΑ δεν είναι διατεθειμένες να "νταντεύουν" τους κακομαθημένους συμμάχους τους , ούτε να μοιράζουν δολάρια σε όσους προσπαθούν εδώ και καιρό να βάλουν τη Ρωσία στην Ε.Ε από την πίσω πόρτα!

Το πρόβλημα "Κίνα" δεν είναι κάτι που εφηύραν οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία αλλά μια πραγματικότητα που αρνούνται να δουν οι Ευρωπαίοι. 

Η κινεζοποίηση της Ε.Ε δεν θα φέρει ανάπτυξη και ευμάρεια αλλά ΦΤΩΧΕΙΑ , ΔΥΣΤΥΧΙΑ και θα οδηγήσει μοιραία και σε πολεμικές συγκρούσεις από τις οποίες δεν είναι σίγουρο πως θα ωφεληθούν οι "ουδέτεροι" ή όσοι όπως και η χώρα μας αρέσκονται να πατάνε σε δύο βάρκες με κίνδυνο να πνιγούν σε θάλασσες συμφερόντων των ισχυρών. 

Ως μέσο έχουμε γράψει πάμπολες φορές για το ποιο στρατόπεδο πρέπει να επιλέξει η χώρα μας στον νέο Ψυχρό Πόλεμο που είναι ήδη εδώ. 

Σε όλα τα αστικά κόμματα υπάρχουν οι οπαδοί της "ουδετερότητας" ενώ τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας ανέκυψαν και πάλι όσοι θεωρούν πως θα μας σώσει το "ξανθό γένος" το οποίο για αυτούς είναι το Ρωσικό! 

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος πως σε έναν πόλεμο επικρατούν οι στρατιωτικά ισχυροί και βέβαια όσοι επιθυμούν την καταστροφή της "Αυτοκρατορίας" της επονομαζόμενης και νέας Ρώμης  έχουν σίγουρα ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: