ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μιζέρια από τους μονίμους "επαναστάτες" του πληκτρολογίου για τoν χθεσινό πετυχημένο φιλανθρωπικό αγώνα

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Μιζέρια από τους μονίμους "επαναστάτες" του πληκτρολογίου για τoν χθεσινό πετυχημένο φιλανθρωπικό αγώνα

 


Δεν κοιτάνε τα "χάλια" τους που κάνουν εκδηλώσεις των 50 ατόμων με ομιλητή τον Κώστα Ζουράρι αλλά κάνουν άδικη κριτική σε όσους έσπευσαν να στηρίξουν με την παρουσία τους την επιτυχημένη χθεσινή εκδήλωση που προσέλκυσε πλήθος ΜΜΕ. 

Και προσέλκυσε γιατί όσοι πήγαν δεν έχουν τις ανόητες  ιδεοληψίες κρατικοδίαιτων , όπως του αναπληρωτή συντονιστή της Α΄ Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλιούπολης κ. Μιχάλη Τασούλα. 

Έτσι ενοχλήθηκε από την πολυπληθή παρουσία κεντροδεξιών στον χθεσινό φιλανθρωπικό αγώνα που ανταποκρίθηκαν για να βοηθήσουν,  και όχι φυσικά για να φωτογραφηθούν αφού ως βουλευτές και υπουργοί δεν το έχουν ανάγκη. 

Τα σχολεία φέτος λειτουργούν με περισσότερο εκπαιδευτικό προσωπικό από ποτέ αφού έγιναν χιλιάδες προσλήψεις για να καλυφθούν τα κενά. Έγιναν 11.770 μόνιμοι διορισμοί αλλά προφανέστατα για τον κ. Τασούλα δεν επαρκούν εάν δεν πιάσουμε όλες και όλοι δουλειά στο δημόσιο όπως ο ίδιος. 

Και βέβαια 40 χρόνια ΠΑ.ΣΟ.Κ ο κ. Τασούλας και άλλα 10 ΣΥΡΙΖΑ  θα μπορούσε να ζητήσει ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

 Να έχει ο  κάθε μαθητής τον προσωπικό του ψυχολόγο λες και το αντέχει αυτό η οικονομία μας ,  την στιγμή που τέτοιοι δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα στα κράτη παρίες που διαφημίζει , κατά καιρούς στο προφίλ του στο facebook. 

3000 στελέχωσαν πέρισυ τις 13.000 σχολικές μονάδες της χώρας και πληρώθηκαν μέσω ΕΣΠΑ. Δηλαδή μέσω της "κακής" κατά τον Τασούλα και τους λιγοστούς πλέον ομοϊδεάτες του,  που μας φώναζαν το 1981 "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" ,την στιγμή που οι ίδιοι πληρώνονταν με δανεικά και αγύριστα όπως αποδείχθηκε τελικά από τους "κακούς" δανειστές μας. 

Η κυβέρνηση δεν έχει καμία οικονομική δυνατότητα να μονιμοποιήσει τους χιλιάδες ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς που πληρώνονταν μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ. Και βέβαια σκοπός του Τασούλα δεν είναι μια καλύτερη Παιδεία αλλά μια χειρότερη όπου οι εκπαιδευτικοί δεν θα αξιολογούνται και που οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων θα είναι έρμαια ανώμαλων για να μην ενοχληθούν οι ποινικοί και καταπατηθεί το δικαίωμα τους στην διαστροφή από τις κάμερες που θα τους καταγράφουν εν ώρα διδασκαλίας. Ήδη με την τηλεκπαίδευση πολλοί γονείς κατάλαβαν την παρεχόμενη ποιότητα γνώσεων που προσφέρεται στα δημόσια σχολεία μας. Και αυτό ακριβώς προσπαθεί να διορθώσει η κα Κεραμέως που έχει κάνει για την Παιδεία σε δύο χρόνια όσα δεν κατάφεραν άλλοι σε 40 . Γιατί προφανέστατα και δεν ήθελαν να στεναχωρήσουν τους ψηφοφόρους τους που διδάσκουν με ένα πτυχίο που απέκτησαν πριν 30 χρόνια και χωρίς να έχουν από τότε διαβάσει τίποτα άλλο παρά μόνο "Αυγή" και "Ριζοσπάστη". 

Το ελληνικό κράτος λοιπόν κ. Τασούλα δεν έχει να πληρώσει. 

Και δεν έχει επειδή χρεοκόπησε από τον υπέρμετρο δανεισμό κυβερνήσεων τις οποίες στήριζαν και στηρίζουν οι "επαναστάτες" του πληκτρολογίου , που ως πλειοψηφία οδήγησαν σε πολιτικές του "Τσοβόλα δώστα όλα" εις βάρος τελικά όλης της κοινωνίας. 

Έχουμε περισσότερους εκπαιδευτικούς από όσους χρειάζεται για να λειτουργήσει η Παιδεία μας,  και  οι αναλογίες   δασκάλου - μαθητή στην χώρα μας,  είναι πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε 

 Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat η αναλογία αυτή είναι για το έτος 2019 η παρακάτω: 


Στην ΕΕ, ο μέσος αριθμός μαθητών ανά εκπαιδευτικό στο δημοτικό μειώθηκε ελαφρώς από 13,6 το 2018 σε 13,5 το 2019. Οι χαμηλότερες αναλογίες καταγράφηκαν στην Ελλάδα (8,7), το Λουξεμβούργο (9,0), την Πολωνία (9,6), την Ουγγαρία (10,0), την Σλοβενία (10,5) και την Ιταλία (12).


Στον αντίποδα, την υψηλότερη αναλογία μαθητών-εκπαιδευτικών διατηρούν η Ρουμανία (19,4), η Γαλλία (18,8), η Τσεχία (18,7), η Σλοβακία (17,5), η Ολλανδία (16,5) και η Γερμανία (15).

Άρα μια "χαρά"  τα πάμε για χρεοκοπημένη χώρα,  και εμείς το μόνο που λέμε κάθε φορά που συναντάμε κάποιον κυβερνητικό είναι λιγότερο κράτος. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε 95 δισ. ευρώ το χρόνο για να συντηρήσουμε ένα επιτελικό κράτος που δεν μπορεί να προσφέρει όχι επειδή είναι λίγοι οι εργαζόμενοι , αλλά επειδή δεν αξιολογούνται και παράγουν λιγότερο από όσο αμείβονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία. 

Τέλος να υπενθυμίσουμε για όσους ήρθαν χθες στην πόλη μας,  πως η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Τασούλας δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για τον παιδεραστή - καθηγητή Γυμνασίου της πόλης μας , ενώ αντίθετα στοχοποιούσε εμάς και άλλα μεγάλα "συστημικά" κατά τον κ. Τασούλα ΜΜΕ που με τα δικά τους ρεπορτάζ  και αφού Ελληνική Δικαιοσύνη δεν υπάρχει  κατάφεραν να παραμένει ο εν λόγω καθηγητής   προφυλακισμένος παρά την κάλυψη που του παρείχε με την ΣΙΩΠΗ της  ακόμα και η ΟΛΜΕ! 

Δεν μας κάνει εντύπωση και στον δημοσιογραφικό χώρο άλλωστε οι συνδικαλιστές δημοσιογράφοι έχουν καταντήσει την ΕΣΗΕΑ σε μια ένωση στην οποία ουσιαστικά δεν συμμετέχει πάνω από το 70% όσων εργάζονται σήμερα στα ΜΜΕ. 

Και βέβαια τύποι σαν τον κ. Τασούλα  για αυτό ενοχλούνται με την υπουργό  Παιδείας κα Κεραμέως γιατί επί θητείας της έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα μια πλειάδα εκπαιδευτικών,  που κάποιοι ήταν ήδη  καταδικασμένοι για ιδιαίτερα ειδεχθή αδικήματα αλλά μετά την αποφυλάκισή τους διεκδίκησαν και κάποιοι πέτυχαν αρχικώς δικαστικά , την επαναφορά τους στις θέσεις που κατείχαν! 

Με μια απλή αναζήτηση στο google μπορείτε να βρείτε δεκάδες περιπτώσεις όπου η κα Κεραμέως ζήτησε και πέτυχε την διαθεσιμότητα πολλών παρανομούντων  εκπαιδευτικών,  κάτι φαίνεται που έχει εξοργίσει όσους κατέχουν θέσεις εκπαιδευτικού  σε σχολεία,  έχοντας λιγότερες γνώσεις ακόμα και από  τους μαθητές τους. 

Σ.Μ 

Διαβάστε επίσης : 


Περιχαρής φωτογραφίστηκε ο Αραμπατζής με τον υβριστή της ΝΔ ! - "Ρεύμα" στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ο Αραμπατζής αφού δεξιός στην παράταξή του δεν έμεινε ούτε για δείγμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: