ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σεφτελή σε ανάρτηση συνδημότη μας σε σελίδα του facebook

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Η απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σεφτελή σε ανάρτηση συνδημότη μας σε σελίδα του facebook

 

«Η συγκεκριμένη διάβαση πεζών έγινε από το Τεχνικό Συνεργείο του Δήμου μας μετά από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στη συνεδρίασή της, στις 13/9/2021.Παράλληλα ήταν προγραμματισμένη εργασία κοπής του αντίστοιχου τμήματος με τη διάβαση πεζών της σιδηροκατασκευής ,η οποία δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, εξαιτίας βλάβης του οχήματος που μεταφέρει το προσωπικό με τα εργαλεία τους. 

Τα κάγκελα κόπηκαν από συνεργείο του δήμου μας ... 



Οι σχετικές εργασίες ήταν ήδη προγραμματισμένες για αύριο το πρωί. Τέλος, σημειώνω πως στο συγκεκριμένο σημείο για πρώτη φορά, όπως έγινε αντιληπτό, γίνονται ευρύτερες παρεμβάσεις (που δυστυχώς δεν αναφέρεται στην ανάρτηση), ώστε να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια οι πεζοί και κυρίως οι μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου και του 17ου Νηπιαγωγείου .Εννοείται πως ακολουθούν και άλλες εργασίες, όπως για παράδειγμα ακριβώς μπροστά στην είσοδο του 10ου Δημοτικού Σχολείου, με διάβαση πεζών και μετατόπιση της μεταλλικής κατασκευής. Με εκτίμηση σε όλους και σε όλες».

Κώστας Γ. Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών 

Δεν υπάρχουν σχόλια: