ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αιχμηρή ανάρτηση του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου ... "Δεν χρειάζομαι ψυχοθεραπεία"

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Αιχμηρή ανάρτηση του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου ... "Δεν χρειάζομαι ψυχοθεραπεία"


Μέσα Σεπτέμβρη και κόβουν χόρτα στη λεωφόρο  Α. Παπανδρέου ( περνώντας τους είδαμε και εμείς σήμερα) και βέβαια να πούμε στον συνδημότη μας Γιώργο Παπαμώκο να συνεχίσει την κριτική του και να μην ακούει τις φήμες που δεν έχουν καμία αξία. 

Τα προβλήματα της πόλης είναι γνωστά και διαχρονικά και η δική μας άποψη είναι πως με αυτούς τους δημοτικούς υπαλλήλους η εικόνα δεν πρόκειται να αλλάξει όσοι δήμαρχοι και εάν αλλάξουν. 

Για εμάς ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης γνωρίζει άριστα τα προβλήματα της πόλης μας αλλά δεν θέλει να έρθει σε ΡΗΞΗ με τους εργαζόμενους όπως και κανένας άλλος . 

Άρα όλοι τα βλέπουν και αναμένουν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει το ΟΚ για καμιά  300 ακόμα  ΜΟΝΙΜΟΥΣ υπαλλήλους γιατί με λιγότερους από 1000 υπαλλήλους ο δήμος μας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δουλέψει! 

Εμείς λέμε απλά και ΞΕΚΑΘΑΡΑ να δοθούν σε ΙΔΙΩΤΗ οι δομές της καθαριότητας και του Πρασίνου,  και πλέον δεν μας παίρνει  να πάνε σε άλλους τομείς οι εργαζόμενοι,  ΑΛΛΑ να πάνε ΑΠΟΖΗΜΙΩΜΕΝΟΙ σπίτια τους . 

Γιατί δεν είμαστε του δόγματος να πεθάνει η ΠΑΤΡΙΔΑ για να ζήσουμε εμείς και η πατρίδα άμα συνεχίσει έτσι και η κυβέρνηση Μητσοτάκη σίγουρα θα ΠΕΘΑΝΕΙ οικονομικά. 

 Φανταζόμαστε πως το 2023 με τα νέα μνημόνια και τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις κάποια από αυτά που σας γράφουμε τώρα θα υλοποιηθούν αναγκαστικά. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: