ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εξαφανίστηκαν προ της κάλπης οι ακροδεξιοί "εξυγιαντές" της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Εξαφανίστηκαν προ της κάλπης οι ακροδεξιοί "εξυγιαντές" της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

 Ένα από τα θετικά της νυν διοίκησης της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης  υπό την προεδρία του κ. Στάθη Ευσταθόπουλου είναι πως δεν έδωσε χώρο και κυρίως χρόνο σε αρκετούς Νεοδημοκράτες που ονειρεύονται ως κοινή ΔΕΞΙΑ παράταξη τους Βασιλόφρονες , τα  απομεινάρια της Χούντας και όσους βάζουν πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα,  τις ιδεοληψίες τους. 

Έτσι και παρόλο που κάποιοι "ενεργοί φασίστες" δεν βολεύονταν με την μηδενική ΑΝΟΧΗ στην αθλιότητα που έχει επιδείξει η νυν διοίκηση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης στέλνοντας τα πάντα στις ειδικές επιτροπές δεοντολογίας του κόμματος ( με τις ατέλειες και τα πλεονεκτήματα που αυτές έχουν) δεν είχαμε φαινόμενα άλλων ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ ανά την Ελλάδα όπου το κόμμα αναγκάστηκε να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ακόμα και εκλεγμένους δημάρχους ( π.χ Καμπόσος δήμαρχος Άργους) για ρατσιστικά τους σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που η εκεί ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ ανέχθηκε έως και την διαγραφή του από το κόμμα. 

Έτσι μπορεί να μην παίρνει σε όλα θέση για να μην δημιουργεί εντάσεις όταν δεν χρειάζονται αλλά από την άλλη δεν έχουμε φαινόμενα του παρελθόντος από όσους δεν κατανοούν πως οι εποχές άλλαξαν. 

Οι τάχα ακροδεξιοί "εξυγιαντές" της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ προφανέστατα και έχουν αντιληφθεί πως δεν μπορεί να είσαι  και ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και ΛΟΑΤΚΙ +,  κάτι που θα κατανοήσουν και καλύτερα προεκλογικά το 2023. 

ΥΓ: Για κάποιους που δεν θέλουν να καταλάβουν εδώ είναι η ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ που ισχύει ακόμα και σήμερα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: