ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άρχισε να μοιράζεται στους δικαιούχους η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Άρχισε να μοιράζεται στους δικαιούχους η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Στη  φωτογραφία είναι η κάρτα δημότη Ηλιούπολης του στοχοποιημένου από φασίστες δημοσιογράφου που έχει βγάλει οιοδήποτε αφορά τον ίδιο στο διαδίκτυο, την ώρα που οι επικριτές του αρνούνται να μας επιδείξουν τα ανύπαρκτα πτυχία τους! Φοβούμενοι προφανώς το αδίκημα της πλαστογραφίας , ή μην έχοντας καλές γνώσεις από ψηφιακή επεξεργασία εγγράφων! 

 

Μετά από τηλεφώνημα από το δημαρχείο,  παραλάβαμε πριν από λίγο την ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

Για τον νέο θεσμό σας είχαμε ενημερώσει περί τα μέσα Αυγούστου όπου είχε εκδοθεί και σχετικό δελτίο τύπου από την διοίκηση του δήμου μας. 

Το κείμενο του δελτίου που υπέγραφε ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Χατζηδάκης εξηγούσε αναλυτικά  τι είναι η κάρτα Δημότη Ηλιούπολης και τον τρόπο απόκτησής της. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου 

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες.
Προσπαθούμε σταθερά να βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας και μετά την παρατεταμένη οικονομική και υγειονομική κρίση, δημιουργούμε τον νέο θεσμό της «Κάρτας του Δημότη», που ωφελεί τους Δημότες και τις τοπικές επιχειρήσεις.
Οι κάτοχοι της κάρτας θα έχουν:

Έκπτωση στο κόστος συμμετοχής τους σε επιμορφωτικά, αθλητικά προγράμματα και προνομιακές τιμές σε παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις του Δήμου Ηλιούπολης.

Έκπτωση σε καταστήματα εστίασης, εμπορίας και υπηρεσιών και γενικά στις επιχειρήσεις, που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της «Κάρτας Δημότη» και θα διαθέτουν το ειδικό σήμα.

Η κάρτα ισχύει επ’ αόριστον, είναι δωρεάν, εκδίδεται άμεσα, χωρίς κόστος και περιττά δικαιολογητικά και όλοι οι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια του Δήμου Ηλιούπολης έχουν δικαίωμα απόκτησής της.

Εάν είστε δημότης Ηλιούπολης, για να αποκτήσετε την κάρτα, πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση, στον σύνδεσμο:
https://forms.gle/vHangvACwsvaa6H96

Εάν έχετε επιχείρηση στην Ηλιούπολη και επιθυμείτε να εγγραφείτε στην λίστα των συμβεβλημένων με την κάρτα του Δημότη, πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί:
https://forms.gle/xNi5kSmDfecmmQ62A

Η λίστα των συμβεβλημένων καταστημάτων και επιχειρήσεων και των κατά καιρούς ισχυουσών προσφορών τους, θα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου και θα ανανεώνεται:
www.ilioupoli.gr/kartadimoti

Ο νέος θεσμός της «Κάρτας του Δημότη» έχει σκοπό να ενισχύσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ Δημοτών και Δήμου, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας, και αποτελεί άλλο ένα καινοτόμο βήμα, για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και της κοινωνίας.


Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν γνωρίζουμε πόσοι συνδημότες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη για απόκτηση της κάρτας Δημότη Ηλιούπολη,  και ποιες τοπικές  επιχειρήσεις θα συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή, αλλά φανταζόμαστε πως το επόμενο διάστημα και εφόσον ολοκληρωθεί και η παραλαβή των καρτών θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις. Βάλαμε και φωτογραφία για περισσότερα κλικ γιατί σε εμάς δεν "πούλησε" το θέμα όταν το είχαμε παρουσιάσει τον Αύγουστο! Παράλληλα βέβαια να καθησυχάσουμε και όσους είχαν παραγγείλει κάρτες και ανησυχούσαν για το πότε αυτές θα είναι έτοιμες! Εμείς βασικά είχαμε ξεχάσει και την διαδικτυακή αίτηση που είχαμε κάνει με κύριο σκοπό μας να παρακολουθούμε ως μέλη τα προνόμια που θα προκύψουν από αυτή την πρωτοβουλία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: