ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ε όχι και ευρωπαϊκό στρατό κ. Μητσοτάκη μας - Με ποιους με τους Γάλλους και τους Γερμανούς;

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ε όχι και ευρωπαϊκό στρατό κ. Μητσοτάκη μας - Με ποιους με τους Γάλλους και τους Γερμανούς;



Η Γαλλία έχει φαντασίες πως ζούμε στην εποχή του Μεγάλου Ναπολέοντα , τότε που το μόνο που "κατάφερναν" πρόσκαιρα  ήταν ελάχιστες νίκες εναντίον των Ρώσων. Τώρα σε αγαστή συνεργασία με την Ρωσία του Πούτιν αναζητούν "ανεξαρτησία" από την δημοκρατική Δύση. Αναζητούν δηλαδή να οδηγήσουν την Ε.Ε στην αγκαλιά της απόλυτης βαρβαρότητας που εκπροσωπεί η Ανατολή! 

Γιατί προφανέστατα και ό,τι ζούμε στην Ε.Ε στις μέρες μας ,  δεν έχει καμία σχέση με Δημοκρατία Δυτικού Τύπου. Κρατισμός και Σοβιετία στα περισσότερα κράτη μέλη της Ε.Ε. 

Όχι αυτή η Ε.Ε δεν πρέπει να αποκτήσει ποτέ δικό της στρατό , δεν αντέχουμε άλλον Στάλιν ή Χίτλερ. 

Η Ευρώπη που έβαλε στους φούρνους τους Εβραίους ονειρεύεται να έχει και ενιαίο στρατό με τους απογόνους αυτών που τους έβαλαν. 

Ντροπή και αίσχος για τις σημερινές δηλώσεις Μακρόν - Μητσοτάκη,  και φυσικά ο "νάνος" Μακρόν ας κοιτάξει πρώτα να βγάλει την χώρα του από τα οικονομικά της αδιέξοδα πριν το παίξει Μέγας Ναπολέων. 

Και βέβαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να εξηγήσει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες γιατί προτίμησε να αγοράσει για την χώρα τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ στρατιωτικό εξοπλισμό έναντι του προηγμένου Αμερικανικού που έχει δοκιμαστεί σε αμέτρητα πραγματικά πεδία μαχών τα τελευταία χρόνια. 

Ευρωπαϊκός στρατός δεν πρόκειται να γίνει,  και το θέμα είναι πόσο θα ωφεληθεί η γείτονα Τουρκία από την "αφέλεια" του Κυριάκου Μητσοτάκη να μη βλέπει το ανέφικτο του εγχειρήματος. 

Στα 10 μίλια της Κρήτης είναι το τουρκικό ( Αμερικανικού τύπου σκάφος) και εάν νομίζουν Γάλλοι και Έλληνες πως μπορούν να το απωθήσουν ας το προσπαθήσουν . Στο βυθό θα καταλήξουν τα γαλλικά σαράβαλα που μας παρουσιάζει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ως τάχα "ξύλινο τείχος"! Σίγουρα ξύλινα είναι μπροστά στο Αμερικανικό ατσάλι! 

ΥΓ: Για την ΝΔ έχει έρθει η ώρα του Νίκου Δένδια,  αφού οι ρωσόφιλοι του κόμματος οδηγούν την χώρα μας σε στρατιωτικές περιπέτειες , από τις οποίες θα βγει σίγουρα χαμένη. 

Σιγά μην φοβηθεί η Τουρκία τα σαπιοκάραβα των Γάλλων,  που μας φορτώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης , ο οποίος  θεωρεί πως οι ΗΠΑ θα τον αφήσουν να φλερτάρει ξεδιάντροπα με την ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ,  που κρύβεται πίσω από συμφωνίες σαν την σημερινή. 



Σ.Μ     

Δεν υπάρχουν σχόλια: