ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δύσκολα τα πράγματα για τον Ανδρέα Λοβέρδο - Δεν κατανοούν οι εναπομείναντες την κρισιμότητα της μάχης

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ανδρέα Λοβέρδο - Δεν κατανοούν οι εναπομείναντες την κρισιμότητα της μάχης



Γεννηματά- Ανδρουλάκης- Λοβέρδος - Καστανίδης διεκδικούν την ηγεσία του τρίτου πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα. 

Δεν μας αφορά , αλλά εμείς δεν ξεχνάμε παράλληλα ως ΔΕΞΙΟ μέσο , πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ "έβαλε πλάτη" την δύσκολη περίοδο 2010-2015,  για να παραμείνει η χώρα όρθια και εντός Ε.Ε. 

Τα λάθη του ΠΑ.ΣΟ.Κ τα έχουμε γράψει πολλάκις φορές .Ήταν  από την ίδρυση του ένα λαϊκίστικό κίνημα που όταν κέρδισε την Εξουσία υλοποίησε ένα οικονομικό πρόγραμμα που οδήγησε στην χρεοκοπία της χώρας. 

Υπέρ- Δανεισμός  και "βόλεμα" των ημετέρων και ανεδαφικά συνθήματα αλά Τσίπρα,  ήταν η παρακαταθήκη που άφησε,  μαζί με την ενδυνάμωση του κακού  συνδικαλισμού στον δημόσιο τομέα που στράφηκε τελικά εναντίον του , τις κρίσιμες ώρες του 2010-2011 όταν η χώρα μας βρέθηκε φάτσα με την ΑΤΑΚΤΗ χρεοκοπία,  που θα οδηγούσε την χώρα μας στην απόλυτη καταστροφή. 

Την συνέχεια του "λεφτά υπάρχουν" του Γιώργου  Παπανδρέου,   την συνέχισε ο "σχίζω τα μνημόνια" Αλέξης Τσίπρας και φυσικά οι περισσότεροι οπαδοί είχαν ήδη επί δεκαετίες "εκπαιδευτεί" για να μεταπηδήσουν στο νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

Ό,τι απέμεινε ένα 8% σύμφωνα με τις τελευταίες κάλπες ή ένα 6%- 7% σύμφωνα με τις σημερινές δημοσκοπήσεις παλεύει να διαχειριστεί το κακό παρελθόν του. 

Όαση ανάμεσα στους τέσσερις η υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου που δεν του αρέσει ο λαϊκισμός και που εάν εκλεγεί θα συμβάλει θετικά στην πορεία της χώρας μας για το ξεπέρασμα της κρίσης. 

Οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα καταστήσει το ΚΙΝΑΛ , ΠΑ.ΣΟ.Κ ή όπως το πουν σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που θα προσπαθήσει να ξεγελάσει για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό τάζοντας τα πάντα στους πάντες για να έρθει και πάλι στην Εξουσία. 

Δύσκολη έως ακατόρθωτη η επικράτηση του Ανδρέα Λοβέρδου σε ένα κόμμα όπου το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" γοητεύει ακόμα τους πολλούς! 

Η ΝΔ προφανέστατα και μετεκλογικά εάν δεν έχει αυτοδυναμία μπορεί να συνεργαστεί με ένα κόμμα που θα ηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος και όχι με ένα κόμμα στο οποίο θα είναι πρώτο βιολί η Γεννηματά , ο Ανδρουλάκης ή ο Καστανίδης. 

Θεωρούμε σχεδόν απίθανο να επικρατήσει ο ικανός Ανδρέας Λοβέρδος αφού η καταστροφική "γοητεία" του Αλέξη Τσίπρα συγκινεί όσους έχουν ως ίνδαλμά τους τον Άρη Βελουχιώτη. Το ΚΚΕ άλλωστε τον είχε αποκηρύξει κάτι που θυμούνται όλες και όλοι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν υπήρχε καν την περίοδο του εμφυλίου δεν έκανε τέτοια "λάθη".  

ΥΓ: Στην πόλη μας οι περισσότεροι Πασόκοι,  πήγαν ΣΥΡΙΖΑ και όσοι απέμειναν δεν εκτιμούν και ιδιαίτερα τον Ανδρέα Λοβέρδο. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: