ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μα τι πήγες να κάνεις βρε Αραμπατζή στη ΔΕΘ των "μπολιασμένων"; - Πούλησες την "επανάσταση" για μια μπουγάτσα;

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Μα τι πήγες να κάνεις βρε Αραμπατζή στη ΔΕΘ των "μπολιασμένων"; - Πούλησες την "επανάσταση" για μια μπουγάτσα;

 

Στην ΔΕΘ ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής δεν έχει θέμα να φωτογραφίζεται με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη , όμως στην Ηλιούπολη φωτογραφίζεται με τους υβριστές του. 


Αυτούς που τους ενοχλεί το παρελθόν του πρώην υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη  ( για το οποίο έχει δώσει εξηγήσεις που έχουν πείσει έως το ΚΙΣ) αλλά όχι όσους θεωρούν μιλώντας στα "σοβαρά" πως έχουμε χούντα Μητσοτάκη επειδή παίρνει μέτρα για να μην πεθάνουμε ΟΛΟΙ μας από την πανδημία! 

Σε κάθε περίπτωση και στις κάλπες του 2023 την πλάτη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θα δει αφού αυτοί τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν κάνουν. Και βέβαια θεωρούμε πως μη αντιδρώντας σε αυτό το ΧΑΛΙ "βουλιάζουν" μαζί του και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του για τους δύο εκ των οποίων λέμε με σιγουριά πως δεν το αξίζουν! 

Η άλλη φωτογραφία με τον Περιφερειάρχη Αττικής δεν μας ενόχλησε και πολύ αφού για εμάς ο κ. Πατούλης ήταν και παραμένει ένας λαϊκιστής που μετά από μια κακή θητεία ως δήμαρχος Αμαρουσίου και ενώ είχε κάνει τον "αντιμνημονιακό" του αγώνα βρέθηκε με τον "τσαμπουκά" και τις ψήφους όσων ήθελαν να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ Περιφερειάρχης Αττικής! 

Χειρότερος έως τώρα από την προκάτοχό του την κα Δούρου και φυσικά με μηδαμινές πιθανότητες να "εκβιάσει" και πάλι το χρίσμα της ΝΔ στις εκλογές του 2023! 


Ελπίζουμε να τους άρεσε η ομιλία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη μια ομιλία που μίλησε για συγκεκριμένη πολιτική που υπηρετεί το κόμμα της ΝΔ και που ελέω πανδημίας και μόνο δεν έχει προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που σίγουρα ο κ. Πατούλης δεν επιθυμεί για τον κ. Αραμπατζή μας έχει μπερδέψει τόσο που δεν ξέρουμε ακόμα και σήμερα τι ακριβώς πρεσβεύει;

Το χειρότερο είναι πως προσπαθεί να βγει από τα αριστερά και όχι από τα δεξιά στην νυν διοίκηση του δήμου μας με αποτέλεσμα να μην ελπίζει στο 10αρι του 2019 , αφού εάν εξαιρέσεις τους "ενεργούς" αλλά κάργα "ψεκασμένους" Ηλιουπολίτες δεν βλέπουμε κανένα από τα τοπικά ΜΜΕ να συμφωνεί με την αντιπολιτευτική του παρουσία στα δημοτικά συμβούλια της πόλης όποτε μας κάνει την "τιμή" και δεν αποχωρεί! 

Σ.Μ

Και κάποια από τα "χιουμοριστικά" ποσταρίσματα στο facebook ενός από τους συνδημότες μας με τον οποίο ο κ. Αραμπατζής συζητά ( σε τι άραγε συμφωνούν;) για τα προβλήματα της πόλης!










Δεν υπάρχουν σχόλια: