ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Ανεδαφικές προτάσεις διαβάσαμε στο site των Ενεργών Πολιτών Ηλιούπολης  (στέκι φασιστών για εμάς) που αφορούν την διερχόμενη και υπερτοπική κυκλοφορία οχημάτων. Οι συμμετέχοντες μας υπενθυμίζουν την αντίδραση τους να γίνει περιφερειακή λεωφόρο μέσα στην δασική έκταση με συνέπεια να διχοτομηθεί η πόλη μας και να έχουμε σήμερα την Κατεχάκη,  και προτείνουν ως μοναδική λύση μια σήραγγα που απλώς θα μετριάσει και δεν θα λύσει το πρόβλημα. Την θέλουν μάλιστα και χωρίς ΔΙΟΔΙΑ! Προφανέστατα για να καταλήξει καρόδρομος όπως και τα μεγαλύτερα τμήματα ακόμα και εθνικών οδών,  που την δικαιοδοσία τους έχει ακόμα το Ελληνικό Κράτος. Δρόμοι που χρυσοπληρώθηκαν και που θα συνεχίζουν να πληρώνονται έως ότου μια κυβέρνηση συνειδητοποιήσει πως το κράτος δεν μπορεί να παίζει τον επιχειρηματία , αφού η πραγματικότητα έχει αποδείξει πως έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ. Κυκλοφοριακή μελέτη υπάρχει δεν χρειάζεται νέα (γιατί προτείνουν και άλλη καθυστέρηση μέσω νέας μελέτης)  και η σήραγγα Ηλιούπολης  θα ξεκινήσει παράλληλα με τις εργασίες για το καζίνο στο Ελληνικό , για να  αποτελέσει μερική ανακούφιση για κάποια χρόνια αφού,  σε πείσμα όσων πολεμούν την επένδυση στο Ελληνικό αυτή θα αποτελέσει πόλο έλξης εκατομμυρίων τουριστών κάθε χρόνο. Και φυσικά για τις διαδικασίες συμμετοχικού σχεδιασμού και άλλα φληναφήματα που αναφέρουν θεωρούμε πως μια κυβέρνηση ψηφίζεται για να πράξει το πρόγραμμά της,  και όχι να συνομιλεί με τον κάθε "ψεκασμένο" που έτσι και αλλιώς έχει αποδείξει πως από ΔΙΚΗ του ιδεοληψία , έχουμε ένα φαλακρό βουνό και μια Κατεχάκη που διχοτομεί την πόλη μας επειδή κάποιοι δήμαρχοι άκουσαν όσους είτε το ήθελαν συνειδητά είτε όχι οδήγησαν την πόλη μας στα σημερινά της χάλια. Είναι οι ίδιοι που θεωρούν εφικτή την απομάκρυνση του ΚΥΤ Υμηττού και ίσως έχουν ακόμα την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως ο καπιταλισμός βρίσκεται στα τελευταία του! 

  • Πολλά και ενδιαφέροντα μάθαμε για νέο και άφθαρτο που δεν έχει κατεβεί ποτέ σε δημοτικές   εκλογές και επιθυμεί την κάθοδο του ως υποψηφίου δημάρχου στις κάλπες του 2023. Αυτή την περίοδο ασχολείται με διαδικτυακό μέσο που αφορά τους ομογενείς και όταν βγει στην τελική του μορφή θα το παρουσιάσουμε και από εδώ και κάποιες πληροφορίες μας λένε πως ήταν υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2006 χωρίς να καταφέρει να πετύχει να εκλεγεί ήταν ο μικρότερος υποψήφιος της παράταξής του. Αυτά και από εμάς εάν και εφόσον προχωρήσει στα σχέδιά του καλό κουράγιο! 

  • Πάλι με το site notia.gr τα έχουν κάποιοι στην πόλη μας . Ξυδάκι θα τους περάσει... 


  • Κάθε ομάδα στο facebook έχει διαχειριστές . Μπαίνει ο εξοικειωμένος με το διαδίκτυο και βλέπει. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να ζητάτε από τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη "ευθύνες" πως τάχα σας λογοκρίνει σε social media που δεν είναι διαχειριστής; Μόνο εσείς καταλαβαίνετε πως κάποιος μπορεί να σας λογοκρίνει τάχα σε μέσα που δεν έχει καν ο ίδιος διαχείριση και απλώς αναρτά κυρίως πράγματα από αυτό εδώ το ιστολόγιο και το μένουμε νότια. 

  • Εντάξει δεν υπάρχει σοβαρότητα και φυσικά πρέπει να έχεις περισσότερες φαντασίες και από την μυθομανή "φάλαινα" εάν θεωρείς πως υπάρχει τοπικό ΜΜΕ με περισσότερες 50.000 μοναδικές προβολές τον μήνα. Δεν υπήρχε ούτε στο παρελθόν εάν κάποιοι θεωρούν πως ισχυριστήκαμε ποτέ εμείς κάτι τέτοιο. Εξαφανίστηκαν και τα "ερπετά" του Μωραίτη για να μας πουν για τους χιλιάδες θαυμαστές του που αναμένουν να σωθούν από μια Λουκρητία! 

  • Δεν στηρίζουμε καμία εθελοντική ομάδα και ούτε πιστεύουμε πως τα προβλήματά θα λυθούν με εθελοντισμό. Προφανέστατα όμως και δεν είμαστε τόσο ΚΤΗΝΗ για να κανιβαλίζουμε όσους για τους δικούς τους λόγους έχουν επιλέξει να συνδράμουν εθελοντικά την διοίκηση αυτή όπως και τις προηγούμενες για ό,τι αυτοί θεωρούν το καλό της πόλης. Εμείς το καλό της πόλης δεν το στηρίζουμε σε κανέναν εθελοντισμό δεν μπορούμε να αναζητούμε ευθύνες από παντελώς ερασιτέχνες μετά από κάθε ΑΠΟΤΥΧΙΑ διαχείρισης κρίσης ή αύριο μεθαύριο και είναι σίγουρο πως θα συμβεί μετά από μια ΤΡΑΓΩΔΙΑ. 

  • Και 100 κλήσεις την ημέρα να γράψει η δημοτική αστυνομία αυτός που έχει μάθει να παρανομεί θα συνεχίσει το θέμα δεν είναι ο παραβατικός να πειστεί αλλά όποιος κατανοεί πως δεν μπορεί επειδή βαριέται να στερεί το δικαίωμα από άλλους να κυκλοφορούν στην πόλη. Το γράφουμε γιατί κάποιο έχουν αυταπάτες πως θα κλείσουν τα super market της πόλης για να έχουν λόγο ύπαρξης 8-9 δημοτικοί αστυνομικοί ή πάνω από 55.000 τσέοι που πρέπει να τους κάνουμε πρωτοσέλιδο την ΑΧΡΗΣΤΙΑ τους για να πιάσουν 10 μαλακισμένα και να τους ξεφύγει και το ένα! Θα μαζεύουν πτώματα πάλι από τα πεζοδρόμια σαν του Καραϊβάζ εάν δεν αντιληφθούν στην κυβέρνηση πως χωρίς ΕΥΠ και με αυτή την αστυνομία η χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε κλεφτρόνι περιπτέρου όχι την βαριά εγκληματικότητα. Ας ξυπνήσουν δεν θα αναστήσουν την τρομοκρατία με επιλογές αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ από το "κάτω ράφι"! 

  • Είναι αστείο να καρπώνεται η ΕΛ.ΑΣ την επιτυχία της ΕΥΠ στην Βόρεια Ελλάδα αφού χωρίς την δική της συμμετοχή στο τέλος θα συλλάμβαναν κανέναν "Ινδιάνο" μετά από καταγγελία ψευδομάρτυρα όπως στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης. 

    • Αλήθεια πιστεύει ο πρωθυπουργός πως θα πάει σε εκλογές με πιθανότητα επανεκλογής χωρίς να έχει ολοκληρωθεί δικαστικά η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Μάλαμα- Παπαχρήστου; Τον βλέπουμε να "κλαίει" σαν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή που έστησε "σχέδιο Πυθίας" που ήθελαν τάχα την εξόντωσή του οι σύμμαχοί μας αλλά δεν την πέτυχαν! Και όμως αυτόν κάποιοι θεωρούν πως μπορούν να τον κάνουν και πρόεδρο της Δημοκρατίας! Ας αφήσουν τις τρέλες μην έχουμε και πάλι αποσταθεροποίηση γιατί φυσικά και όσοι βλέπουν να συμφέροντά τους να θίγονται και επειδή μπορούν θα αντιδράσουν! 

  • Κάποιοι ονειρεύονται ακόμα προφυλάκιση εφοπλιστή για υπόθεση ναρκωτικών! Τι να πει κανείς για όσους έχουν αυταπάτες πως μπορεί ο ήλιος να βγει από την Δύση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: