ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....

  • Διαδικτυακές γκρίνιες διαβάζουμε στα social media της πόλης για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως στην αποκομιδή των σπασμένων κλαδιών ο δήμος μας έχει πετύχει να του σταλούν μηχανήματα από άλλους δήμους. Στόχος και σκοπός τους δεν είναι προφανέστατα να γίνει η δουλειά ( για εμάς για να γίνει ΓΡΗΓΟΡΑ πρέπει να δοθούν εργολαβία σε ιδιώτη) αλλά  να έχουν λόγο πολιτικής ύπαρξης αφού η ΗΤΤΑ του 2019 για αυτούς σήμαινε πως οι μισθοί τους τέλειωσαν. Μισθούς που όπως ισχυρίζονται δεν τους είχαν ανάγκη και ενδιαφέρθηκαν για τα κοινά για το "καλό" της πόλης. Για εμάς η ήττα του 2019 δεν σήμανε ΤΙΠΟΤΑ άλλο παρά την διατήρηση ανθρώπων με την ίδια ακριβώς ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ σε θέσεις ευθύνης. Ο συγχρωτισμός τους με παρατάξεις οι οποίες ανέχονται τον ΦΑΣΙΣΜΟ είναι ενδεικτική και της δικής τους ποιότητας και επειδή είναι επίκαιρο και το θέμα με την οπαδική ΒΙΑ καλό να είναι να θυμηθούμε ποιος πρόεδρος ομάδας της πόλης μας κατάφερε να στείλει στα σπίτια τους ( εμείς προσωπικά θα προτιμούσαμε κάπου αλλού) τους χούλιγκαν που προσπάθησαν να μας πείσουν πως το γήπεδο της πόλης μας είναι τσιφλίκι τους. Τέλοσπάντων είναι νωρίς για να αρχίσουμε τον "πόλεμο" με όσους έκαναν ειδική συνεδρίαση μετά τον


    θάνατο του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα για να τον ΤΙΜΗΣΟΥΝ! την ώρα που σημερινά μέλη της διοίκησης είχαν διαφωνήσει ΑΝΟΙΧΤΑ! 

  • Το να "τσιρίζεις" στα δημοτικά συμβούλια δεν σε κάνει απαραίτητα και Άδωνι Γεωργιάδη ιδίως εάν δεν έχεις πολιτικό λόγο να αρθρώσεις με επιχειρήματα και πετάς λάσπη σαν τον Παύλο Πολάκη! 

  • Και το tweet του πρωθυπουργού γιατί κάποια τρολ του ΣΥΡΙΖΑ με μισθούς που δεν θα έπαιρνα πουθενά στον δυτικό κόσμο αντί να μας εγκαταλείψουν μας ταλαιπωρούν με τις ανοησίες τους . 



Δεν υπάρχουν σχόλια: