ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ιδιωτικό συνεργείο κουρεύει "βαθιά" επικίνδυνο ευκάλυπτο απέναντι από το κέντρο Υγείας της πόλης μας

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Ιδιωτικό συνεργείο κουρεύει "βαθιά" επικίνδυνο ευκάλυπτο απέναντι από το κέντρο Υγείας της πόλης μας

 

Την ώρα που οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης αναζητούν "Σοβιετίες "και εθελοντές , ιδιωτικό συνεργείο κουρεύει τα επικίνδυνα δένδρα που ο δήμος με όλες τις διοικήσεις που έχουν περάσει διαχρονικά  άφησε να φτάσουν στον "Θεό". 

Περνώντας είδαμε πως κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά και απορήσαμε πως οι διάφοροι ενεργοί φασίστες και κατά επάγγελμα "οικολόγοι" δεν είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για το βαθύ κλάδεμα ενός ευκάλυπτου που όπως βλέπετε στις φωτογραφίες είχε φτάσει στους πάνω ορόφους πολυκατοικίας! 


Ελπίζουμε το συνεργείο να συνεχίσει την δουλειά που κάνει εάν και οι δικές μας πληροφορίες μας λένε διαφορετικά πράγματα αλλά θέλουμε να είμαστε ακριβείς σε ό,τι μεταφέρουμε αφού μπορεί να μην συνεχίσουν οι ίδιοι αλλά κάποιοι άλλοι σε περιοχές που έχουμε εντοπίσει επικίνδυνα δένδρα που έπρεπε να είχαν κοπεί εδώ και χρόνια. 

Όσο για τις αποζημιώσεις των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές από τις πρόσφατες πτώσεις δένδρων μαθαίνουμε πως έχουν γίνει αρκετές αιτήσεις και αναμένουμε να δούμε το συνολικό ποσό που θα λάβουν οι δικαιούχοι. 

Ένα χρηματικό ποσό που δεν θα είχαμε δώσει , εάν έκοβαν τα επικίνδυνα δένδρα και δεν ακολουθούσαν την ΚιΠΗ και τους διάφορους "οικολόγους" . 

Μάλιστα κεντροδεξιά δημοτική παράταξη έφτασε στο σημείο να ζητάει να υποστυλώνουν παντελώς επικίνδυνα δένδρα προφανώς επειδή κάποιος τους έχει πει πως είναι είδη προς εξαφάνιση! 

ΥΓ: Σπασμένα πεζοδρόμια από δένδρα που πρέπει να κοπούν πέριξ του ΚΥ Ηλιούπολης και βέβαια οι δημότες δεν θα σπαταλούν τα χρήματά τους για να το παίζουν κάποιοι οικολόγοι. 

Ας καταφύγουν δικαστικά κατά της διοίκησης του δήμου μας και θα δικαιωθούν δεν είναι δυνατόν να φτιάχνουν πεζοδρόμια που χάλασαν εξαιτίας δένδρων που δεν είχαν δικαίωμα να τα κόψουν. Μάλιστα στην κατοχή μας έχουμε και αλληλογραφία δημότη προς την προηγούμενη διοίκηση που τον απειλούσε πως θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη εάν κοπεί το δένδρο που εμπόδιζε ( ευτυχώς πλέον δεν υπάρχει) την είσοδο του σπιτιού του! Τραγικές καταστάσεις πραγματικά από ανθρώπους που θεωρούν πως τα δικαστήρια παίρνουν "κεφάλια" σε όσους τα βάλουν με τις "ζούγκλες" έξω από τις οικίες τους αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι και το διαπίστωσαν οι χιλιάδες που έχουν αθωωθεί για επικίνδυνα δένδρα που έκοψαν χωρίς τις σχετικές άδειες. Πρόσφατα ο δήμαρχος Αλίμου σε τηλεοπτική εκπομπή παραδέχθηκε πως παρακάμπτει την νομιμότητα για να σώσει ανθρώπινες ζωές από πτώσεις δένδρων αλλά αυτός λέγεται Ανδρέας Κονδύλης και έχει στον δήμο του νομικούς που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και ΟΧΙ ιδεοληψίες! Ξεπερασμένες από την ίδια την ζωή και  απαξιωμένες πλήρως από μια Ελληνική Δικαιοσύνη που αποφεύγει να βγάλει πολιτικές αποφάσεις για να ευχαριστήσει όσους για δεκαετίες κατέστρεψαν με τις επιλογές τους την πόλη μας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: