ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Λάθη κάνουμε όλες και όλοι μας και φυσικά και εμείς  και τα διορθώνουμε όσο το δυνατόν αμεσότερα. Όμως ιδέες και απόψεις δεν θα αλλάξουμε για εμάς ΟΛΟΙ οι διαγωνισμοί του Δημοσίου έως και σήμερα ( υποσχέθηκε ο αρμόδιος υπουργός κος Βορίδης τολμηρές αλλαγές στον τρόπο πρόσληψης για το Δημόσιο αναμένουμε να δούμε τι θα απογίνει) δεν επιλέγουν υπαλλήλους με βάση την ικανότητα τους σε ένα αντικείμενο αλλά με βάση παντελώς άσχετα κριτήρια ( πολύτεκνοι, ΑμεΑ , κ.ο.κ) και φυσικά πρέπει να έχουν δουλειά τα ΑμεΑ αλλά και στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα αφού κάθε ΕΞΑΙΡΕΣΗ και κάθε διαχωρισμός για εμάς δεν ωφελεί την κοινωνία. Ο αποκλεισμός των ΑμεΑ από καλά αμειβόμενες θέσεις του ιδιωτικού τομέα είναι θέμα κακής αντίληψης και όχι απόρροια της όποιας "αναπηρίας" του είδαμε και τους αρτιμελείς πως δεν τα καταφέρνουν σε ένα σωρό εργασίες ενώ είδαμε και ΑμεΑ να "ταλαιπωρούν" λιγότερο ή και καθόλου μια κοινωνία που βουλιάζει αφού αρνείται να αλλάξει. Έτσι δεν θα αλλάξουμε απόψεις για κάτι που γνωρίζουμε αλλά δεν μπορούμε να αποδείξουμε όσο ασχολούνται με τα κοινά ερασιτέχνες και μη αμειβόμενοι τα αποτελέσματα θα είναι κακά και ενίοτε θα είναι και τραγικά. 

  • Έρχεται κακοκαιρία λένε κάποιοι μετεωρολόγοι και ελπίζουμε να μην έχει ακόμα ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ η διοίκηση πως θα λύσει τα όποια προβλήματα με εθελοντές οι οποίοι είδαμε πως έφτασαν στο σημείο να υβρίζουν και αιρετούς επειδή για εμάς έκαναν το ΛΑΘΟΣ να του ανέχονται! 

  • Όσοι αναπολούν τον κ. Νίκο Χαρδαλιά στην Πολιτική Προστασία και δεν θεωρούν αρκετά πατριώτη τον νέο υπουργό ας τον αφήσουν να κάνει το πλάνο του προς την σωστή κατεύθυνση για να μην καεί το καλοκαίρι και πάλι ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ και αναζητούμε Ρουμάνους , Σλοβάκους και άλλους πυροσβέστες από πρώην ανατολικά κράτη να μας "σώσουν". Δεν θα σωθούμε εάν η Πολιτική Προστασία την οποία διατήρησε και ο κος Χαρδαλιάς σε ΛΑΘΟΣ κατεύθυνση παραμείνει ως έχει. Το να πηγαίνει ο υπουργός για εμάς στα σημεία δεν λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα δεν είναι αυτή η ΔΟΥΛΕΙΑ του και δεν πληρώνεται για να μας λέει για το πόσο αξιόμαχοι είναι οι ένστολοι πάνω στα αποκαΐδια μαζί με τους "εθελοντές" τους. Θα τα πάει καλύτερα ο νέος υπουργός είμαστε απολύτως βέβαιοι και πολύ ορθώς ο πρωθυπουργός άλλαξε έναν ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ υπουργό με έναν άλλο που έως τώρα τουλάχιστον δεν "χαϊδεύει" τα αυτιά όσων ανίκανων βρήκε γιατί για την επιλογή τους προφανέστατα και δεν είναι ο ίδιος υπεύθυνος! 

  • Οι ροές μεταναστών και προσφύγων έχουν μειωθεί εάν αυτό δεν το βλέπουν οι κεντροδεξιοί της ΝΔ μπορούν να αναζητήσουν την ΤΥΧΗ τους στα δεκάδες ρωσόφιλα κόμματα στα "δεξιά" της ΝΔ και το δεξιά σε εισαγωγικά γιατί δεν μπορείς να είσαι δεξιός και ρωσόφιλος παράλληλα για το ΚΚΕ είσαι αλλά δεν το γνωρίζεις "συναγωνιστή". Καμία διαφορά για εμάς δεν έχουν με τους συντρόφους τους στο ΚΚΕ όσοι θεωρούν ακόμη και σήμερα εχθρικά προς την Ελλάδα κράτη την Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ. 

  • Δεν υπάρχει για εμάς κανένα δίλημμα για το ποια κράτη έχουν περισσότερο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ διακυβέρνηση ανάμεσα σε αυτά της Ε.Ε και κράτη όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία για όσους ακόμα πιστεύουν στην "δημοκρατική" Ε.Ε και τις λιγότερο δημοκρατικές ΗΠΑ και αναπαράγουν ασυναρτησίες του Διγενή μάλλον έχουν διαλέξει την ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας! 

  • Το 2019 τον Αλέξη Τσίπρα έκαναν πρωθυπουργό τα καραμνλικά σαπρόφυτα και οι "πατριώτες" του Πάνου Καμμένου όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Άρα αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σπρώξουν το κόμμα προς ό,τι αυτοί θεωρούν ΔΕΞΙΑ και που προφανέστατα στο μυαλό τους περιλαμβάνει και δικτάτορες όπως ο Ιωάννης Μεταξάς και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Ο πρώτος Γερμανόφιλος, ο δεύτερος και τα απολειφάδια του ακόμα και σήμερα κατηγορούν τις ΗΠΑ για την ανατροπή της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ του. 

  • Ο Ελληνικός στρατός είναι αυτός που αναγκάζει το πολιτικό σύστημα σε συμβιβασμούς και όχι το αντίστροφο ας το καταλάβουν καλά όσοι θεωρούν πως είμαστε υπερδύναμη! 

  • Θα πιάσουν όσους είναι να πιάσουν και μετά το θέμα θα ξεφουσκώσει όσον αφορά το τραγικό περιστατικό με τον Άλκη. Τώρα που είδαν τα δύσκολα έβαλαν στο παιχνίδι την ΕΥΠ και αυτοί ήδη έδωσε σε γνωστό ποινικολόγο αρκετά στοιχεία που αφορούν επίορκους αστυνομικούς που μετά την αποστρατεία τους εξακολουθούν και υπηρετούν στο πλάϊ επιχειρηματιών που θεωρούν πως θα πάρουν πρωταθλήματα με στρατούς ακροδεξιών ΦΟΝΙΑΔΩΝ και όχι αγοράζοντας κανέναν παίχτη της προκοπής. Με αυτά και με τα άλλα για τα επόμενα 20 χρόνια ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ θα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όσους Ούνους και εάν έχει η ομάδα που τάχα της "έκλεψε" το "αθηναϊκό κράτος" τα πρωταθλήματα! Όσον αφορά την δική μας ομάδα τον Παναθηναϊκό επί "παράγκας" τα πηγαίναμε καλύτερα αφού το παραμύθι της το τρώνε ακόμη όσοι δεν βλέπουν πως η νέα κατάσταση στο ποδόσφαιρο προφανέστατα και το μόνο που κατάφερε είναι να κόψει έναν τίτλο από την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα που δυστυχώς για όσους ακόμα ΔΕΝ βλέπουν είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς αναζητούμε "κορόϊδο" μεγέθους Μαρινάκη μπας και γίνουμε και πάλι η ομάδα που έπαιρνε τίτλους και έκανε πορείες στην Ευρώπη όχι πως πήραμε και κανένα ευρωπαϊκό αλλά τότε "τσουλάγαμε" . 

  • Πάντα υπάρχει ρίσκο σε όποια απόφαση και εάν πάρεις εκτός και είσαι εξασφαλισμένος με ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΕΣ που δεν ωφελούν τους πολλούς και την κοινωνία! 

  • Αναρωτιούνται οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΥΛΗΣ πότε θα μαζευτούν τα πεσμένα δένδρα μέσα από τα πάρκα της πόλης! Με 18 υπαλλήλους που έχει η δημοτική δομή Πρασίνου και δίνοντας προτεραιότητα σε όσα είναι σε επικίνδυνα για τους πολίτες σημεία θα πάρουν αρκετούς μήνες. Η ΛΥΣΗ που δεν αρέσει σε κανέναν ΕΝΕΡΓΟ ΦΑΣΙΣΤΑ κόκκινου ή μαύρου χρώματος στην πόλη μας είναι να δούμε μπας και φτιάξουμε και εμείς καμία επένδυση μέσα σε πάρκα που θύμιζαν με παλαιότερες διοικήσεις "ζούγκλες" του Αμαζονίου και τώρα που κάπως "μαζεύτηκαν" αφού και ο Θεός προνόησε για αυτό επιχειρούν και πάλι να τα καταστήσουν άχρηστα για μια τοπική κοινωνία που δεν την αφορούν οι χελώνες , οι πάπιες και τα βατράχια και αναζητεί θέσεις εργασίας που τις φέρνουν τα τσιμέντα και όχι παντελώς άχρηστα πεύκα που ακόμα και εάν τα είχαμε για οξυγόνο υπάρχουν σήμερα άλλες λύσεις . Βασικά τα έχουμε έτσι γιατί τα "κλέψαμε" αλλά δεν θέλαμε και να τα αξιοποιήσουμε είχαμε στρατούς εργαζομένων να τα "φροντίζουν" και πάντα χάλια ήταν αλλά είπαμε εδώ ακόμα είμαστε με την ΚιΠΗ και αναζητούμε πως να σώσουμε τα βατράχια ενός ανοιχτού σκουπιδότοπου που ονόμασαν κάποιοι ρέμα της Πικροδάφνης. Είναι οι ίδιοι που προφανέστατα θα ήθελαν ακόμα την λεωφόρο Κηφισιάς Ρέμα και φυσικά κλειστό το Mall στο Μαρούσι και ένα μεγάλο πάρκο με χιμπατζήδες! Πάντως το σίγουρο είναι πως όλες και όλοι αυτοί ενοχλούνταν και ενοχλούνται από τις τηλεοπτικές παλιότερα και διαδικτυακές πλέον "ζούγκλες" που ουδέποτε είχαν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για το πως η κοινωνία μας θα γίνει καλύτερη!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: