ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το Οκ στην λεωφόρο Ειρήνης διαθέτει χώρο φορτοεκφόρτωσης ;

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Το Οκ στην λεωφόρο Ειρήνης διαθέτει χώρο φορτοεκφόρτωσης ;


Το παραπάνω Super Market κάνει φορτοεκφορτώσεις στα δεξιά του δρόμου αφού δεν διαθέτει ειδικό χώρο παρόλα αυτά δεν το είδαμε μέσα στην λίστα με τα 7 στα οποία η διοίκηση του δήμου μας επέβαλλε συγκεκριμένες ώρες φορτοεκφόρτωσης . 

Και ρωτάμε τους Αντιδημάρχους (όλους γιατί όλοι θίγονται από την απόφαση)  εάν έχουν κάτι να πουν για αυτό το γεγονός επειδή φανταζόμαστε πως στις βόλτες που κόβει η δημοτική αστυνομία στην πόλη ( θα έχετε και αναλυτικό ρεπορτάζ για αυτό) θεωρούμε πως έτυχε να πέσουν σε  φορτοεκφόρτωση της συγκεκριμένης επιχείρησης ,  παρόμοια με όσες γίνονταν και γίνονται και στα 7  Market που η διοίκηση "στοχοποίησε" για λόγους που θα κληθεί σύντομα να εξηγήσει. 


Και αφού έστω και ένας δημοτικός υπάλληλος και δη δημοτικός αστυνομικός ή τέλοσπάντων οδηγός απορριμματοφόρου ή οδοκαθαριστής γνωρίζει και βλέπει τι γίνεται θεωρούμε πως θα ενημέρωνε και την εργοδοσία του δηλαδή τον δήμο. 

Για τον λόγο αυτό όσοι ανεβάζετε φωτογραφίες με κλαδιά , ογκώδη και λοιπά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μην θεωρείται πως η διοίκηση δεν τα γνωρίζει αφού έστω τα σκουπίδια περνάνε οι υπάλληλοι να τα μαζέψουν και επομένως βλέπουν και τι παίζει δεξιά και αριστερά! 

Εμείς δεν έχουμε το ψώνιο να καταδείξουμε στη διοίκηση όσα έτσι και αλλιώς γνωρίζει και είμαστε εδώ όχι για ευχολόγια αλλά για θέματα που εμείς θεωρούμε πιο σοβαρά. 

Γιατί εντάξει το να βρωμάει η πόλη αφού η διοίκηση γουστάρει να συντηρεί την δομή υπό τον έλεγχο της και δεν την δίνει σε ιδιώτη το καταλαβαίνουμε , αλλά να δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό και να μας λέει πως το κάνει για το καλό μας,  ε αυτό για εμάς πάει πολύ. 

Εμείς μ@λ@κες δεν είμαστε , και δεν περιμένουμε να γίνει ληστεία μπροστά μας,  για να φωνάξουμε ΚΛΕΦΤΗΣ. Ούτε περιμένουμε να μας γαζώσει η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ για να σας πούμε πως και στον δήμο μας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τις ίδιες αντιλήψεις με αυτούς απλώς δεν έχουν πάρει ακόμα τα όπλα τα οποία διαθέτουν. Ούτε θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με ένα τοπικό Αστυνομικό Τμήμα που στην υπόθεση της Ρούπας έμαθε από τις ειδήσεις την σύλληψή της. Με αυτούς εμείς δεν θέλουμε να έχουμε σχέσεις και όχι επειδή τους θεωρούμε ανίκανους αλλά ό,τι έχουμε αναφέρει στους ανωτέρους τους που από ό,τι φαίνεται πραγματοποιούν αλλαγές αλλά πέφτουμε από το κακό στο χειρότερο ή τουλάχιστον στο ίδιο για να μην αδικούμε και το τμήμα Ασφαλείας που το παλεύει! 

Για όσους θίγονται ή θεωρούν πως τάχα συκοφαντούνται η Ελληνική Δικαιοσύνη παραμένει η μόνη τους διέξοδο , σε καμία δεκαετία από σήμερα θα τους λύσει όλες τις απορίες,  αφού εμείς πρόβατα επί σφαγή δεν είμαστε,  και φυσικά αυτοί δεν έχουν στόμα να απαντήσουν στις πο@τ@νες δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ  αυταπάτη πως θα έχουν το σθένος να υπερασπιστούν κάτι που δεν έχουν! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: