ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Ο θάνατος ενός 22χρονου δεν μπορεί να γίνει θέμα αντιπαράθεσης και μικροπολιτικής. Η ομάδα της Ηλιούπολης έκανε ό,τι ήταν δυνατόν απινιδωτής υπήρχε στο γήπεδο και ο ΠΑΟΔΗΛ που έχει την ευθύνη των αθλητικών χώρων είχε πάρει όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τους κανονισμούς. Το να υπάρχει ασθενοφόρο σε κάθε γήπεδο ακόμα και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι θέμα της δημοτικής αρχής αλλά της Πολιτείας και βασικά υπάρχει κάποιο κόστος που θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες φορολογούμενοι αφού και οι δήμοι αλλά και τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν μπορούν προφανέστατα να αναλάβουν ένα τέτοιο κόστος αφού δεν είναι μόνο το όχημα αλλά και το προσωπικό που πρέπει να πληρωθεί. Στον επαγγελματικό αθλητισμό που εμείς ονειρευόμαστε να επικρατήσει πλήρως υπάρχουν χορηγοί , έσοδα αλλά και σχετικά ισχυροί οικονομικοί παράγοντες που για τους δικούς τους λόγους χάνουν χρόνο και χρήμα για να απολαμβάνουμε όλες και όλοι εμείς μέσα στα γήπεδα παίχτες που πληρώνονται με χιλιάδες ή και εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Ενημερώσαμε και τους συναδέλφους μας για την ποιότητα των ανθρώπων που ασχολούνται στην πόλη μας με τον αθλητισμό και το τι αντιμετωπίζουν και βεβαίως είναι ωφέλιμη η έρευνα για τα αίτια του θανάτου ενός νέου ανθρώπου αλλά ας αναζητηθούν παραλείψεις εκεί που υπάρχουν . Δήμος και σωματείο έκαναν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για τον άτυχο νέο βαρεθήκαμε ειλικρινά κάποιους που από τον καναπέ τους το τελευταίο διάστημα θεωρούν πως μπορούν να θίξουν πρόσωπα που εάν και με εμάς έχουν διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές και πιστεύω παλεύουν και προσφέρουν στον αθλητισμό της πόλης μας. Ανοησίες και "καταγγελίες" που δεν αποδείχθηκαν ΠΟΤΕ με στοιχεία έχουμε ακούσει από συγκεκριμένη παράταξη της Αριστεράς χρόνια τώρα και την καλούμε ό,τι έχει να το πάει στην Δικαιοσύνη εάν και τα μέλη της δεν πιστεύουν σε κανέναν θεσμό της Αστικής Δημοκρατίας άρα δεν τους βλέπουμε ικανούς στο να κάνουν τίποτα παραπάνω από το να πετάνε "λάσπη" σε όποιον δεν συμφωνεί με τον κόκκινο φασισμό τους. Ας μαζευτούν και ας αφήσουν τις εμμονές τους εναντίον του πιο ιστορικού σωματείου της πόλης που ΘΡΗΝΕΙ τον αδόκητο χαμό ενός νέου ανθρώπου. 

  •  Όταν ανεβεί το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μαζί με το βίντεο του θα κάνουμε αναλυτικούς σχολιασμούς για πολλά που συνέβησαν και δεν μας άρεσαν. Δεν θα πέσουμε στην "παγίδα" να σχολιάσουμε πέρα από το αρχικό μας σχόλιο που έχετε διαβάσει ήδη ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω. 


  • Όχι ο κος Καραμαγκάλης δεν είναι ημέτερος στη διοίκησης ( έτσι γράφεται σωστά ΦΑΣΙΣΤΑ η λέξη στα νεοελληνικά αλλά δεν έχεις αντιληφθεί πως οι εποχές άλλαξαν) και έκανε μια συνέντευξη αγχωμένος και κάνοντας και "ενοχλητικές" ερωτήσεις. Προφανέστατα δεν πήγε με ρόπαλο εκεί να το παίξει Κασιδιάρης και επειδή έχει και διαφορετική αντίληψη για την δημοσιογραφία δεν ήταν όσο "σκληρός" θα θέλαμε ίσως και εμείς που έτσι και αλλιώς δεν θα χάναμε το χρόνο μας για να ακούσουμε πράγματα τα οποία ακούμε επί δεκαετίες σε αυτή την πόλη. Τουλάχιστον ο δήμαρχος βγήκε μίλησε πήρε την ΕΥΘΥΝΗ που του αναλογεί και στην θέση του δεν βρέθηκε με τις ερπύστριες αλλά επειδή οι πολλοί αυτό αποφάσισαν στις κάλπες του 2019. Καλώς δεν ασχολήθηκε ο Γιάννης Καραμαγκάλης με το προσβλητικό σχόλιό σου αφού προφανέστατα και ο διάλογος με ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν. Ούτε και εμάς που είμαστε βέβαια άλλης "ράτσας"¨ και "πάστας" και δεν μπορούμε να διαβάζουμε να στοχοποιούνται άνθρωποι επειδή δεν μπαίνουν στα "φασιστικά καλούπια" σας. Το ilioupolinews.gr ρώτησε όσα θα ρώταγε η πλειοψηφία των πολιτών μας δεν πήγε για να "τσακωθεί" με τον δήμαρχο άλλωστε ως μέσο έχει αποδείξει πως κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν "μπλέκει" σε ανούσιες αντιπαραθέσεις για να πείσει εσένα και τους ομοίους σου πως ό,τι συνέβη το 1967 είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί και πάλι σε αυτή την δύσμοιρη χώρα. Και τότε συνέβη επειδή ήμασταν στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου σήμερα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος κάνει το "κουμάντο". 

  • Εμετικά σχόλια στα social media της πόλης για όσους εργάστηκαν και δεν έμειναν κλεισμένοι στα σπίτια τους τις ημέρες της κακοκαιρίας καλή η κριτική αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζετε πόσα μηχανήματα έχει ο δήμος και πως με δύο οδηγούς και με ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως άλλες προσλήψεις δεν θα κάνει καμία μελλοντική κυβέρνηση η ΜΟΝΗ λύση που και εσείς που βρίζετε δεν θέλετε είναι η ιδιωτικοποίηση των δομών. Τώρα άμα θεωρείτε πως με άλλον δήμαρχο θα είχαμε άλλα αποτελέσματα δικαίωμά σας και υπομονή να μας φέρετε τον νέο "Μεσσία" της πόλης στις κάλπες του 2023. Έχει εξαφανιστεί και αυτόν που ειρωνικά ονομάσαμε εμείς "Μεσσία" για να στηρίξει ΠΛΗΡΩΣ τις ασυναρτησίες που διαβάζουμε ως κριτική που φυσικά και είναι εποικοδομητική εάν προτείνατε και άλλη ΛΥΣΗ. Να συντονίσει καλύτερα ποιους βρε μάγκες ο δήμαρχος ; Όσους δεν ήθελαν καν να πάνε να δουλέψουν με χαμηλές θερμοκρασίες; Το μόνο λάθος και αυτής της διοίκησης για εμάς είναι η ΕΜΜΟΝΗ της στον κρατισμό αλλά οι άνθρωποι θέλουν να εκλεγούν και πάλι και η πλειοψηφία προς τα εκεί γέρνει ακόμα και κάποιοι κεντροδεξιοί που βαριούνται μάλλον και να μπουν στην σελίδα της ΝΔ και να διαβάσουν το πρόγραμμά της. Όχι πως το υλοποιεί κατά γράμμα αλλά ας όψεται η πανδημία και ψηφοθηρικοί λόγοι που μας έφτασαν ως χώρα στα σημερινά μας ΧΑΛΙΑ! Σε λίγο θα γράψετε πως ο δήμαρχος θέλει να σας κλείσει στα σπίτια σας και πως του αρέσει να μην είναι ΚΑΘΑΡΗ η πόλη ή πως την θέλει σκοτεινή την στιγμή που υποστηρίζετε όσους θέλουν να σαμποτάρουν τον οδοφωτισμό επειδή μάλλον θεωρούν πως αυτός θα μπει ΤΖΑΜΠΑ ή θα συμμετάσχουν σε αυτόν δημοτικοί υπάλληλοι που κάνουν κάνα μήνα για να αλλάξουν μια λάμπα όχι για να τοποθετήσουν και να συντηρήσουν λάμπες led! Η παράταξη μάλιστα "Πρώτα η Ηλιούπολη" που θα μας έκανε έξυπνη πόλη και που είχε ως στελέχη της τους περισσότερους που και σήμερα κατέχουν θέσεις ευθύνης ξαφνικά ανακάλυψε πόσο ανίκανος ήταν ο επί 8 χρόνια Αντιδήμαρχος Οικονομικών της. Βαριόμαστε και να τους βρίσουμε ειλικρινά και δεν ξέρω σε τι ακριβώς διαφέρουν από τους πρώην συντρόφους του στα βασικά ζητήματα που αφορούν την πόλη. Δηλαδή ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ( παραμύθι που μετά από 40 χρόνια "δικαίωσε" όσους σας πουλούσαν σανό και η περιουσία έγινε κρατική αλλά δεν βλέπουμε και καμία αξιοποίηση από την ΕΤΑΔ) , ΚΥΥ Υμηττού ( ας είναι καλά ο Θεόδωρος Γεωργάκης γιατί εάν τους άκουγε θα είχαμε σήμερα συνεχείς διακοπές ρεύματος) και όλα τα υπόλοιπα δηλαδή δομές Πρασίνου , Καθαριότητας κ.ο.κ που και αυτοί τις θέλουν ΥΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ- ΔΗΜΟΤΙΚΟ έλεγχο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: