ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πανηγυρίζουν οι "γύφτοι" θεωρώντας πως οι ίδιοι είναι στο απυρόβλητο!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Πανηγυρίζουν οι "γύφτοι" θεωρώντας πως οι ίδιοι είναι στο απυρόβλητο!

 


Πολλοί θα πουν πως ο δημοσιογράφος  Μάκης Τριανταφυλλόπουλος "στοχοποιεί" απλούς πολίτες που απλώς κάνουν την "δουλειά τους" και υπερασπίζονται την άποψή τους. 

Άλλωστε ο "ζούγκλας" πάντα ήταν το "μαύρο πρόβατο" μιας  ελληνικής δημοσιογραφίας που πεθαίνει ευτυχώς και στην χώρα μας,  ενώ έχει πεθάνει περίπου μισό αιώνα πριν στις ΗΠΑ! 

Άμα κάποια σημερινά μέλη της ΕΣΗΕΑ παρακολουθούσαν π.χ Fox News στις ΗΠΑ ή διάβαζαν Sun θα είχαν αντιληφθεί πως η απόκρυψη ειδήσεων ακόμα και για "μικρούς" θεωρητικά στόχους καταδεικνύει πως ως Ένωση δημοσιογράφων θεωρούν πως η χώρα μας θα παραμένει ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Κάνουν λάθος και σε λίγα χρόνια και αυτό το επάγγελμα ή λειτούργημα δεν θα έχει μία ένωση αλλά δεκάδες όπως συμβαίνει ήδη σε κράτη όπως η Μεγάλη Βρετανία και οι ΗΠΑ. 

10 ανακοινώσεις έχουν βγάλει για τον Κώστα Βαξεβάνη αλλά ούτε μια φορά δεν υπερασπίστηκαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που έβγαλε με κρυφές κάμερες και αποδείξεις θέματα που σου έδειχναν φάτσα κάρτα το ΣΑΠΙΟ ενώ στην περίπτωση του κ.  Βαξεβάνη οι αναξιόπιστοι και ΣΑΠΙΟΙ μάρτυρες του σκανδάλου Novartis καθώς και οι δικαστικοί που έστησαν ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ με τέτοια "στοιχεία" έπρεπε να είναι ήδη ΦΥΛΑΚΗ. Μαζί με εκατοντάδες Έλληνες γιατρούς που συνταγογραφούσαν φάρμακα της εταιρίας σε ασθενείς που δεν τα χρειάζονταν. 

Οι εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έδειχναν ΓΙΑΤΡΟΥΣ να τα παίρνουν,  δεν στηρίζονταν μόνο σε μαρτυρίες,  κατέγραφαν όσο τους επέτρεπε ο Νόμος όσα έπεφταν στην αντίληψή τους ή έρχονταν "πακετάκι" από αυτούς που κάποιοι αδαείς θεωρούν "παρακράτος" ή εμπλεκόμενους που λίγο πριν την δική τους προφυλάκιση αποφάσιζαν πως δεν θα πάρουν ΟΛΟ το βάρος μόνοι τους! 

Τα στελέχη της ΕΥΠ  που για 1200 ευρώ τον μήνα έθεταν και θέτουν τους εαυτούς τους,  σε κίνδυνο και που όταν μια ΣΑΠΙΑ ΕΛ.ΑΣ βρει τα δύσκολα και πρέπει να φέρει αποτελέσματα το κράτος τους χρησιμοποιεί! Και είναι ελάχιστοι περί τα 1800 άτομα την στιγμή που μόνο οι αστυνομικοί ξεπερνάνε τους 55.000 για να μην πούμε και για τους υπόλοιπους ενστόλους! 

Έτσι και στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ,ζήτησε να μπει στο "κόλπο" η ΕΥΠ και να μην αφεθεί η υπόθεση με την ΤΙΜΩΡΙΑ ενός Αλβανού φασίστα και ακόμα 2-3 ομοίων του. Στην περίπτωση της Γεωργίας Μπίκα άραγε έχει δοθεί σχετική εντολή; Και θα είχε νόημα γιατί προφανέστατα και ΟΛΑ κάποτε έρχονται στο ΦΩΣ αρκεί κάποιος να υπάρχει για να καταγράψει "ομολογίες" που δεν θα γίνουν μπροστά σε κανέναν ανακριτή ή ανακρίτρια. Και βέβαια παρακολουθεί κάποιος δικαστικούς μετά τις απαράδεκτες αποφάσεις που εκδίδουν μπας και καταλάβει και το πολιτικό σύστημα γιατί η συμβαίνει αυτό; 

Η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει όπως έκανε και με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής να δώσει άμεση ΕΝΤΟΛΗ και να ενισχύσει μια υπηρεσία που αποτελεί διαχρονικά υπόδειγμα , και την πιο αποτελεσματική δημόσια υπηρεσία που υπάρχει. 

Οι προσπάθειες της κυβέρνησης να διαλύσει και να σπάσει την υπηρεσία αυτή στα δύο θα πέσει στο ΚΕΝΟ , όπως στο κενό και στο πολιτικό περιθώριο βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που από εμάς κρίνεται ως ένας  επικίνδυνος πολιτικός για τα συμφέροντα της χώρας μας. 

Με δεδομένο πως μπορούν πλέον να δημοσιοποιηθούν μόνο οι καταγραφές της ΕΥΠ!,  ενώ βαλιτσάκια παρακολούθησης συνομιλιών που έχουν ακόμα και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες δεν μπορούν! 

Το να θρηνούμε ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ή να αναστήσουμε την "τρομοκρατία" επειδή κάποιοι νιώθουν πιο βολικά σε ένα ασφαλές για τις παρανομίες τους περιβάλλον θα ήταν μεγάλο λάθος. 

Η υπηρεσία από την ημέρα ίδρυσής της από τους Αμερικανούς έως σήμερα που βρίσκεται στα χειρότερά της έχει σώσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές και έσωσε την χώρα μας από περίεργες καταστάσεις. 

Η Γεωργία Μπίκα , αλλά και η κάθε βιασθείσα,  θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως το ΚΡΑΤΟΣ δεν μπορεί να έχει έναν αστυνομικό πίσω από κάθε πολίτη,  και για τον λόγο αυτό και με βάση την αδυναμία και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ στελεχών της ΕΛ.ΑΣ να "δέσουν" δικογραφίες πρέπει να δράσει η ΕΥΠ που κάποιοι την θεωρούν λανθασμένα κατά εμάς παρακράτος! 

Και την θεωρούν παρακράτος όσοι απέτυχαν διαχρονικά να την ελέγχουν και να την βάλουν στα μέτρα μιας Σοβιετίας που ανέχεται τις αόριστες καταγγελίες των Πολάκηδων! 

Υπάρχουν ομάδες εκεί που εξυπηρετούν ξένα προς την χώρα μας συμφέροντα; Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό,  και προφανέστατα την ΕΥΘΥΝΗ και την ΤΕΛΙΚΗ επιλογή για την υπηρεσία την έχει ο εκάστοτε πρωθυπουργός και όταν αυτός μετριέται "λίγος" σπάει την μισή και την στέλνει υπό την εποπτεία του υπουργού Άμυνας! 

Πριν λοιπόν τρίξουν οι καρέκλες κάποιων στην κυβέρνηση ας αντιληφθούν πως ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και ασφάλεια είναι όχι να τρέχεις να μαζέψεις πτώματα από τα πεζοδρόμια αλλά να ξεκινήσεις πριν στυγνοί εγκληματίες για μερικά ευρώ θέσουν σε κίνδυνο την ζωή οιοδήποτε πολίτη. Ακόμα και όσων η θέση τους είναι πίσω από κάγκελα και όχι να κάνουν τους εκατομμυριούχους διακινώντας ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που εξαγοράζουν ενστόλους που τελευταία βάλλουν κατά της ΕΥΠ επειδή διαχρονικά τους "ξεβρακώνει" 

Τραγικό λάθος αφού η ΕΥΠ πρέπει κυρίως να παρακολουθεί τον στρατό ο οποίος το μακρινό 1967 έδρασε εναντίον των συμφερόντων της χώρας και σήμερα εάν του δοθεί η ευκαιρία θα πράξει το ίδιο. 

ΥΓ: Τι απέγινε με την εγκληματική οργάνωση Μάλαμα - Παπαχρήστου και ποιοι πήραν τις θέσεις τους; 

Διαβάστε στη zougla.gr 

Η περιπέτεια της Γεωργίας δεν θα κριθεί στις καφετέριες

Σόι πάει το βασίλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: