ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Οι κάτοικοι των "Αστυνομικών" τι κάνουν άραγε τόσα χρόνια ζώντας σε μια "ζούγκλα" η οποία σήμερα σπάσει τα αυτοκίνητά τους και αύριο θα κάψει τα σπίτια τους. Η περιοχή έχει μπει σε σχέδιο πόλης είναι δυνατόν να ανέχονται πεύκα μέσα στον Αστικό ιστό; Θεωρούν λογικό να περιμένουν πότε θα γίνει το κακό για να φωνάξουν; Γιατί δεν διαμαρτύρονται για να κοπούν αυτά τα άχρηστα δένδρα; Είναι οι δικές μας απορίες και η ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση μας σε όσους μέσω του φαλακρού βουνού και του φυτέματος άχρηστων πεύκων θεωρούν πως θα χτίσουν πολιτικές καριέρες. Στον Άλιμο δεν φυτεύουν πεύκα ας δουν τις δενδοφυτεύσεις που γίνονται από το άλλο μας ιστολόγιο ή το notia.gr που δεν χάνει καμία δράση του όμορου δήμου μας και παίζει αρκετά συχνά όλες τις δράσεις και της τηλεοπτικές παρουσίες του δημάρχου της πόλης Αλίμου κ. Κονδύλη. 

  • Όλοι ξέρουν πως είναι το ρέμα της Πικροδάφνης και ουδείς λογικός φαντάζεται πως αυτή η "ζούγκλα" όσες χιλιάδες ευρώ και εάν στοιχίσει στον δήμο μας θα γίνει πόλος έλξης για επισκέπτες . Τι να πάνε να δουν τις σύριγγες, τα κλεμμένα πορτοφόλια, τα μπάζα ή τις χελώνες; Ας πάνε μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω να δουν πως το ρέμα έχει κλειστεί από τον δήμο Αγίου Δημητρίου και ας πράξουν ανάλογα. Το παραμύθι με το να πετάμε χιλιάδες ευρώ για να διατηρούμε μια "ζούγκλα" είναι μόνο για όσους έχουν όφελος από το να διατηρούν το ΤΙΠΟΤΑ και να μας το παρουσιάζουν ως κάτι. Η διοίκηση του δήμου πιστή στις "παραδόσεις" εξακολουθεί και διατηρεί μια εστία μόλυνσης που δεν μπορεί να αξιοποιηθεί χωρίς την συνδρομή ιδιώτη που βέβαια τα τσιμέντα του θα τα ρίξει γιατί προφανέστατα και χωρίς αυτά που κάποιοι και κάποιες φρόντισαν να μην πέσουν για δεκαετίες καταλήξαμε να λέμε τον σκουπιδότοπο αξιοθέατο! Για τα πάρκα η δική μας άποψη είναι γνωστή οι "ζούγκλες" του Κιντή και τον διαδόχων του είναι μόνο για να απασχολούν τους υπαλλήλους του τομέα Πρασίνου και τους εθελοντές που θέλουν να μας πείσουν πως η επένδυση του Ελληνικού δεν αξίζει και έπρεπε και εκεί να διατηρήσουν μια τεράστια "ζούγκλα" σκουπιδότοπο για να έχει και εκεί ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ υποψήφιος πολιτική καριέρα που κόπηκε ξαφνικά μετά τις πολλές απεργίες πείνας που έγιναν για να σωθεί το ΠΡΑΣΙΝΟ που είχε καταλήξει ΧΑΒΟΥΖΑ! 

  • Οι υπάλληλοι μαζεύουν τα σπασμένα κλαδιά , ο αριθμός τους είναι συγκεκριμένος αλλά κάποιοι συνδημότες μας πιστεύουν ακόμα πως χωρίς εργολαβία θα μαζευτούν σύντομα. Εμείς τέτοιες αυταπάτες δεν είχαμε και δεν έχουμε και φυσικά για εμάς κανένας ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ που αντιδρά για την κοπή ΠΕΥΚΩΝ που ξεπερνάνε σε ύψος ορόφους πολυκατοικιών ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αποζημιωθεί. Πετάνε τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης και τα δίνουν σε όσους κατάντησαν τον αστικό ιστό της πόλης μας "ζούγκλα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: