ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν ο Παναγιώτης Δριμυλής παραιτήθηκε από πρόεδρος των "Συνεργών με την Ηλιούπολη" δεν είπε κάτι για τον κ. Στασινόπουλο αλλά ούτε και για την σημερινή διοίκηση

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Όταν ο Παναγιώτης Δριμυλής παραιτήθηκε από πρόεδρος των "Συνεργών με την Ηλιούπολη" δεν είπε κάτι για τον κ. Στασινόπουλο αλλά ούτε και για την σημερινή διοίκηση

Διαβάστε από το site ilioupolinews. gr κάνοντας κλικ εδώ  τις προσωπικές δυσκολίες που επικαλείται ο κος  Παναγιώτης Δριμυλής τον Ιανουάριο του 2020 και συγκεκριμένα στις 28/1/2020 

Την βάζουμε και σε φωτογραφία για όσους βαριούνται να πατήσουν πιο πάνω για να διαβάσουν όλο το βαρυσήμαντο κείμενο της παραίτησής του . 


Πουθενά δεν αναφέρει ως λόγο αποχώρησης του την σύμπραξη των "Συνεργών με την Ηλιούπολη"  με την νυν  διοίκηση που είχε ήδη γίνει χωρίς ο ίδιος να αντιδράσει  ΔΗΜΟΣΙΑ και βέβαια θεμιτό είναι για κάποιον να έχει λάθος εκτίμηση ανέντιμο όμως για εμάς είναι να κατηγορεί χωρίς στοιχεία τον πρώην σύντροφό του Απόστολο Στασινόπουλο την στιγμή που έτσι και αλλιώς οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη για να "συνεργήσουν" δημιουργήθηκαν αφού τους ευνοούσε τότε το σύστημα της απλής αναλογικής αφού δεν έπιασαν ούτε ένα 3% ( 2,66% για την ακρίβεια) παίρνοντας 980 ψήφους κυρίως λόγω των αδελφών Στασινόπουλων όπως μπορεί κανείς να δει αναλυτικά και στις ψήφους που συγκέντρωσε ο  Γεώργιος Στασινόπουλος που βγήκε πρώτος σε ψήφους αλλά φυσικά με αυτό το μικρό ποσοστό εκλέχτηκε μόνο ο επικεφαλής της παράταξης και νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Απόστολος Στασινόπουλος. 

Τα γράφουμε γιατί μάλλον θεωρούν εσάς ηλίθιους και εμάς "εύκολους" στόχους κάτι που θα διαπιστώσουν πως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση γιατί προφανέστατα και τα "ξεβρακώματα" του 2019 δεν θα είναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστά σε όσα επιφυλάσσουμε σε όσους θεωρούν πως θα την γλιτώσουν. 

Μόνο η φυσική μας εξόντωση θα τους λύτρωνε αλλά ποιος θα μπορούσε να σκοτώσει περί τα 6 πλέον ενεργά άτομα για να κλείσει αυτό εδώ το ιστολόγιο. 

Εμείς πουλητάρια όπως αυτά που είχε μαζέψει το troktiko και λαμόγια απατεώνες χρηματοδότες δεν έχουμε για να κλείσουμε εάν συμβεί κανένα ατύχημα στον ιδρυτή αυτού του τοπικού ΜΜΕ. 

Ο Σωκράτης Γκιόλιας πλήρωσε κυρίως την αφέλειά του να εμπιστεύεται τσέους που σε αγαστή συνεργασία με ποινικούς "καθάρισαν" έναν δημοσιογράφο που έπαιζε ότι περισσότερο μπορούσε μέσα από ένα ιστολόγιο που ανόητοι και αδαείς τον έπεισαν πως πρέπει να παραμείνει ανώνυμο λες και είναι δυνατόν να νικήσει κάποιος την ΑΛΗΘΕΙΑ κρυπτόμενος ως troktiko σε ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ. 

Η τύχη του ιστολογίου μετά την στυγνή δολοφονία του καταδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως σημασία πάντα είχε και έχει να μην εμπιστεύεσαι την ανεξαρτησία σου σε ΣΑΠΙΟΥΣ και να εξασφαλίζεις την ασφάλειά σου έχοντας δίπλα σου όχι επίορκους ένστολους που μπορεί να ξεφτιλίσει η οιαδήποτε ΣΕΧΤΑ δολοφόνων που έχουν ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ αυταπάτες. 

Οι ομάδες που έδρασαν είναι ήδη φυλακή ,και δεν θα ξαναδράσουν οι ίδιες τουλάχιστον, και  θα είχαν ήδη ομολογήσει εάν η χώρα μας αντί να σέρνεται πίσω από μια Ε.Ε που "αυτοκτονεί" εφάρμοζε μεθόδους που εδώ και χρόνια εφαρμόζουν οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία σε θέματα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Αυτά και πολύ ασχοληθήκαμε με όσους θεωρούν πιθανόν πως μπορεί να αναβιώσει η ΕΣΣΔ ή να τρωθεί η μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη από ένα τσούρμο ποινικούς - δολοφόνους. 

Ο Σωκράτης Γκιόλιας σήμερα θα ζούσε εάν δεν βρίσκονταν μαζί με όσους θεωρούν πως θα μπορέσουν να ξαναγράψουν την Ιστορία χωρώντας μέσα σε αυτή τον ΔΙΚΟ τους ΦΑΣΙΣΜΟ! 

Σαν αύριο ο Σωκράτης θα είχε γενέθλια και θα γίνονταν 49 ετών αλλά τα ΚΤΗΝΗ της Σέχτας Επαναστατών είχαν άλλα σχέδια για την ζωή του. 

Άλλωστε 12 χρόνια μετά την δολοφονία του αρκετοί από τους τότε συνεργάτες του ιστολογίου troktiko που πλέον δεν είναι ενεργό , εξακολουθούν να μην κατανοούν το πόσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ήταν οι χρηματοδότες τους.

Με τις καταθέσεις που έδωσαν το 2010 όσοι είχαν σχέση με το troktiko (αντί να ομολογήσουν τους φανερούς σε όλη την δημοσιογραφική πιάτσα χορηγούς τους πήγαν και είπαν παραμύθια)  προφανέστατα και χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τους φυσικούς αυτουργούς , που έχουν άλλωστε για εμάς  την ΚΥΡΙΑ ευθύνη , γιατί αυτοί κράτησαν τα όπλα και γάζωσαν τον Σωκράτη . Αυτοί του αφαίρεσαν την ζωή και εμείς τουλάχιστον δεν είμαστε αφελείς για να πιστεύουμε πως ήταν όσοι ΔΗΜΟΣΙΑ τον κατέκριναν και όχι όσοι θεωρητικά του "εξασφάλιζαν" τάχα την ανεξαρτησία να τα βάζει με τους οικονομικούς τους αντιπάλους! 

Εμάς ως τοπικό ΜΜΕ μας ενδιαφέρουν πρωτίστως αυτοί που κρατάνε τα όπλα, (καλάσνικοφ για να υπενθυμίζουν και σε όσους δεν κατανοούν την βαρβαρότητα της Ανατολής) γιατί αυτούς θα αντιμετωπίσουμε και εμείς απέναντί μας. 

 Για τον λόγο αυτό δεν θα ανεχθούμε στο μέλλον να περνάνε καν από την πόλη μας ποινικοί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες επίορκων ένστολων που εμάς προσωπικά μας προκαλούν θυμηδία. 

Οι "φιλικές" παροτρύνσεις τους και βέβαια η προσχηματική τους "αγάπη" προς την Αστική μας Δημοκρατία εμάς δεν μας ξεγελά και φυσικά ούτε σήμερα αλλά κυρίως ούτε αύριο θα ρισκάρουμε ποντάροντας σε όσους καταγγέλλουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ των άλλων αδιαφορώντας για την δική τους. 

Όσο οι σκελετοί στην ντουλάπα κάποιων παραμένουν , και κυρίως όσο κάποιοι θεωρούν πως τα ράσα κάνουν το παπά ή η στολή προσδίδει σε κάποιον κύρος τόσο περισσότερο εμείς θα αηδιάζουμε με ένα χθες που δεν μπορεί να απειλήσει ένα αύριο καλύτερο που είναι ήδη εδώ! 

Αυτά μπορούμε να γράψουμε , αυτά γράφουμε πολλά είπαμε και ΤΟΤΕ και υπάρχουν σε ΔΗΜΟΣΙΑ έγγραφα αλλά με μισές αλήθειες και κυρίως με ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ εμείς τουλάχιστον δεν περιμέναμε παρά να σιγήσουν όσοι έτσι και αλλιώς αναζητούν και πάλι χώρο και χρόνο για να σας τάξουν "παραδείσους". 

Είναι κρίμα που 12χρόνια  μετά την στυγνή δολοφονία του  Σωκράτη Γκιόλια όλο και περισσότεροι στοχοποιούν δημοσιογράφους μέσω σελίδων τύπου troktiko,  και ακόμα χειρότερα όταν βρίσκουν βήμα σε υποτιθέμενα συστημικά ΜΜΕ που υπάρχουν μόνο στις φαντασίες , ΦΑΣΙΣΤΩΝ κόκκινου ή μαύρου χρώματος. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: