ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η φωτογραφία του iefimerida.gr με τους 11 δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπάνου

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Η φωτογραφία του iefimerida.gr με τους 11 δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπάνου


Οι δέκα εκ των δραστών έχουν συλληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία ο ένας διαφεύγει στην Αλβανία . Όλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και γραμμένοι σε συνδέσμους που όπως αποκάλυψε χθες το in,.gr είναι παράνομοι και λειτουργούσαν με την ΑΝΟΧΗ της Ελληνικής Πολιτείας και στης ΕΛ.ΑΣ. Θεωρούμε επιβεβλημένο το κλείσιμο των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ συνδέσμων και φυσικά η παραδειγματική τιμωρία των συλληφθέντων θα αποτρέψει όσους ακόμα έχουν κουκούτσι μυαλό από απόπειρες ανθρωποκτονιών και ανθρωποκτονίες για λόγους που ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει. 

Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με τίτλους και δεν έχουν την ανάγκη εγκληματικών συμμοριών για να τους κατακτήσουν. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και οι πρόεδροι των ΠΑΕ θα πρέπει να αντιληφθούν πως οι στρατοί κατσαπλιάδων δεν θα τους ωφελήσουν σε ΤΙΠΟΤΑ. 

Οι περισσότεροι φίλαθλοι τάσσονται κατά της ΒΙΑΣ και γνωρίζουν πολύ καιρό τώρα ποιοι είναι αυτοί που τους έταζαν ΚΑΘΑΡΣΗ στο ποδόσφαιρο και το ακριβώς πρεσβεύουν. 

ΦΑΣΙΣΤΕΣ με ακροαριστερές και ακροδεξιές αντιλήψεις ΕΧΘΡΟΙ της Αστικής μας Δημοκρατίας με ΜΙΣΟΣ για τους ΘΕΣΜΟΥΣ και τα όργανά της είναι οι μελλοντικοί δολοφόνοι που με πρόσχημα ιδεολογίες ή ομάδες βγάζουν τα ζωώδη τους ένστικτα. 

Η θέση όλων μας πρέπει να είναι στο πλευρό αυτών που καλούνται να προστατέψουν θεσμούς και όχι σε αυτούς που μας υπόσχονται "παραδείσους" όπου τα "λαϊκά δικαστήρια" θα αποφασίζουν ως Ταλιμπάν. 

Γιατί άλλο πράγμα είναι να παλεύεις για να αποδίδεται καλύτερα η Δικαιοσύνη μέσω της Αστικής Δημοκρατίας και άλλο να απαξιώνεις τους θεσμούς θεωρώντας παράλληλα πως όποιος τους υπερασπίζεται είναι ο φασίστας! 

Θα γίνουν πολλά "σηκώματα" τις επόμενες 15 μέρες και σε πολλούς χώρους και για τον λόγο αυτό σε διάφορες σελίδες της άκρας αριστεράς και άκρας δεξιάς μιλούν ήδη για πολιτικές διώξεις. 

Η ΕΥΠ δουλεύει στο φουλ και το προσεχές διάστημα θα εξαρθρωθούν και άλλες εγκληματικές οργανώσεις που ντύνονται ιδεολογικούς μανδύες αφού και ο ΠΑΟΚ του Ρώσου Ιβάν Σαββίδη είναι για κάποιους ΙΔΕΑ ! 

Μεγάλη ΠΑΕ φώναζε εδώ και τρία χρόνια αλλά η κυβέρνηση σύρεται για ακόμη μια φορά πίσω από τις εξελίξεις και δεν βλέπουμε να τιμωρεί και καμία ΠΑΕ που εν γνώση της έδινε τα κλειδιά συνδέσμων σε στρατούς που τρομοκρατούσαν φιλήσυχους πολίτες. 

Το "πάρτι" μόλις άρχισε και οι τηλεφωνικές της ΕΥΠ θα καταδείξουν πολλούς "αδικημένους" που θα πρέπει να κατανοήσουν πως θα υποστούν τις συνέπειες. 

Βγήκαν και τα ρωσόφιλα ΜΜΕ να υποστηρίξουν τι ακριβώς; Αυτούς που τους μοιράζουν ΡΟΥΒΛΙΑ για να γράφουν σαχλαμάρες και συντηρούν αθλητικές σελίδες με δημοσιογράφους να φωτογραφίζονται με ανθρώπους που σύμφωνα με τους συμμάχους μας θα έπρεπε να ήταν ήδη υπόδικοι! 

Ήδη αθλητική σελίδα άρχισε να μιλάει για στημένο περιστατικό αλλά όλα στην ώρα τους! 

ΥΓ: Οι "μακεδονομάχοι" δεν ομιλούσαν καν ελληνικά όπως θα ακούσετε στις τηλεφωνικές υποκλοπές που οδήγησαν στη γρήγορη σύλληψη των δραστών. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: