ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ελληνική Δικαιοσύνη από τα "lidl" δεν είδε ούτε σκάνδαλο αλλά ούτε και σκευωρία Novartis!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ελληνική Δικαιοσύνη από τα "lidl" δεν είδε ούτε σκάνδαλο αλλά ούτε και σκευωρία Novartis!


 Αυτό μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί με τους δεκάδες επίορκους δικαστικούς που ΑΥΤΟΕΞΦΤΙΛΙΖΟΥΝ την Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Με βούλευμα της παραπέμπει μόλις δύο ( Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη) για ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ και για υποθέσεις που δεν αφορούν την Ευρωπαϊκή Εταιρία Novartis και αθωώνει τέσσερις δημοσιογράφους οι οποίοι έκαναν σύμφωνα με αυτό την δουλειά τους , το λειτούργημά τους πείτε το όπως θέλετε έτσι και αλλιώς αυτές οι αποφάσεις αφήνουν σκιές και σε αυτούς και δεν τους δίνουν την δυνατότητα στο ακροατήρια να αποδείξουν την αθωότητά τους. 

Σε κάθε περίπτωση το προεκλογικό βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου με ψήφους 3-2 ΘΙΓΕΙ πρωτίστως μια ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που νοσεί που λειτουργεί με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου και που εκθέτει όσους θεωρούν πως η χώρα μας μπορεί με αυτήν την δικαιοσύνη να δει άσπρη μέρα. 

Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη είναι ήδη ΑΘΩΟΙ για τις πλημμεληματικού χαρακτήρα που τους αποδίδονται και φυσικά δεν υπάρχει Ελληνίδα και Έλληνας που να πιστεύει πως δεν υπήρχε ούτε σκάνδαλο αλλά ούτε σκευωρία Novartis και πως τρεις "τρελοί" βγήκαν να αποδώσουν κατηγορίες σε πολιτικά πρόσωπα έτσι για να περάσουν την ώρα τους και να κάνουν ΧΑΒΑΛΕ! 

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για αυτή την χώρα όσο η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ παρουσιάζει αυτή την οικτρή εικόνα θα αναστήσουν κάθε ακραία και "ψεκασμένη" φωνή αφού η "γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί  να είναι τίμια αλλά πρέπει και να φαίνεται!"

Τα βουλεύματα δίνουν και παίρνουν και πριν από λίγο ΑΘΩΟΣ για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε και ο γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: