ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αναρωτιέται ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης κ. Παναγιώτης Κόκλας "Κανείς δεν τον είδε;"

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Αναρωτιέται ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης κ. Παναγιώτης Κόκλας "Κανείς δεν τον είδε;"

 


Από τα σχόλια που διαβάσαμε στο συγκεκριμένο post του Αντιδημάρχου της πόλης μας κ. Κόκλα αντιλαμβανόμαστε πως οι δημότες της πόλης μας έχουν την αυταπάτη πως επιβάλλοντας ένα εξοντωτικό πρόσωπο σε έναν "ασυνείδητο" η εικόνα θα αλλάξει. 

Τα εισαγωγικά γιατί δεν γνωρίζουμε εάν αυτός που τα πέταξε ανακαινίζοντας η αδειάζοντας το σπίτι του στον δρόμο είχε πριν ενημερώσει ή όχι τον δήμο πως θα το πράξει και κυρίως τι του απάντησαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι. 

Θα μπορούσε βέβαια να νοικιάσει ο πολίτης " κάδο -σκάφη" όπως κάνουν συνήθως εργολάβοι που κάνουν εργασίες σε οικοδομές , αλλά δεν γνωρίζουμε ούτε ποιος το έπραξε ούτε φυσικά την οικονομική του κατάσταση. 

Προ κρίσης μικρός ένας τέτοιος κάδος για ογκώδη χρεώνονταν περί τα 100 ευρώ την εβδομάδα που έτσι και αλλιώς θα τα πλήρωνες γιατί εκείνες τις "καλές" εποχές δεν τον έφερναν για μικρότερο χρονικό διάστημα! 

Φυσικά δεν βγήκαμε για να δικαιολογήσουμε τον ασυνείδητο ούτε φυσικά για να απαντήσουμε σε σχόλια που δεν αφορούν εμάς αλλά άλλα τοπικά ΜΜΕ που θεωρούν πως εάν δείχνουν στη δημοτική αρχή την ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ που υπάρχει στην πόλη αυτή θα αλλάξει. 

Και δεν θα αλλάξει σας το υπογράφουμε ΠΟΤΕ όσο υπάρχει μονιμότητα δημοσίων - δημοτικών υπαλλήλων και όσο δομές όπως η καθαριότητα και το πράσινο εξακολουθούν και παραμένουν στα χέρια του κράτους. 

Έτσι λοιπόν εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν αναρωτιόμαστε εάν κανείς δεν είδε τον ασυνείδητο αλλά πως είναι ακόμα δυνατόν η πλειοψηφία των συνδημοτών μας να μην κατανοεί πως η ΕΙΚΟΝΑ της πόλης δεν θα αλλάξει όσο ακολουθείτε η αποτυχημένη συνταγή κρατισμού. 

Οι άλλοι δήμοι απλώς πληρώνουν και τους υπαλλήλους τους και ιδιώτες για να κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά σε πράσινο αλλά και καθαριότητα με τον δήμαρχο Αθηναίων μάλιστα να έχει αναθέσει πολλές φορές τον καθαρισμό και σε ιδιώτες μέσω ΣΔΙΤ ανεβάζοντας το ΚΟΣΤΟΣ αλλά έχοντας αποτέλεσμα. 

Και στο δήμο μας όπου ενεργούν ιδιωτικές εταιρίες στο πράσινο η εικόνα είναι καλύτερη και το πραγματοποιούν με ΛΙΓΟΤΕΡΟ προσωπικό από όσο χρειάζεται το κράτος για να το κάνει. 

Ελπίζουμε να βρεθεί ο "δράστης" του εγκλήματος και της τραγικής όντως εικόνας ( πολύ βαλκανική πάντως ) δεν είναι και δύσκολο να εντοπιστεί άλλωστε τον "προδίδουν" αυτά που ξεφορτώθηκε εκτός και τα έφερε από άλλον δήμο! 

Και για να το κλείσουμε για εμάς το πταίσμα του "πολίτη" αυτού σε εισαγωγικά να σας το βάλω αφού είναι για την πλειοψηφία των δημοτών μας σύμφωνα πάντα με το μικρό δείγμα των σχολίων της ανάρτησης ασυνείδητος,  ήταν και παραμένει πως ο δήμος μας ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΣ 40.000.000 ευρώ τον χρόνο και απασχολώντας περί τους 700 υπαλλήλους προσωπικό είναι σε αυτή την κατάσταση. 

Εμείς την απάντηση σας την έχουμε δώσει και 120.000.000 ευρώ τον χρόνο να πάει η χρηματοδότηση η ΕΙΚΟΝΑ δεν θα αλλάξει άλλωστε και τις "καλές" εποχές που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία οι υπάλληλοι ήταν διπλάσιοι οι επιδοτήσεις άγγιζαν και ξεπερνούσαν τα 80.000.000 ευρώ ετησίως ήμασταν ( λογικό με τέτοια σπατάλη) λίγο καλύτερα. 

Για εμάς που γεννηθήκαμε και μένουμε μισό αιώνα εδώ θυμόμαστε πως στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας επί 12 χρόνια δημαρχίας Κιντή δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ κάδος απορριμμάτων δεν είχαμε αποχεύτεση και βέβαια ο φωτισμός ήταν ανάλογος με την Αλβανία του Χότζα. 

Την περίοδο εκείνη η Γλυφάδα είχε και κάδους απορριμμάτων και ήταν πιο καθαρή πόλη δουλεύοντας με τους μισούς υπαλλήλους από όσους είχαμε εμείς τότε στον τομέα καθαριότητας. 

Εμείς έχουμε βαρεθεί να αναρτούμε ογκώδη , σκουπίδια και δεν θα ασχοληθούμε καν με το πράσινο και τους 18 εναπομείναντες υπαλλήλους του και θεωρούμε πως όταν σε μια δεκαετία από σήμερα όλες οι δομές θα έχουν πάει σε ιδιώτη θα δικαιωθούμε με τραγικό τρόπο γιατί αυτό θα έχει συμβεί επειδή η χώρα μας οδεύει σε νέα χρεοκοπία και θα χρειαστεί να υπογράψει νέα μνημόνια . 

Και οι συμφωνίες αυτές σίγουρα θα είναι όλους εμάς τους μικρομεσαίους ή ακόμα και φτωχούς με τραγικές συνέπειες αφού ο βασικός των 700 ευρώ θα έχει μετατραπεί σε έναν ακόμα μικρότερο και η καθημερινότητά μας θα γίνει ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ( για τους πολλούς πάντα μιλάμε) ανεξαρτήτως ποιος θα βρίσκεται στην εξουσία. 

Όσοι πιστεύετε σε θαύματα καλά κάνετε σας θαυμάζουμε εμείς δυστυχώς έχουμε χάσει την πίστη μας και με βάση την λογική τα οικονομικά δεδομένα της χώρας μας δεν οδηγούν σε έξοδο από την κρίση αλλά σε νέες περιπέτειες! 

Η ανάρτησή μας δεν αφορά σε καμία περίπτωση και δεν είναι εχθρική προς έναν δραστήριο Αντιδήμαρχο αλλά καταγράφουμε απλώς την δική μας σταθερή θέση πως με λάθος συνταγή η εικόνα δεν θα αλλάξει. 

Και η σημερινή διοίκηση ακολουθεί μια αδιέξοδη συνταγή που ίσως οδηγήσει τους πολλούς στις κάλπες του 2023 να μας πάνε από το κακό στο χειρότερο όπως άλλωστε συνέβη και στις κάλπες του 2019 όπου το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ της πόλης έκανε και πέτυχε την "επανάστασή" του βασιζόμενο όπως γίνεται πάντα στη κρυφή "διαφθορά" ενώ καταπίνουν την φανερή που από το 2013 σας υποδεικνύουμε σε κάθε μας ανάρτηση. 

Εμείς δεν είχαμε ούτε θα έχουμε ποτέ την αυταπάτη πως ο καπιταλισμός είναι κακός γιατί βλέπουμε πως ζουν κράτη - παρίες που έχουν κάνει τις δικές τους σοσιαλιστικές και κομμουνιστικές "επαναστάσεις" εδώ και δεκαετίες. 

Βλέπουμε π.χ την Βόρεια Κορέα, την Κίνα , την Βενεζουέλα και λέμε δόξα τον Θεό που κάποιοι έδωσαν το ΑΙΜΑ τους για να βρεθούμε στην ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας! 

ΥΓ: Παρήγορο για εμάς πως ανάμεσα στα σχόλια και 2 έξυπνων συνδημοτών μας που κατανοούν και έχουν το θάρρος να το γράφουν δημόσια πως  με το υπάρχον προσωπικό η εικόνα δεν θα αλλάξει άρα ποια άλλη λύση μένει παρά η ιδιωτικοποίηση; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: