ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χιλιάδες επισκέψεις έκανε το ilioupolinews.gr αφού όλες και όλοι ήθελαν να μάθουν τα αποτελέσματα της άτυπης δημοσκόπησης

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Χιλιάδες επισκέψεις έκανε το ilioupolinews.gr αφού όλες και όλοι ήθελαν να μάθουν τα αποτελέσματα της άτυπης δημοσκόπησης

 

Ίσως είναι από τα πρωτοσέλιδα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα που έχουν γραφεί για την πόλη μας. Και μιλάμε για τέλη Ιουλίου ! 

Ο λόγος για την διαδικτυακή δημοσκόπηση του ilioupolinews.gr στην οποία συμμετείχαν κοντά στους 2000 συνδημότες μας και την διάβασαν ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΙ! 

Και αυτά τα νούμερα έως τώρα αφού όσο μένει πάνω το πρωτοσέλιδο προκαλεί άπαντες να το πατήσουν ενώ οι αποστάσεις που κρατάει το μέσο από την διαδικτυακή δημοσκόπηση δεν του στερεί τίποτα σε  θέμα αξιοπιστίας. 

Έτσι ο κος Γιάννης Καραμαγκάλης πληρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην πλατφόρμα «Surveymonkey», κατάφερα να "κεντρίσει"  το ενδιαφέρον σας και να κάνει νέους αναγνώστες. 

Ο στόχος του λοιπόν επετεύχθη και με το παραπάνω,  χωρίς να χρειαστεί να γίνει κάποιο "χτύπημα" και να "λερωθεί". Άλλωστε το ilioupolinew.gr είναι  ένα τοπικό ΜΜΕ που φοβάται τις "κακοτοπιές" και βρίσκει πάντα τρόπους να δημιουργεί συμπάθειες , παρά αντιπάθειες στην πόλη μας. 

Βέβαια στην προεκλογική περίοδο θα γίνουν όλοι πιο "σκληροί",  γιατί το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών μπορεί να είναι παντελώς αδιάφορο για τους περισσότερους,  αλλά για κάποιους άλλους είναι αγώνας δεκαετιών. 

Σε κάθε περίπτωση το πρωτοσέλιδο αυτό διαβάστηκε όπως είδαμε από τα στατιστικά της google analytics  από χιλιάδες που άφησαν τον δικό μας σχολιασμό ( δες εδώ σχετικά) για να πάνε να διαβάσουν στην πηγή τα δεδομένα.  Δεν δυσαρέστησε και κανέναν αφού τρεις παλεύουν για δεύτερη θέση, για εμάς το δίδυμο του δεύτερου γύρου έχει "κλειδώσει" ( Χατζηδάκης - Ευσταθίου) και όλες και όλοι μπορούν να εντείνουν τις προσπάθειές τους εάν και για εμάς ο χρόνος δεν επαρκεί για ανατροπές. 

Μπορεί να κάνουμε λάθος άλλωστε όλες και όλοι κρινόμαστε αφού τα γραπτά μένουν! 

Τέλος για να μην "τρελαίνονται" κάποιοι ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ το τοπικό ΜΜΕ ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΟ




"Μπορεί η δημοσκόπηση που διεξήγαγε το ilioupolinews.gr να ήταν δομημένη σε επαγγελματικά πρότυπα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως αποτυπώνει πλήρως την πραγματικότητα. Μπορεί ο αριθμός των τελικών απαντήσεων (1.496) να είναι μεγάλος για μια τοπική «δημοσκόπηση», ωστόσο τα αποτελέσματα δεν έχουν σταθμιστεί, ενώ δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο σαφές δειγματοληπτικό πλαίσιο. Με απλά λόγια, για όσους δε γνωρίζουν, τα αποτελέσματα που θα διαβάσετε παρακάτω ενδέχεται να απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα, καθώς δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποια συγκεκριμένη επιστημονική μεθοδολογία. Είναι επιστήμη η δημοσκόπηση, ας μην το ξεχνάμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: