ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ξυπνήστε γιατί θα ξεφυλλίζει ως δήμαρχος και το ημερολόγιο των "Οι Ηλιουπολίτισσες" του 2024!

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Ξυπνήστε γιατί θα ξεφυλλίζει ως δήμαρχος και το ημερολόγιο των "Οι Ηλιουπολίτισσες" του 2024!

Έχουμε εδώ και καιρό ΤΟΝΙΣΕΙ πως η αντιπολίτευση του δήμου μας ΠΡΕΠΕΙ να προτείνει λύσεις διαφορετικές από όσες έως και σήμερα υλοποιούνται . 

Εάν και προεκλογική περίοδος βλέπουμε πως κάποιοι θεωρούν εφικτό πως όπως με λαϊκισμό ο κος Χατζηδάκης πορεύτηκε προεκλογικά στις κάλπες του 2019 και τελικά κέρδισε με την ίδια συνταγή θεωρούν πως και αυτοί θα επικρατήσουν! 

Όμως ο πρώην δήμαρχος δεν έχασε τις ΕΚΛΟΓΕΣ του 2019 από την ανοιχτή χωματερή δίπλα στο γκαράζ του δήμου μας , δεν έχασε από μια πόλη που βρωμούσε από άκρη σε άκρη , δεν έχασε επειδή σημαντικά έργα δεν έγιναν τα 9 χρόνια της θητείας του. 

Έχασε επειδή επέλεξε τέτοιους υποψηφίους που όπως φάνηκε είχαν ως μοναδικό τους σκοπό το προσωπικό τους όφελος και επειδή ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ τάχθηκαν στον δεύτερο γύρο στο πλευρό του κ. Γιώργου Χατζηδάκη. 

Να ταχθούν δύο πρώην δήμαρχοι υπέρ του κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου που σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις θα περάσει στον δεύτερο γύρο δεν το βλέπουμε. Έναν και εννοούμε τον πρώην δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο ίσως τον δούμε. 

Άρα πριν είναι αργά θα πρέπει στην αντιπολίτευση να μαζευτούν οι υποψηφιότητες δημάρχων και να έχουμε συγχωνεύσεις δημοτικών παρατάξεων. 

Εάν δεν συμβεί αυτό σύλλογοι, συλλογικότητες και μια πλειοψηφία συνδημοτών μας που έτσι και αλλιώς δεν έχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για κανένα θέμα ( φάνηκε και στα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών αφού ψήφισαν μια κυβέρνηση που έχει άλλα σχέδια για τον Υμηττό) θα δώσουν ακόμη μία πενταετία στον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη. 

Ο επί 16 χρόνια δήμαρχος Ηλιούπολης κος Θεόδωρος Γεωργάκης στηρίζει την νυν διοίκηση επειδή δεν βλέπει κάτι καλύτερο στα κεντροαριστερά και με βεβαιότητα πως κεντροδεξιός δήμαρχος δεν θα επικρατήσει και αυτή την φορά στον δήμο μας. 

Η λογική πάνω από κόμματα και χρώματα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε παντοδυναμία του νυν δημάρχου που έτσι και καταφέρει και πείσει για ακόμη μια πενταετία δημότες που πιστεύουν π.χ στην αλληλεγγύη ομάδων όπως "Οι Ηλιουπολίτισσες" και για την δική του θα υφαρπάξει για ακόμη μια φορά την ψήφο τους όπως οι "αλληλέγγυες" τα χρήματά σας, 

Προεκλογικά και επειδή προκληθήκαμε θα σας έχουμε αναλυτικά πόσα πλήρωσαν για τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων οι επιχειρήσεις της πόλης μας και πόσο ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ σε σχέση με τα προηγούμενα 9 χρόνια! 

Αυτά και υπάρχει ένας μήνας ακόμα έτσι ώστε να συγχωνευτούν δημοτικές παρατάξεις μετά και εφόσον θα έχουν ανακοινωθεί ΟΛΕΣ οι υποψηφιότητες εμείς παλεύουμε ως ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ για την είσοδο στον δεύτερο γύρο κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου και όσοι έχουν αυταπάτες ελπίζουν πως όλη αυτή η ευνοημένη ΣΑΒΟΥΡΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που αναδεικνύεται από κεντροδεξιά στελέχη θα αφήσουν την πόλη μας να έχει ΔΕΞΙΟ δήμαρχο! 

Εμείς αυταπάτες δεν έχουμε και εάν δεν ενωθούν προεκλογικά ΟΛΟΙ οι κεντροδεξιοί πάλι τον Γιώργο Χατζηδάκη θα έχετε δήμαρχο άλλωστε τον γουστάρετε οι περισσότεροι μέχρι εκδηλώσεις για την ΕΠΟΝ σας κάνει και δεν κόβει και τα μεροκάματα μαχαίρι σε όσους εκπροσωπούν την "αλληλεγγύη" , την "φιλανθρωπία" , τον "εμπορικό" κόσμο και τον "αθλητισμό" στην πόλη μας! 

Τον ερασιτεχνικό αυτόν που θεωρεί λογικό πως σε συνθήκες καπιταλισμού πρέπει το κράτος να συντηρεί ιδιωτικά αθλητικά σωματεία επειδή δεν βγαίνουν οικονομικά ! 

Εάν δεν βγαίνουν ας κλείσουν δεν μπορεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ να αντέξει να επιδοτεί εκτός από ανέργους και αναξιοπαθούντες και ΤΖΑΜΠΑ προέδρους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: