ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με περσινή φωτογραφία ο Γαβριήλ Αραμπατζής σας ευχήθηκε τα Χρόνια Πολλά για την Αγία Παρασκευή προστάτιδα των ματιών! - Δεν έκανε το "θαύμα" της και είδαμε την "απάτη" !

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Με περσινή φωτογραφία ο Γαβριήλ Αραμπατζής σας ευχήθηκε τα Χρόνια Πολλά για την Αγία Παρασκευή προστάτιδα των ματιών! - Δεν έκανε το "θαύμα" της και είδαμε την "απάτη" !

 


Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για να σας ευχηθεί ήταν από παλιότερο εορτασμό της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής στην πόλη μας. 

Άμα λείπει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος - φωτογράφος "ενεργός" πολίτης,  και δεν έχεις φωτογραφία "πετάς" μια παλιά για να ευχηθείς στους συνδημότες σου!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ο κος Αραμπατζής,  παλιότερα σε φωτογραφία του έβαλε μάσκα (κάκιστο μοντάζ που ανακάλυψε και έκανε θέμα το ilioupolinews.gr του Γιάννη Καραμαγκάλη)  για να φαίνεται πως ήταν της συγκεκριμένης χρονιάς. 

Πριν 18 ώρες ο επικεφαλής της παράταξης " Η πόλη που θέλω" ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την παρακάτω ανάρτηση. Από την αρχή μας έκαναν εντύπωση οι πολλές μάσκες που φόραγαν πιστοί μέσα στην εκκλησία. 




Αναρωτηθήκαμε πως είναι δυνατόν σε μια πόλη με τέτοια "κατήχηση" από πλειάδα ιερέων της για την πανδημία,  να υπάρχουν τόσοι που φορούν ακόμα μάσκες. 

Μερικά λεπτά αργότερα από φωτογραφία που ανέβασε συνδημότισσά μας στο facebook διακρίναμε πως ο κος Αραμπατζής φορούσε διαφορετικό παντελόνι και στέκονταν δίπλα από τον κ. Ψυρρόπουλο και τον κ. Ευσταθίου. Η φετινή φωτογραφία λοιπόν είναι η παρακάτω


Άλλο χρώμα παντελόνι για τον κ. Αραμπατζή όπως μπορείτε να δείτε και εσείς που σας βοηθάει η Αγία Παρασκευή για να έχετε καλή όραση! 

Αφού δεν είχε τον "φωτογράφο" του Άγγελο,  δεν κατανοούμε ποιος ο λόγος να βάλει παλιά φωτογραφία για να δηλώσει την φετινή του παρουσία θα μπορούσε να ευχηθεί με μια φωτογραφία της Ενορίας , αλλά αυτά είναι για ανθρώπους που σκέφτονται όχι για τον κ. Αραμπατζή που για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται κατώτερων των περιστάσεων. 

Βοήθειά μας λοιπόν και μακριά από "αλχημείες",  που δεν δημιουργούν παρά μόνο αρνητικές εντυπώσεις. 

Για την Ιστορία να σας πούμε πως ο κος Αραμπατζής ήταν μαζί με την δημοτική σύμβουλο της παράταξής του κα Άντα Καραχάλιου  και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου με τον δημοτικό του σύμβουλο κ. Παναγιώτη Καρανδρέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: