ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Κλείνουμε σιγά- σιγά με τις υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων. Οι δημότες μας στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν επιλέξει ποια δημοτική παράταξη θα υπερψηφίσουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και έχουν στο μυαλό τους ποιο θα "σταυρώσουν" ΠΡΩΤΟ από το ψηφοδέλτιο που θα επιλέξουν. Οι σταυροί προτίμησης είναι ΤΡΕΙΣ αλλά μην είσαστε βέβαιοι πως κάποιοι θα ξοδέψουν περισσότερο από ΕΝΑΝ! 


  • Τέλη Ιουλίου φτάσαμε και από τις δέκα υποψηφιότητες δημάρχων για την πόλη μας ( που έχουν έως τώρα ανακοινωθεί) περιμένουμε να αποσυρθεί η μία. Εάν αποσυρθούν και άλλες θα βοηθήσουν στο να μην έχετε πολλές επιλογές και "μπερδευτείτε" και δώσετε ακόμα μια θητεία στον νυν δήμαρχο! Από όσα διαβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν πιστεύουμε ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ και στον Μητσοτάκη γράφατε Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι και πήρε 40%!. Στην πόλη μας που τον βρίζατε και περισσότερο πήρε ένα 37% . Κανονίστε να πάρει η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" ένα 30% στον πρώτο γύρο και μετά να προσπαθούμε να τα βρούμε με κάθε λογής "ψεκασμένο" για να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να φύγει μια κακή διοίκηση .  Τώρα εάν έρθει άλλη χειρότερη θα σας το γράψουμε εμείς αφού από την πρώτη Κυριακή θα ξέρουμε τον δεύτερο και θα έχουμε εικόνα για τους 21 που θα έχουν εκλεγεί . Με αυτούς θα δουλέψει δεν πρόκειται να φέρει άλλους. Αυτοί θα είναι οι επόμενοι Αντιδήμαρχοι και σε αυτούς θα ποντάρουμε για λύση των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας. Άμα δούμε τίποτα "περίεργους" εμείς που δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ θα σας ενημερώσουμε και εσείς πράξτε όπως και το 2019 ΛΑΘΟΣ! 


  • Ο μαχητής Νίκος Χαρδαλιάς θα ηγηθεί της προσπάθειας για την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας με την στήριξη της ΝΔ. Θα πρέπει να πάρει και τους δικούς του ανθρώπους σε αυτόν τον αγώνα γιατί άμα ποντάρει σε όσους είχε μαζέψει ο Πατούλης δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα. Η δική μας εκτίμηση είναι πως θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης. Και φυσικά εμείς εδώ θα στηρίξουμε και θα ψηφίσουμε κάποιον που αξίζει να είναι σε θέση ευθύνης. "Δαγκωτό" Νίκο λοιπόν για να φύγει η ΣΑΠΙΛΑ από την Περιφέρεια Αττικής και ας μην το ζορίσει πολύ ο Πατούλης γιατί τα έργα και οι ημέρες του στην Περιφέρεια Αττικής ήταν μια σταθερή δυσφήμιση για το κόμμα που τον στήριξε ως μη όφειλε το 2019!



  • Τα πανό της παράταξης "Φωτεινή πόλη" θα μαζευτούν αύριο και θα ξαναβγούν στην ώρα τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: