ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Ο μόνος τρόπος για να αποφύγει κάποιος τα "χτυπήματα" από εμάς ( εμείς δεν θεωρούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ "χτύπημα" ) είναι να αποφύγει πράγματα που τον εκθέτουν. Εάν πάλι κάποιοι θεωρούν πως δεν καταλαβαίνουν τα δικά μας τα ακαταλαβίστικα ας κάνουν ό,τι και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. 

  • Μαζεύουν μετά από 10 και πλέον χρόνια μπάζα από την ανοιχτή χωματερή πλησίον του γκαράζ Ηλιούπολης και δεν λένε στους δημότες πως τα ογκώδη εκεί καταλήγουν από τα οχήματα του δήμου μας που τα μεταφέρουν από σημεία της πόλης όπου τα εναποθέτουν δημότες μας. Έτσι μέχρι τον Οκτώβριο που ο χώρος θα είναι και πάλι γεμάτος και η "Φωτεινή πόλη΄" θα ανακαλύπτει κάτι χωρίς να προτείνει η ίδια καμία λύση θα τρέχουν πάλι να τα μαζέψουν. Εάν κάποιος θεωρεί πως μέσα στον φυλασσόμενο χώρο του γκαράζ πετάχτηκαν αυτά τα ογκώδη από κάποιον ιδιώτη και όχι υπαλλήλους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας απλώς έχει αυταπάτες! 

  • Κάποια σοβαρά στελέχη της κεντροδεξιάς στην πόλη μας δεν βλέπουν τον κ. Ψυρρόπουλο τόσο χαμηλά όπως εκτιμούμε εμείς πως θα πάει στις δημοτικές κάλπες. Το γράφουμε για να γράψουμε και κάτι θετικό για μια παράταξη που στις προηγούμενες εκλογές πήρε 31% με υποψήφιες τύπου Γωγώ Τσακογιάννη και που το 2023 οι περισσότεροι την έχουν εκτός δεύτερου γύρου! 


  • Έχουμε γράψει άπειρες φορές για την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ( οι ίδιοι είχαν βγάλει και δελτίο τύπου συκοφαντικό κατά του εμπνευστή αυτού του ιστολογίου) άρα κομμουνιστές εμείς δεν είμαστε αυτό είναι δεδομένο. Όσοι όμως "ταϊζουν" εδώ και χρόνια και τοποθέτησαν σε θέσεις του δήμου μας κομμουνιστές με μόνο προσόν τους την ΠΙΣΤΗ τους στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ , ας μην αναρωτιούνται πως φούσκωσε το άλλο άκρο! Με 11% ΚΚΕ στην πόλη μας είναι θέμα χρόνου να Νατσιοί , Βελόπουλοι και Στίγκες το 9,73% που πήραν στον δήμο μας να το κάνουν 15% στις επόμενες κάλπες των ευρωεκλογών! Εμείς απλώς το καταγράφουμε αφού τον φασισμό στην πόλη δεν τον βλέπουν όσοι ΕΝΕΡΓΑ συμμετέχουν στην εξάπλωσή του! 


  • "Φιλάνθρωποι" άπαντες σε αυτόν τον δήμο και υπερκομματικοί όταν πρόκειται να ωφελήσουν την τσέπη τους και να αδειάσουν τις δικές μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: