ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο Βύρωνα η στήριξη σε Μίλτο Μπαντή από τη ΝΔ φέρνει αποτέλεσμα αφού ο κος Γώγος σκεπτόμενος λογικά τραβάει πίσω την δική του υποψηφιότητα !

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Στο Βύρωνα η στήριξη σε Μίλτο Μπαντή από τη ΝΔ φέρνει αποτέλεσμα αφού ο κος Γώγος σκεπτόμενος λογικά τραβάει πίσω την δική του υποψηφιότητα !




 Ο δήμος Βύρωνας θα γίνει και πάλι γαλάζιος εξαιτίας μιας ιστορικής απόφασης ενός ιατρού που βάζει τον Βύρωνα πάνω από τα προσωπικά του οφέλη και μιλάμε για τον κ. Χρήστο Γώγο. 

Και εμάς μας παραξένεψε η λογική απόφαση του να ανακοινώσει στην ουσία πως δεν θα αφήσει για ακόμα μια φορά τους πολιτικούς μας αντιπάλους να πανηγυρίζουν στον Βύρωνα και παρά την προσωπική του πικρία οι δικές μας πληροφορίες λένε πως θα αποσυρθεί υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Μπαντή βάζοντας μάλιστα και συγγενικό του πρόσωπο μέσα στο ψηφοδέλτιό του! 

Από εμάς μπράβο εάν και δικαιούνταν να διεκδικήσει την δημαρχία του Βύρωνα με την στήριξη της ΝΔ αλλά αφού αυτό δεν έγινε και το κόμμα πρόκρινε ως πιο "κατάλληλο" τον κ. Μπαντή η ενέργεια του και η χθεσινή του δήλωση σχολιάζεται μόνο ΘΕΤΙΚΑ από όλες τις Νεοδημοκράτισσες  και όλους τους Νεοδημοκράτες του Βύρωνα! 



Όσον αφορά τον δήμο μας η ΝΔ δεν θα δώσει στήριξη σε κανέναν από τους υποψηφίους δημάρχους και έτσι δεν θα ζοριστεί ουδείς στο να πράξει το αυτονόητο που είναι η κοινή πορεία. 

Η λογική βέβαια θα έλεγε η ΝΔ να δώσει την στήριξή της στην πρώτη σε σταυρούς κεντροδεξιά παράταξη του Βύρωνα στις κάλπες του 2019 και στον κ,. Χρήστο Γώγο αλλά αφού αυτό δεν έγινε ο κος Γώγος έδωσε αυτός την ΛΥΣΗ υποχωρώντας έναντι του νεότερού του κ. Μπαντή. 

Στην κοινή πορεία θα έχουν και πάλι ΝΙΚΕΣ και φυσικά ευχαριστημένοι από χθες είναι οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες του Βύρωνα αφού βλέπουν πως από 1/1/2024 θα βρεθούν δικά τους άτομα σε θέσεις ευθύνης.  

Έτσι ο Βύρωνας θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ και ευελπιστούμε και για την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ να πάει και αυτή ΜΠΡΟΣΤΆ αρχίζοντας από την είσοδο κεντροδεξιάς παράταξης στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Με μία υποψηφιότητα κεντροδεξιού δημάρχου και στην πόλη μας ( στον Βύρωνα υπάρχουν πλέον δύο εκτός και αποσυρθεί και ο κος  Βασίλης Δεμπόνος ) η δημαρχία θα ήταν εύκολη υπόθεση με δύο ή τρεις ( η δική μας εκτίμηση είναι πως ο κος Βαμβίνης θα αποσύρει την υποψηφιότητά του) άρα μένουν δύο με τον κ. Αραμπατζή να έχει χάσει τα δεξιά του ερείσματα ο δεύτερος γύρος είναι εφικτός ΜΟΝΟ για την κεντροδεξιά παράταξη του κ. Τάσου Ευσταθίου. 

Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί τον "αριστερό" Βύρωνα τον "έστρωσε" ο κος Νίκος Χαρδαλιάς εδώ στην Ηλιούπολη δεν είχαμε αντίστοιχο κεντροδεξιό στέλεχος για να δώσει γαλάζια πνοή στην πόλη μας! 

Το κείμενο γράφτηκε για να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον κ. Χρήστο Γώγο και να ευχηθούμε στον κ. Μπαντή να είναι άξιος διάδοχος του νεοδημοκράτη πρώην δημάρχου της πόλης του Βύρωνα κ. Νίκου Χαρδαλιά!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: