ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μίλτος Μπαντής: Συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια για να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο Βύρωνα

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Μίλτος Μπαντής: Συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια για να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο Βύρωνα


Συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια για να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο Βύρωνα. Να πιάσουμε ξανά το νήμα της δημιουργίας και να προχωρήσουμε μπροστά. Ο Ανδρέας Λεκατσάς γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στον Βύρωνα στην πλατεία Φατσέα. Είναι γιος του παλαιού πολιτευτή της Ένωσης Κέντρου και πολιτικού μηχανικού Παναγιώτη Λεκατσά. Από μικρός έδειξε ενδιαφέρον για τα κοινά.
Τελείωσε το 4ο λύκειο Βύρωνος ως εκλεγμένος πρόεδρος του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου. Ενεργό μέλος του ΔΣ από το 1988 στην ιστορική ΟΝΝΕΔ Βύρωνος με γραμματέα το σημερινό υπουργό μας Νίκο Χαρδαλιά. Μετανάστευσε μικρός στις Βρυξέλλες όπου εργάστηκε επί 4ετια στην γενική Διεύθυνση 9 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην συνέχεια επέλεξε να αναλάβει διάφορες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες τις οποίες μέχρι και σήμερα συνεχίζει. Πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος στο ΔΣ της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Βύρωνα στις εσωκομματικές εκλογές του 2021. 

Γενικός συντονιστής θέσεων και διαβούλευσης στην γραμματεία προγράμματος της Ν.Δ. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά επίσης Γερμανικά, Ολλανδικά. Έχει μια κόρη 24 ετών.

Μίλτος Μπαντής 
Υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα 


Δεν υπάρχουν σχόλια: