ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για την παράταξη "Η πόλη που θέλω" διαφημίζουν στο site τους την "φιλανθρωπία" τους!

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για την παράταξη "Η πόλη που θέλω" διαφημίζουν στο site τους την "φιλανθρωπία" τους!

 


Τον δρόμο που ακολουθεί και η συλλογικότητα "Οι Ηλιουπολίτισσες" είπε να ακολουθήσει και ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γαβριήλ Αραμπατζής βάζοντας αυτό το πρωτοσέλιδο στο site δικής του ιδιοκτησίας! 

Πήγε τα ανακυκλώσιμα υλικά στα ειδικά κέντρα που έχει στήσει ο δήμος μας για ανακύκλωση και παρέδωσε τα κουπόνια στον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου για να ενισχυθεί το φιλόπτωχο ταμείο της Ενορίας μας . ( Σε αυτή την ενορία ανήκουμε και εμείς) 

Μας ενημερώνει λοιπόν μέσω του δικού του site ( αφού το "σύστημα" τον πολεμά όπως μας γράφει και ο "Μεσσίας" της πόλης στο ιστολόγιο του έτσι για να μην ξεχνάμε τι πρεσβεύουν) πως η παράταξή του δίνει προτεραιότητα στην ανακύκλωση και την φιλανθρωπία! 

Τι να σχολιάσεις όταν το αυτονόητο που είναι η δράση αυτή να προβληθεί από κάποιο άλλο μέσο των Νοτίων Προαστίων γίνεται πρωτοσέλιδο μόνο στο site του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: