ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Κόκλας: Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές απογοητεύομαι ...

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Παναγιώτης Κόκλας: Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές απογοητεύομαι ...

 

Καλάμια...Βρήκα που τα παρκάρουν για Σαββατοκύριακο και είπα να πάρω μερικά να φτιάξω το μποστάνι μου. Σας επισυνάπτω μερικά είδη καλαμιού:

-Καλάμι παράγοντα. Μπορείς να το καβαλήσεις εάν ακόμα και στο παρελθόν έχεις διατελέσει : πρόεδρος ή μέλος σε τοπική κοινότητα , Αντιδήμαρχος ή Δημοτικός σύμβουλος. Μπορείς επίσης εάν στην πολυκατοικία που κατοικείς σου έχουν δώσει το χρίσμα του διαχειριστή...

-Εκκλησιαστικό καλάμι .Το καλάμι αυτό το καβαλάνε όσοι πάνε στην εκκλησία μόνο σε μεγάλες γιορτές που έχει κόσμο , άσχετα αν δεν πιστεύουν. Ρουχισμός :σκαρπίνι και σακάκι , μεγάλη δόση κολώνιας .

 -Καλάμι εκδηλώσεων. Είναι γρήγορο και ευέλικτο –αγωνιστικού τύπου. Ο οδηγός του το καβαλάει και εμφανίζεται ξαφνικά κατάκοπος λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης και λίγο πριν εμφανιστούν συνήθως οι φωτογράφοι και δημοσιογράφοι . Δηλώνει πάντα ότι συμμετείχε από την πρώτη στιγμή και προσπάθησε τα μέγιστα. Σπορ ντύσιμο και έχει συνήθως μαζί του βαποριζατέρ με νερό για να ψεκάζει το πρόσωπο του και να δημιουργεί την αίσθηση εφίδρωσης στο φακό και στο κοινό.

Οι οδηγοί των καλαμιών κοιτάνε μόνο ευθεία και ψηλά...

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές απογοητεύομαι… Απογοητεύομαι από συμπεριφορές ατόμων που επειδή ασχολούνται ή νομίζουν ότι ασχολούνται ή θα ασχοληθούν με τα κοινά νομίζουν ότι...

Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε με ΧΑΜΟΓΕΛΑ και μπόλικη ΤΡΕΛΑ!

Παναγιώτης Κόκλας 
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Εμείς δεν περιμένουμε την προεκλογική περίοδο για να απογοητευθούμε έχουμε ήδη απογοητευθεί αφού βλέπουμε πως ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ θέματα που αφορούν την πόλη μας υπάρχει ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ άποψη από ΟΛΟΥΣ. Είτε δεξιά ψηφίσεις είτε ΑΡΙΣΤΕΡΑ η ΣΟΒΙΕΤΙΑ παραμένει ΑΛΩΒΗΤΗ! Οι ελπίδες μας έχουν εναποτεθεί πλέον στην κεντρική διοίκηση να αφαιρέσει οικονομικούς πόρους έτσι ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί δήμαρχος η ΣΟΒΙΕΤΙΑ να αναγκαστεί να κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Γιατί τελικά μόνο από έλλειψη χρημάτων θα κατανοήσουν άπαντες το αυτονόητο που είναι το κράτος- δήμος να λειτουργεί ως επιχείρηση που πρέπει να παράγει ΚΕΡΔΗ και όχι ΧΡΕΗ!  Γιατί όσο παράγει το κράτος χρέη ή ο δήμος μας τον λογαριασμό πληρώνουν όσοι δεν μπορούν και να θέλουν να φοροδιαφύγουν και αυτοί είναι ΠΑΝΤΑ οι οικονομικά πιο ευπαθείς ομάδες. Οι "επιχειρηματίες" πάντα επιβιώνουν και τα εισαγωγικά γιατί και στον δήμο μας η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ δίνεται έναντι ευτελών τιμημάτων σε ιδιώτες. Τζάμπα πρόεδροι , "αλληλέγγυοι" και "πνευματικοί ποιμένες" οδηγούν την χώρα μας σε νέα χρεοκοπία αφού μάλλον θεωρούν δεδομένο πως το κράτος - πατερούλης πρέπει να συντηρεί κάθε είδους "επιχειρηματικότητα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: