ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Επειδή μια σειρά εκδηλώσεων ( από συλλογικότητες, συλλόγους, κ.ο.κ) είναι προγραμματισμένες για την προεκλογική περίοδο ( Σεπτέμβριος 2023) και στις 8 Οκτωβρίου έχουμε αυτοδιοικητικές κάλπες ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ παρά ελάχιστες και ας πάνε εκεί ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ οι κεντροδεξιοί που θα διεκδικούν την ψήφο σας. Όπως έχουμε εξηγήσει πολλές φορές ΟΛΟΙ οι σύλλογοι για εμάς έχουν και κόμμα και χρώμα και επειδή έχουμε και καλό αρχείο αφού εμείς δεν ήρθαμε στην πόλη από αλλού γεννηθήκαμε εδώ μια δύο "εκπλήξεις" θα τις έχουμε για τους "πατριώτες"! 

  • Με Ηλία Κασιδιάρη υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας το μόνο σίγουρο είναι πως οι ΝΕΟΝΑΖΙ θα μετρήσουν εκ νέου τις δυνάμεις τους και στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας μας. Το ποσοστό τους στις τελευταίες βουλευτικές κάλπες ήταν στον συγκεκριμένο δήμο 4,24% και έλαβαν 9.245 ψήφους.  Στον δικό μας πήραν ποσοστό 3,66% και 1340 ψήφους εάν βάλει κανείς και το 11,34% των κομμουνιστών και τις 4.157 ψήφους που πήραν οι κομμουνιστές ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ και ο ΜΑΥΡΟΣ φασισμός αθροιστικά συγκεντρώνει ένα 15% στον δήμο μας και χωρίς  να βάλουμε όσους ψηφίζουν δημοκρατικά κόμματα αλλά έχουν αντιλήψεις ταυτόσημες με τα παραπάνω! Τι σχέση έχουν τα δύο άκρα μεταξύ τους ; Και τα δύο μισούν τον καπιταλισμό , τις ΗΠΑ και τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Οι θέσεις τους άλλωστε σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν τις ατομικές ελευθερίες ταυτίζονται για αυτούς για όλα φταίνε τα "συστημικά" ΜΜΕ , η Νέα Τάξη Πραγμάτων και φυσικά δεν περιμένουν από τη Βουλή να νομοθετήσει κάτι καλό για την κοινωνία. Περιμένουν από "επαναστάσεις" ή από "έντιμους" αξιωματικούς ( δηλαδή ξεφτιλισμένους καραβανάδες) να φέρουν την "Άνοιξη" για την χώρα μας. Άλλωστε οι Απριλιανοί "επανάσταση" ονόμαζαν το πραξικόπημά τους . Μια επανάσταση της βλακείας που οδήγησε στο διαμελισμό της Κύπρου από καραβανάδες που ήταν έτοιμοι να πάρουν την Πόλη! Δεν έχουν αλλάξει πολλά στο στράτευμα και στους ένστολους από τότε φαίνεται άλλωστε και από την προτίμησή τους στο να ψηφίζουν ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ κόμματα αναζητώντας έναν τάχα πατριωτισμό που διαχρονικά μίκρυνε την χώρα. Για τους κομμουνιστές δεν έχουμε να πούμε και πολλά ακόμα δεν έχουν χωνέψει πως ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ και γλίτωσε η χώρα μας από την κομμουνιστική τυραννία! Ο Κασιδιάρης και οι σύντροφοι δεν είναι Μελόνι μην μπερδεύεστε, και για τον λόγο αυτό δεν θα τους δείτε ποτέ σε θέσεις ευθύνης με εκλογές! 

  • Ο δημοσιογράφος και συνταξιούχος  στρατιωτικός κος  Αντώνης  Μυλωνάκης κατεβαίνει για Περιφερειακός σύμβουλος με τον Πατούλη! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: