ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στη "μάχη" των δημοτικών εκλογών μέλη συλλόγων και συλλογικοτήτων του δήμου μας

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Στη "μάχη" των δημοτικών εκλογών μέλη συλλόγων και συλλογικοτήτων του δήμου μας



 Είχαμε επισημάνει νωρίς πως τα διάφορα σωματεία , συλλογικότητες, σύλλογοι κ.ο.κ της πόλης μας όχι μόνο δεν μένουν μακριά από τα κοινά της πόλης μας αλλά έχουν και συγκεκριμένο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ πρόσημο. 

Με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων των δημοτικών παρατάξεων που θα ολοκληρωθεί σε ένα μήνα από σήμερα θα σας παρουσιάσουμε κάποια συγκεντρωτικά στοιχεία που εμάς δεν μας ξάφνιασαν!

Άλλωστε στις πρώτες κάρτες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που έπεσαν στα χέρια μας διαφημίζεται ακόμα και εκεί η συμμετοχή τους ως "παράσημο" σε διάφορους συλλόγους ή συλλογικότητες. 

Προεκλογικά θα σας έχουμε αναλυτικά μια παρουσίαση υποψηφιοτήτων και θα είναι το δώρο μας σε όσους έτσι και αλλιώς αγνοούσαν εδώ και καιρό τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ καταγγελίες μας για την "αλληλεγγύη" τους. 

Στη λογική πως εργάζονται για το "καλό" της πόλης μας στήνουν "μαγαζάκια" και εκβιάζουν διοικήσεις που έτσι και αλλιώς ενοχλούνται από την δράση όσων ενεργούν στις φωτιές με δικό τους όχημα και όχι με της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 

Σας βάζουμε και μερικές επιχορηγήσεις του δήμου Ηλιούπολης που έχει καταψηφίσει στο δημοτικό συμβούλιο μόνο η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης η οποία υπερψηφίζει ΜΟΝΟ τις επιχορηγήσεις ιδεολογικά προσκείμενων σε αυτή σωματείων και συλλογικοτήτων. Ενώ ξεκάθαρα και χωρίς να βάζει αστερίσκους έχει καταγγείλει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων "επιχειρούν" με τα χρήματα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 

ΕΘΝΟΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ 

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΕΘΝΟΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 

ΕΘΝΟΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 

ΕΘΝΟΤΟΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ 

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

ΕΘΝΟΤΠΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

ΕΘΝΟΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ- ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ 

ΕΘΝΟΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: