ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται ανάρτηση του πρώην Εντεταλμένου Σύμβουλου Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας κ. Μπενά μας ενημερώνει για κάποιες από αυτές!

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται ανάρτηση του πρώην Εντεταλμένου Σύμβουλου Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας κ. Μπενά μας ενημερώνει για κάποιες από αυτές!

 


Με προσοχή ακούνε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου και ο δημοτικός του σύμβουλος κος Μιχάλης Κουρής τον παραιτηθέντα Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας (άμισθος) κ. Γιώργο Μπενά πρώην δημοτικό σύμβουλο στο δήμο μας ( είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του ΕΝΑΚ). 

Για τα προβλήματα της πόλης συζητούν και η ανάρτηση του κ. Γιώργου Μπενά έγινε πριν λίγη ώρα. 

Η ανταλλαγή απόψεων πάντα είναι καλή αλλά ακόμα καλύτερη θα ήταν η συμπόρευση όσων δεν επιθυμούν να παραμείνει η νυν διοίκηση Χατζηδάκη. 

Δεν είμαστε από αυτούς που πιστεύουν πως κάθε διαβούλευση οδηγεί σε κάτι αλλά γιατί να μην σας ενημερώσουμε για κάτι που ίσως διέφυγε της προσοχής σας ή δεν τον γνωρίζετε καθόλου όσοι δεν ασχολείστε καθόλου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Και ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Γιάννης Πούλος είχε παραιτηθεί πρόσφατα από την διοίκηση Χατζηδάκη (είχαμε γράψει σχετικά εδώ) αλλά και ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ κος Δημήτρης Πανταζόπουλος παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ (Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης) έως σήμερα δεν έχουν ΔΗΜΟΣΙΑ τοποθετηθεί για το εάν είναι υποψήφιοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ενώ ο χρόνος που έχουν για να καταθέσουν υποψηφιότητα ΟΛΟΙ λήγει τέλη Αυγούστου( έως τώρα δεν έχει ανακοινωθεί εάν θα δοθεί ολιγοήμερη παράταση ή όχι). 

Η δική μας αίσθηση είναι πως δεν θα είναι υποψήφιοι τουλάχιστον ως "ΕΝΑΚ" δηλαδή όλοι μαζί , ενώ ήδη υπάρχουν μεμονωμένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ΕΝΑΚ στην παράταξη του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου ( π.χ Βαγγέλης Κεφαλάς ) το εάν θα είναι υποψήφιοι ο κος Πούλος , ο κος Πανταζόπουλος ή ο κος Μπενάς το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι. 

ΥΓ: Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις δεν ήμασταν παρόντες στην συζήτηση άρα δεν έχουμε καθόλου ρεπορτάζ για το τι συζητούσαν! 

Αυτά από εμάς... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: