ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μας ρωτάτε και απαντάμε

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Μας ρωτάτε και απαντάμε


 Γιατί δεν παίζουμε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Η πόλη που θέλω" αναρωτιούνται τάχα "αφελείς" ( βαλτοί από τους "οικολόγους" είναι ) ευκαιριακοί αναγνώστες του ιστολογίου μας. 

Επειδή εμείς είμαστε ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ και ο κος Αραμπατζής εκμεταλλευόμενος κυρίως ΔΕΞΙΕΣ ψήφους στις κάλπες του 2019 έγινε δημοτικός σύμβουλος για να μας λέει ένα χρόνο μετά την εκλογή του πως είναι πάνω από κόμματα και χρώματα και πως θέλει να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο! 

Στην πρώτη συνάντηση που διοργάνωση το κόμμα της ΝΔ για να λύσει τον γόρδιο δεσμό με τις πολλές υποψηφιότητες κεντροδεξιών δημάρχων στην πόλη μας προτίμησε να πάει στην Εκκλησία! 

Άρα με την βοήθεια του Θεού θα πατώσει στις αυτοδιοικητικές κάλπες δεν θέλει ο άνθρωπος στήριξη του κόμματος στο οποίο ανήκει έχει χαράξει τον δικό του "αυτοδιοικητικό δρόμο" με θέσεις που δεν συνάδουν με το κόμμα του οποίου είναι μέλος. 

"Μου χρωστάνε δεν τους χρωστάω" λέει ο δημόσιος υπάλληλος κος Αραμπατζής για τη ΝΔ! Εμείς να το δεχτούμε πως "αξιοκρατικά" όπως και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι προσλήφθηκε αλλά ό,τι έχει πετύχει έως σήμερα ας γνωρίζει πως τα χρωστάει στο κόμμα της ΝΔ . 

Το 2019 δεν τον ψηφίσαμε ως Αραμπατζή ( άλλωστε και από τότε ξεκάθαρα γράφαμε πως δεν τον πάμε) αλλά ως νέο δεξιό υποψήφιο που δεν περιμέναμε πως θα τολμούσε μέσα σε δημοτικό συμβούλιο να ζητήσει να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος Ντίνος! 

Εμείς είμαστε ξεκάθαροι σε θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εδώ δεν μας αρέσουν οι στολές και τα γαλόνια δεν πιστεύουμε σε "πατριωτισμούς" που οδήγησαν την Κύπρο σε τουρκικά χέρια και εάν δεν υπήρχε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο στρατός που είχε η ΧΟΥΝΤΑ δημιουργήσει θα είχε χάσει και μερικά ακόμα νησάκια του Αιγαίου! 

Εμείς εδώ δεν πιστεύουμε σε ΦΛΩΡΟΥΣ ξέρουμε ποια είναι η θέση της χώρας μας στο διεθνές γίγνεσθαι , γνωρίζουμε πως δεν έχουμε καμία δυνατότητα να πάρουμε την Πόλη και πως ακόμα και εάν μας την χάριζε το "ξανθό" γένος που βρίσκεται στη λάθος πλευρά της Ιστορίας δεν θα είχαμε καμία δυνατότητα να την διατηρήσουμε. 

Πως θα παίξουμε λοιπόν εδώ υποψηφίους μιας παράταξης που έχουν συνυποψηφίους όσους ενοχλούνται από μαύρους, ρομά, και ομιλούν επαινετικά για τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο ; 

Βγάλαμε το θέμα με τον κ. Βασίλη Στίγκα , παίξαμε παλιότερα θέματα με υποψηφίους άλλης κεντροδεξιάς παράταξης, με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ της πόλης να βγάζει σέλφι με την "νύχτα" και να σφυρίζει αδιάφορα. 

Προεκλογικά και ενώ άπαντες γνωρίζουν ποιους έχουν δίπλα τους,  πως  θεωρούν κάποιοι "αφελείς" πως εμείς θα μπούμε στην διαδικασία να τους διαφημίζουμε ως "Μεσσίες" την ώρα που φωτογραφίζονται με "Κασιδιάρηδες"! 

Αυτοί που θα εκλεγούν αύριο στο νέο δημοτικό μας συμβούλιο θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας για τα επόμενα πέντε χρόνια και εάν έχουν μάθει να ΣΙΩΠΟΥΝ σε όσα κραυγαλέα έχουμε βγάλει έως σήμερα κρατώντας τα "καλύτερα" για την προεκλογική περίοδο εμείς δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη πως αυτοί μπορούν να υπηρετήσουν την Αστική μας Δημοκρατία. 

Τι καλό μπορεί να προσφέρει για την πόλη μας κάποιος που ζητάει να τιμηθεί ένας χουντικός δήμαρχος; Ένας δήμαρχος που  υπηρέτησε τις ερπύστριες; 

Για εμάς όσοι δεν αντιδρούν είναι συνυπεύθυνοι και ΣΙΓΟΥΡΑ φασίστες όσοι κραδαίνουν σβάστικες και σφυροδρέπανα. 

Το να θεωρείς πως είσαι "πατριώτης" ή ακόμα και εθνικιστής οδηγώντας την χώρα σου σε απανωτές πανωλεθρίες είναι σαν να δηλώνεις ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και να παρακαλάς να πεθάνει ο πλησίον σου επειδή είναι αμαρτωλός ! 

Στην πόλη μας ακόμα και εκπρόσωποι της Εκκλησίας είναι "προβληματικοί" για να το πούμε κομψά δεν θα μπούμε στην διαδικασία να "αθωώσουμε" κανέναν αφού την αυστηρότερη κριτική την έχουμε για τους εαυτούς μας ! 

Ποτέ δεν παρουσιαστήκαμε ως "Άγιοι" και ούτε θέλουμε να γίνουμε,  αφού με τόσους  "γκάνγκστερ" σε αυτή την πόλη την τύχη του μακαρίτη του Γκιόλια θα είχαμε εάν εναποθέταμε την ασφάλειά μας σε ενστόλους. 

Αυτά και μην διαμαρτυρηθεί κανείς προεκλογικά ούτε απάντηση δεν θα του δημοσιεύσουμε,  καιρός να πάρουν θέση και άλλα τοπικά ΜΜΕ και να φιλοξενήσουν το "υποκριτικό" κλάμα των "αδικημένων" από το ρεπορτάζ μας. 

Τον Αύγουστο θα έχουμε θετικές εξελίξεις για την πόλη μας αλλά δεν μπορούμε να γράψουμε κάτι τώρα. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: