ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ας μαζέψει ο δήμος Ηλιούπολης τα πανό υποψηφίου δημάρχου από Αγία Μαρίνα και πλατεία Φλέμινγκ δεν είναι προεκλογική περίοδος!

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Ας μαζέψει ο δήμος Ηλιούπολης τα πανό υποψηφίου δημάρχου από Αγία Μαρίνα και πλατεία Φλέμινγκ δεν είναι προεκλογική περίοδος!

 



Η "απερχόμενη" όπως την αποκαλούν στα δελτία τύπου τους τα στελέχη της "απολιτίκ" δημοτικής παράταξης , προφανώς δεν θέλει να εφαρμόσει τον Νόμο που απαγορεύει να γεμίζει η πόλη μας με πανό πολιτικού περιεχομένου σε περίοδο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προεκλογική. 

Άμα κάθε υποψήφιος δήμαρχος κρεμάσει από πέντε πανό σε διάφορα σημεία της πόλης μας από τώρα που ακόμα δεν έχει συνεδριάσει η διακομματική επιτροπή του δήμου μας (μέσα στο Σεπτέμβριο θα συμβεί αυτό) , για να καθορίσει τις θέσεις όπου θα στηθούν τα προεκλογικά περίπτερα των δημοτικών παρατάξεων τότε η αφισσορύπανση θα συνεχίζεται σε μια εποχή που έχει  ξεπεραστεί τέτοιου είδους προβολή. 

Δεν περιμέναμε από δημοτικές  παρατάξεις που ισχυρίζονται  πως κομίζουν  νέο και μας  τάζουν μια πόλη πιο "φωτεινή" πως θα έκαναν προεκλογικό αγώνα ( πριν καν ξεκινήσει επίσημα) με μεθόδους της δεκαετίας του ΄80.

Ελπίζουμε μέσα στη μέρα να έχουν μαζευτεί τα πανό, αφού μετά τους κομμουνιστές που χρόνια τώρα ποντάρουν σε αυτά για την προβολή των πολιτικών μηνυμάτων  τους, έχουμε πλέον και τους "εκσυγχρονιστές" να τα χρησιμοποιούν.

Για να μην απασχολούνται χωρίς λόγο τα συνεργεία καθαριότητας,  και για να μην φέρνουμε την δημοτική μας αστυνομία σε δύσκολη θέση ( καλύτερα να μοιράζει νερά και να ασχολείται με άλλες δράσεις παρά να "κυνηγάει" όσους στα λόγια είναι καλοί αλλά στις πράξεις μοιάζουν με τους προηγούμενους) ας τα μαζέψουν οι ίδιοι έχουν καιρό να τα κρεμάσουν αργότερα σε σημεία που θα καθοριστούν από κοινού από την διακομματική εκλογική επιτροπή του δήμου μας. 

Αυτά από εμάς , με την βεβαιότητα πως τα πανό θα κατέβουν και δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε αναμείνατε ενεργοί σε εμάς αφού μόνο εδώ διαβάζετε όσα ΟΛΟΙ οι άλλοι ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ!  

ΥΓ: Από την κεντρική πλατεία που υπήρχε αντίστοιχο πανό το μάζεψαν. Δεν βλέπουμε τον λόγο να εξακολουθούν να υπάρχουν στην Αγία Μαρίνα (Γεφυράκι) και στα κάγκελα του πρώτου δημοτικού σχολείου της πόλης μας στην πλατεία Φλέμινγκ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: