ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το 2019 έβλεπαν την ΛΥΣΗ των προβλημάτων σας από τον ηγέτη κ. Γιώργο Χατζηδάκη τώρα αναζητούν επί ματαίω άλλον κεντροαριστερό "Μεσσία" !

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Το 2019 έβλεπαν την ΛΥΣΗ των προβλημάτων σας από τον ηγέτη κ. Γιώργο Χατζηδάκη τώρα αναζητούν επί ματαίω άλλον κεντροαριστερό "Μεσσία" !

 Ο παραλογισμός συνεχίζεται με τους έως χθες φανατικούς υποστηρικτές της "μεγάλης αλλαγής" που συντελέστηκε στις δημοτικές του 2019 να  ψάχνουν εναγωνίως κάποιον νέο "Μεσσία". Ένας μήνας έμεινε έως την κατάθεση των συνδυασμών ( ίσως δοθεί ολιγοήμερη παράταση αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ΤΙΠΟΤΑ επίσημα) και επειδή κάποιοι θα "χτυπηθούν" προεκλογικά .

Αποφασίσαμε να αφιερώσουμε περισσότερες αναρτήσεις για την πόλη έως τις 16 Οκτωβρίου , τους "χρυσώνουμε" το "χάπι" με προεκλογικές φωτογραφίες ΚΑΙ μερικές παλιές μας αναρτήσεις για το πως υποδεχθήκαμε την "νέα" διοίκηση.  Τότε που και πάλι κάποιοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν έβλεπαν και οδήγησαν  επικεφαλής σε οδυνηρές ήττες, όσο εκείνοι "έραβαν κουστούμια" Αντιδημάρχων! 










Η διοίκηση Χατζηδάκη πήγε καλύτερα από ό,τι εμείς περιμέναμε και βοήθησε για να διαλυθούν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ που είχαμε και εμείς για μια σειρά αυτοδιοικητικών που μπαίνοντας ως επικεφαλής το 2019 στο δημοτικό συμβούλιο απλώς μας απογοήτευσαν με την στάση τους και τις ΑΠΟΨΕΙΣ που εκεί εξέφρασαν. 

Στις κάλπες του 2019 όσοι "Άγιοι" και να βγουν για να προπαγανδίσουν για προσωπικό τους ΟΦΕΛΟΣ θα ηττηθούν. Άλλωστε εμείς ομολογούμε πως το ψηφοδέλτιο της νέας παράταξης του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη είναι σαφέστατα καλύτερο από αυτό με το οποίο εκλέχθηκε δήμαρχος το 2019. 

Για τον λόγο αυτό εάν όντως επιθυμούν κάποιοι ( είδαν πράγματα τα οποία δεν θέλουν να πουν ή απλώς δυσαρεστήθηκαν) από την νυν διοίκηση δεν έχουν παρά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών να στηρίξουν και να ψηφίσουν την κεντροδεξιά παράταξη του κ. Τάσου Ευσταθίου που δεν τους έχει ανάγκη για να μπει στον δεύτερο γύρο. 

Όταν τους είχε το 2019 προτίμησαν να συστρατευθούν με τον κ. Χατζηδάκη. Στην κατοχή μας έχουμε περιπολίες που γίνονταν για την προστασία του δάσους μας τις προηγούμενες χρονιές . Σε αυτές θα δείτε να συμμετέχουν σημερινοί όψιμοι επικριτές της διοίκησης Χατζηδάκη . 

Δεν θα μας "τρελάνουν" άλλωστε στα απανωτά "χτυπήματα" που δέχονται οι απαντήσεις τους είναι πως είμαστε "τρελοί' . 

Πάντα τεκμηριώνουμε τι γράφουμε και επειδή μέσα στον Αύγουστο η πόλη μας θα απαλλαγεί από ένα μεγάλο της "βάρος" πιο ελεύθεροι θα μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό που εδώ και 10 χρόνια έχουμε ξεκινήσει. 

Ποιο είναι αυτό; Να αφυπνίζουμε συνειδήσεις και να διαλύουμε ΜΥΘΟΥΣ! Πριν την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων θα παίξουμε τελικά αυτές που "πληγώνουν" για εμάς την πόλη όχι πως θα καταλάβουν και τίποτα επικεφαλής που έτσι και αλλιώς με αυτούς συνεργάζονται σε καθημερινή βάση αλλά για να μην λένε μετά πως ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ! 

Αυτά και μια ιδιαίτερα θετική είδηση για την πόλη μας πέρασε στα "μουλωχτά" και από εμάς που έχουμε λόγους! 

Πανηγύριζαν οι του ΕΝΑΚ το 2019 και σήμερα ακόμα δεν έχουν αποφασίσει με ποιον θα πάνε ενώ ήδη ο επικεφαλής τους εγκατέλειψε την θέση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και ο κος Πούλος παραιτήθηκε τρεις μήνες πριν τις κάλπες από την Αντιδημαρχία του. 

Σε  κάθε περίπτωση έστω και τρεις μήνες πριν αυτός παραιτήθηκε χάνοντας τον μισθό του και η δική μας άποψη ( φυσικά και δεν μας ακούει άλλωστε ουδέποτε απάντησε σε μια σειρά αρνητικών δημοσιευμάτων για εκείνον) είναι πως πρέπει να είναι υποψήφιος αφού αγαπάει την πόλη και για αυτό "μπλέκει" . 

Άλλωστε σε αυτή την πόλη είναι αδύνατον να βρεις φίλους "διαμάντια" ό,τι και εάν σας γράφουν όσοι ούτε βλέπουν , ούτε ακούν όσα λέγονται από τα μεγάλα "συστημικά" ΜΜΕ και αφορούν την πόλη μας. 

Δεν μας ζηλεύουν αυτό είναι το μόνο σίγουρο και τα πράγματα έχουν γίνει περισσότερο σοβαρά αφού κάποιοι σε θέσεις ευθύνης στην κεντρική διοίκηση έχουν αρχίσει να μας σιχαίνονται! 

Θα παίξει και αυτό τον ρόλο του στις προσεχείς κάλπες και κάποιοι ποντάρουν στην αναμπουμπούλα που θα δημιουργηθεί για να παραμείνουν στις θέσεις τους. 

Εάν συνεχίσουν κάποιοι να μην βλέπουν παίζει και να το πετύχουν! 

"Άσχετη" η τελευταία φωτογραφία και ελάχιστοι θα καταλάβουν γιατί "κόλλησε" στην συγκεκριμένη ανάρτηση ! 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: