ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης ευχαριστεί όσους του ευχήθηκαν για τα σημερινά του γενέθλια και ανταποδίδει τις ευχές

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης ευχαριστεί όσους του ευχήθηκαν για τα σημερινά του γενέθλια και ανταποδίδει τις ευχές

 


Στα 47 έτη ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης και πλήθος συνδημοτών μας του ευχήθηκαν για τα σημερινά του γενέθλια. 

Γέννημα θρέμμα Ηλιουπολίτης , με καταγωγή από το Λασίθι της Κρήτης και απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από το Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών . 

Από το 2010 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών , Κοινωνικής Αλληλεγγύης , Προγραμματικού και Ανάπτυξης στο δήμο μας για μια 8ετία. 

Από 1/1/2020 είναι ο δήμαρχος της πόλης μας και φαβορί για να επανεκλεγεί στις κάλπες του Οκτωβρίου. Όσο πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο θα αποδεικνύεται αυτό που έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό πως σύλλογοι, συλλογικότητες και αθλητικά σωματεία της πόλης έχουν συνταχτεί μαζί του. 

Επί δημαρχίας του έγινε αποτυχημένη προσπάθεια να εκλεγεί μη κομμουνιστής πρόεδρος στο ΣΕΔΗ αλλά απέτυχε αφού Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ κρατάει ακόμα "αποθέματα" από τους αθρόους διορισμούς "συντρόφων" από διαδοχικές διοικήσεις του δήμου μας. 

Από όσους γνωρίζουν την σύνθεση των υπαλλήλων του δήμου μας και είναι γνώστες της "ιδιαιτερότητας" της πόλης μας σε μια σειρά τομείς θεωρείτε ικανός στο να διαχειρίζεται μια κατάσταση που έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να αντιστραφεί με διοικήσεις που θέλουν να ξαναεκλεγούν και προτιμούν την πεπατημένη. 

Η συνταγή είναι επιτυχής για όσους την ακολούθησαν αφού κάθε διοίκηση που προσπάθησε να "θίξει" ή να αμφισβητήσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν είχε μακροημέρευση. 

Η δική μας εκτίμηση είναι πως σε μια πόλη που αριστερά σκέφτονται και ενεργούν ακόμη και όσοι ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές Νατσιούς, Βελόπουλους και Στίγκες η επανεκλογή του θα είναι έκπληξη μόνο για όσους διαχρονικά δεν κατανοούν πως σε μια πόλη που ο πολιτισμός , ο αθλητισμός και η αλληλεγγύη της έχει αφεθεί σε ιδεοληπτικούς. 

Για εμάς έκπληξη  θα είναι η μη επανεκλογή του! Συμφωνούμε με τον εκδότη του ilioupolinews.gr κ. Καραμαγκάλη πως οι συνδημότες μας δεν ενδιαφέρονται εάν θα έχουν δήμαρχο ΔΕΞΙΟ - ΑΡΙΣΤΕΡΟ ή ΚΕΝΤΡΩΟ και εκεί εμείς εντοπίζουμε και το πρόβλημα της πόλης μας. 

Δημότες που θεωρούν λογικό πως μπορεί να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις αναγκαίες για το μέλλον της πόλης μας μια κεντροαριστερή διοίκηση που δεν πιστεύει σε αυτές, είναι η ΑΙΤΙΑ των δεινών μας σε καθαριότητα, πράσινο και επιχειρηματικότητα. 

Η πόλη ( θα την γράφαμε με π κεφαλαίο για να χαρούν οι κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" ) δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ προς το καλύτερο  όσο εξακολουθούν και μένουν υπό δημοτική - κρατική διοίκηση δομές του δήμου μας όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ.  Οι δημότες μας που αναζητούν φυσικό πράσινο , και μεγάλα έργα θα πρέπει να αντιληφθούν πως ο δήμος μας παρέμεινε ο φτωχός συγγενής των Νοτίων Προαστίων κυνηγώντας διαχρονικά την τοπική επιχειρηματικότητα και επιχειρήσεις που έκαναν θόρυβο αφού οι πολλοί θέλουν την πόλη μας για να κατοικούν σαν σε χωριό και ουδέποτε είδαν με καλό μάτι όσους τους "ανησυχούσαν" . 


Μετά τις 2 το βράδυ η πόλη μας είναι "νεκροταφείο". Έτσι τα  νυχτερινά μαγαζιά είναι πλέον ελάχιστα και οι δημότες μας για να διασκεδάσουν πάνε σε όμορους δήμους με την Γλυφάδα και την Αθήνα να παραμένει μέχρι να ολοκληρωθεί η επένδυση στο Ελληνικό ο αγαπημένος τους προορισμός. Εμείς θα μείνουμε με το πράσινο , τα πάρκα και τις πλατείες μας και θα αναζητούμε Κιντήδες αφού ακόμα και κορυφαία κεντροδεξιά στελέχη τιμούν έστω με δηλώσεις τους "αγώνες" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που στην ουσία έφεραν την πόλη μας στο σημερινό της χάλι.  Η τούρτα που διάλεξε ο κος Κόκλας για τον δήμαρχο της πόλης μας έχει όλα τα χρώματα , αφού η αντίληψη πως στα αυτοδιοικητικά δεν χωράνε κόμματα και χρώματα είναι η επικρατούσα στον δήμο μας. Έχει ήδη διαφανεί με πλειάδα κεντροδεξιών να είναι υποψήφιοι με κεντροαριστερές παρατάξεις δημιουργώντας σύγχυση στους ευκαιριακούς ψηφοφόρους της ΝΔ που αποτελούν στο δήμο μας το 37%  όσων πήγαν και ψήφισαν που ανακάλυψαν το κόμμα μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του το 2016. 


Η "πίσω αυλή"  της επένδυσης στο Ελληνικό  και ο ακάλυπτος της "υπουργούπολης" στο δήμο Δάφνης -Υμηττού έγινε η πόλη μας ( σωστά το αναφέρει ο κος Καραμαγκάλης στη συνέντευξή του στο noupou.gr )επειδή ως πλειοψηφία οι δημότες μας δεν την ήθελαν ποτέ κάτι διαφορετικό από μια "ήσυχη" πόλη αμιγούς κατοικίας. 

Στην επόμενη αλλαγή διοίκησης και αφού η συνταγή δεν θα αλλάξει , αρκετοί θα αναπολούν τον "αποτυχημένο" Γιώργο Χατζηδάκη αφού έτσι όπως το πάνε όπως οδήγησαν με την ψήφο τους τον Κοκοτίνη στο δεύτερο γύρο των εκλογών του 2014 ίσως αύριο οδηγήσουν έναν ακόμα πιο "αριστερό".  Την παράταξη της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" βάλθηκαν να δυναμώσουν όσοι διαχρονικά μια χαρά πέρασαν και επί δημαρχίας Κιντή δεν ήταν ανάμεσα σε όσους είχαν υψώσει το ανάστημά τους απέναντι στην μετατροπή του δήμου μας σε μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που είχε βάψει με κιτς χρώμα ακόμα και την δημαρχείο της πόλης μας . Γιατί κόκκινο κτίριο και δη δημαρχείο δεν είδαμε πουθενά αλλού εκτός από τα πρώην κράτη μέλη του ανατολικού μπλοκ που πείνασαν με τα σοσιαλιστικά πειράματα! 

Και σε αυτή την προεκλογική περίοδο θα ακούσουμε πολλά λαϊκίστικά συνθήματα,  και θεωρούμε δεδομένο πως παρατάξεις της κεντροδεξιάς που καβάλησαν το κύμα δεν θα ευνοηθούν,  αφού όποιος θέλει "αγώνες" και "επαναστάσεις" θα ψηφίσει το ορίντζιναλ και όχι απομιμήσεις.  Με αντιπολίτευση που θέλει να τα έχει καλά και με τον κλέφτη και με τον αστυνόμο δύσκολα θα δουν προκοπή αλλά ας το συνεχίσουν εμείς δεν έχουμε να κερδίσουμε ή να χάσουμε τίποτα ως τοπικό ΜΜΕ ακόμα και εάν σε θέσεις ευθύνης βρεθεί η "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" και ο Τάσος Μπουγάς . Οι αριστερές δεκαετίες του 1980 και του 1990 έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για την χώρα μας και τον δήμο μας έναν δήμο ελέγχουν οι κομμουνιστές σε όλη την χώρα αυτόν της Πάτρας και θα τον εγκαταλείψουν την 1/1/2024 αφού η δουλειά που έγινε εκεί τα δύο τελευταία χρόνια στο κομμάτι της επικοινωνίας απομόνωσε πλήρως όσους ψήφιζαν ΝΔ στις εθνικές εκλογές και κομμουνιστή για δήμαρχο! 










Τουλάχιστον να του ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και εμείς που δεν τον ψηφίζουμε . Θα προτιμούσε την ψήφο μας και όχι τις ευχές μας! Αλλά και εμείς προτιμούμε να διατηρήσουμε το συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό που μας ακολουθεί πιστά και όχι "ευκαιριακούς" αναγνώστες. Έτσι και αλλιώς δεν ποντάραμε ποτέ στο να χαϊδεύουμε αυτιά και η επιλογή μας αυτή μας διατηρεί ακόμα "ζωντανούς" δημιουργώντας έναν άλλο δρόμο σε μια πόλη που έχει συνηθίσει την "πεπατημένη". 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: