ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με δεδομένο πως τα στελέχη και τα μέλη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν είναι καθόλου ενεργά στο διαδίκτυο το δίδυμο του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών έχει "κλειδώσει" και είναι Χατζηδάκης - Ευσταθίου !

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Με δεδομένο πως τα στελέχη και τα μέλη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν είναι καθόλου ενεργά στο διαδίκτυο το δίδυμο του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών έχει "κλειδώσει" και είναι Χατζηδάκης - Ευσταθίου !

 


Η άτυπη δημοσκόπηση του ilioupolinews.gr ( δες αναλυτικά εδώ) για εμάς επιβεβαιώνει την εκτίμηση μας πως στον δεύτερο γύρο των προσεχών δημοτικών εκλογών θα περάσουν τελικά ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου. 

Μπορεί στην άτυπη διαδικτυακή δημοσκόπηση του ilioupolinews.gr οι κύριοι Ψυρρόπουλος - Ευαγγέλου και Ευσταθίου να έχουν ποσοστά 12.05% - 11.93% - 11.07% αντίστοιχα αλλά οι δύο πρώτες παρατάξεις έχουν μέλη που διαδικτυακά είναι ιδιαίτερα ενεργά και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έντονης δυσαρέσκειας προς την νυν διοίκηση πράγμα που έχουμε τονίσει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν απηχεί την πραγματικότητα. 

Γιατί δεν είναι φυσικά δυνατόν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ να είναι δυσαρεστημένοι και η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" να έχει εμβολίσει όλους τους πολιτικούς χώρους. Προφανώς και όσοι διαγκωνίζονται για καρέκλα δεν θα πήγαιναν μαζί με έναν δήμαρχο που θεωρείται ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ! 

Ακόμα και σε αυτή την διαδικτυακή δημοσκόπηση η παράταξη του νυν δημάρχου είναι πρώτη και με διαφορά επομένως εάν και είναι άτυπη ας της δώσουν την προσοχή που τις αξίζει όσοι θεωρούν δεδομένο πως και το 2023 θα έχουμε μια επανάληψη της "αλλαγής" που συντελέστηκε το 2019. 

Στους Αντιδημάρχους η ΠΡΩΤΙΑ του κ. Παναγιώτη Κόκλα στις θετικές κρίσεις σε εμάς δεν έκανε καμία εντύπωση αφού οι ακόλουθοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σίγουρα δεν αφήνουν τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες και συμμετείχαν προς απογοήτευση όσων δεν κινητοποιήθηκαν ώστε το "απερχόμενη" διοίκηση να έχει έναν νόημα στις συνεχείς αναρτήσεις τους στο facebook όπου καταγράφουν την πραγματικότητα μη προτείνοντας ΛΥΣΕΙΣ που μπορούν να υλοποιηθούν. 

Η άτυπη διαδικτυακή κρατάει στην επιφάνεια τον κ. Ψυρρόπουλο και ο παραλογισμός με 37% της ΝΔ στον δήμο μας αλλά όχι εκπρόσωπο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών προφανέστατα και είναι ένα σενάριο που δεν θα ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ. 

Τέλος με ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως ο Τομεάρχης της ΝΔ κος Αθανάσιος Βαμβίνης ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για δήμαρχος ( παρόλο που "βιάστηκε" ή άργησε κατά άλλους  να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του) και στην μέση να μοιραστούν όσοι θα τον ψήφιζαν στέλνουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών τον κ. Τάσο Ευσταθίου. 

Γιατί σε αυτές τις δημοτικές εκλογές όπως και σε εκείνες του 2010 θα υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών . Η καθίζηση ΣΥΡΙΖΑ και στην πόλη μας θα οδηγήσει όσους πόνταραν σε αντιπολίτευση του τύπου για ΟΛΑ φταίει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να τρέχουν τώρα για να εντάξουν στα ψηφοδέλτια τους όλο και περισσότερο κεντροδεξιούς σε μια πόλη που μόνο κατά ευφημισμό μπορεί πλέον να αποκαλείται ΑΡΙΣΤΕΡΗ. 

Αυτά και φυσικά η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου δεν κάνει φέτος διακοπές ( βλέπετε πως μέρα παρά μέρα ανακοινώνει νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους) και θα επιφυλάξει ΔΥΝΑΤΕΣ υποψηφιότητες στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα κρίνουν με ποιον δήμαρχο θα φτάσει η πόλη μας στο 2028! 

 Αυτά προς το παρόν και εμάς σίγουρα δεν μας ενόχλησε η προσπάθεια του ilioupolinews.gr να αποτυπώσει στο μέτρο που αυτό μπορεί να συμβεί από μια διαδικτυακή δημοσκόπηση τι μέλλει να δούμε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές κάλπες και στην πόλη μας. 

Παρά τις διαβουλεύσεις και την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται εμείς κρατάμε μικρό καλάθι θα συγχωνεύσεις παρατάξεων που θα έδιναν πιο ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα έτσι ώστε το "απερχόμενη" για την σημερινή διοίκηση να ήταν εφικτό. 

Οι διψήφιες διαφορές καλύπτονται δύσκολα και έτσι ας κινηθούν όσοι θέλουν να μην παραμείνει αυτή η διοίκηση με ταχύτερους ρυθμούς για εμάς όσες διαβουλεύσεις δεν φέρνουν αποτέλεσμα πριν τις πρώτες κάλπες δεν αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου όπου η συμμετοχή θα είναι μικρή αφού κάποιοι όταν ΗΤΤΗΘΕΙ η δική τους παράταξη διαχρονικά απέχουν από τις δεύτερες κάλπες . 

Με κάτι περισσότερους από 12.000 ψήφους εξελέγη ο νυν δήμαρχος και ο επόμενος βλέπουμε να βγαίνει με ακόμα λιγότερες! 






ΥΓ: Είχαμε καλέσει τους συνδημότες μας να ψηφίσουν στην δημοσκόπηση του ilioupolinews.gr αφού εμείς έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση σε θέματα ανταγωνισμού και από εδώ μέσα έχουν τύχει θετικής προβολής όλοι όσοι κατέχουν διαδικτυακά τοπικά ΜΜΕ. Κόντρες υπήρχαν και θα υπάρχουν σε θέματα ουσίας όταν κάτι δεν κάνουμε εμείς για εμάς δεν θεωρείτε λογικό να "εξαφανίζετε" από τις αναρτήσεις μας. Δεν είμαστε "επαγγελματίες" για να προβάλλουμε μόνο το δικό μας "μαγαζί" που άλλωστε δεν κινείται με τους κανόνες της αγοράς επομένως με μαθηματική ακρίβεια κάποτε εάν δεν αλλάξει αυτό θα ΚΛΕΙΣΕΙ! Μικρό το κακό θα πουν κάποιοι ιδίως όσοι έχουν πέσει "θύματα" της δημοσιογραφικής μας έρευνας. Για "θύματα" πάντως κάνουν πολύ θόρυβο και σηκώνουν πολύ σκόνη όσο ακόμα μπορούν ποντάροντας στο γεγονός πως δημοσιοποιούμε μόνο ένα 10% από όσα γνωρίζουμε! Προεκλογικά θα αλλάξει αυτό αφού θέλουμε να κάνουμε ρεκόρ επισκέψεων τους επόμενους τρεις μήνες! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: