ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μίλτος Μπαντής: Αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί μου φίλοι, σας καλώ από αύριο σε μία νέα πορεία δημιουργίας για να πάει ο Βύρωνας μπροστά!

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Μίλτος Μπαντής: Αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί μου φίλοι, σας καλώ από αύριο σε μία νέα πορεία δημιουργίας για να πάει ο Βύρωνας μπροστά!


Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας, μετά την συγκλονιστική απώλεια των δυο πιλότων μας και εκφράζω τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και στην Πολεμική μας Αεροπορία.
Δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ στην ξεχωριστή μέρα για τον Βύρωνα, ενωμένοι πάμε μπροστά!
Φίλες και φίλοι, πριν από λίγο ο Χρίστος Γώγος, επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ, προχώρησε σε μία ξεχωριστή συναισθηματικά ανάρτηση-ανακοίνωση, στην οποία περιέγραψε με απόλυτη ακρίβεια όλα όσα συζητήσαμε και συμφωνήσαμε τις τελευταίες ημέρες.

Και νοιώθω ένα ξεχωριστό συναίσθημα ευγνωμοσύνης για τον μοναδικό τρόπο ευθύνης και γενναιοψυχίας, με τον οποίο ανέλυσε και προσέγγισε τα ζητήματα που χρόνια τώρα μας κρατούσαν αδικαιολόγητα δέσμιους και απέναντι σε ξεχωριστές πορείες και στρατηγικές, που δυστυχώς έβλαψαν την πόλη, που τόσο πολύ και οι δύο μας αγαπάμε, και εδώ και πάρα πολλά χρόνια και οι δύο μας υπηρετούμε.

Οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών δεν ήταν εύκολες! Όχι επειδή υπήρχε το οποιοδήποτε διαπραγματευτικό ή άλλο αφήγημα, αλλά γιατί οι πληγές και τα λάθη του χθες, δικαιολογημένα υπήρχαν εκεί, στο τραπέζι της συζήτησης. Και έπρεπε μαζί με την κάθε απόφασή μας, να μοιραστούμε αμοιβαία εξηγήσεις, να απαντήσουμε σε διαχρονικές απορίες, να χτίσουμε στέρεα και αφήνοντας πίσω μας όσα μας πλήγωσαν, τη νέα μας σχέση εμπιστοσύνης και το νέο στοίχημα ευθύνης. Και στο τέλος συμφωνήσαμε, καταλήξαμε, αποφασίσαμε για κάτι που τελικά θα έπρεπε να είχαμε πράξει πολλά χρόνια πριν. ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! Ενωμένοι!


Ευχαριστώ τον Χρίστο Γώγο, για την ευκαιρία που μου δίνει και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, να ηγηθώ ενός εξαιρετικού, κοινού ψηφοδελτίου, ξεχωριστών ανθρώπων της κοινωνίας. Και τον ευχαριστώ διπλά για την αποδοχή της πρότασής μου να ηγηθεί οργανωτικά αυτής της προσπάθειάς μας, αθροίζοντας στην προσπάθειά μας την εμπειρία του, τις αδιαμφησβήτητες και πάντα πολύτιμες γνώσεις του, και κυρίως τα χαρακτηριστικά μιας προσωπικότητας (της δικής του) που εκπέμπουν ήθος, γενναιοψυχία και πραγματική αγάπη για την πόλη.


Οι πρωτοβουλίες, η στάση του Χρίστου, η συγκροτημένη και ανιδιοτελής προσέγγιση του θέματος της συνεχόμενης διάσπασης των δυνάμεών μας στον Βύρωνα υπήρξαν απαράμιλλες, μας γέμισαν χαρά αλλά, δεν θα κρυφτώ, προσωπικά με έκαναν να νοιώσω και έναν κόμπο στο στομάχι, με έκαναν να αισθανθώ ότι τελικά πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια θα μπορούσαν να εξελιχθούν διαφορετικά, θα μπορούσα να τα έχω χειριστεί διαφορετικά…

Και για αυτό τώρα οι ευθύνες μας είναι πολλαπλές!!
 
Ευθύνη απέναντι στην εμπιστοσύνη του Χρίστου Γώγου.

Ευθύνη απέναντι στα στελέχη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ, που ενώνουμε δυνάμεις και κτίζουμε τη νέα μας ομάδα και αυτοδιοικητική οικογένεια.

Ευθύνη απέναντι σε όλους εκείνους που χρόνια τώρα στήριξαν την προσπάθειά μας, που βρεθήκαμε δίπλα-δίπλα σε μικρές και μεγάλες μάχες.

Ευθύνη απέναντι στους πολίτες του Βύρωνα, που απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος και την κατήφεια των διασπάσεων, περιμένουν από εμάς μία νέα ενωτική αγωνιστική πορεία.

Ευθύνη απέναντι στις παρακαταθήκες των παλιών, έμπειρων αγωνιστών της εδώ και δεκαετίες αυτοδιοικητικής μας παρέας, που πλέον απαιτούν στοίχιση, ενότητα, συνέπεια και κυρίως αποτέλεσμα.

Αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί μου φίλοι, σας καλώ από αύριο σε μία νέα πορεία δημιουργίας για να πάει ο Βύρωνας μπροστά!

Πόρτα-πόρτα, γειτονιά-γειτονιά, ραντεβού στη Μεταμόρφωση, στη Νέα Ελβετία, στον Άγιο Αρτέμιο, στο Κέντρο της πόλης, στην Ανάληψη, στη Φρυγία, στη Ζωοδόχο Πηγή, στον Καρέα!
Ξεκινάμε! Προχωράμε!
Ενωμένοι!
#Βύρωνας_Μπροστά_Ενωμένοι
#Αλλάζουμε_τα_δεδομένα

Μίλτος Μπαντής 
Υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Στον δήμο Βύρωνα η στήριξη από τη ΝΔ που εξασφάλισε ο πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ κος Μίλτος Μπαντής οδήγησε σε ό,τι περιγράφεται παραπάνω. Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ μέσω του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Άγγελου Κάνδηλα σκοπίμως προσπαθούν να παραπλανήσουν τους ατυχείς αναγνώστες τους. Το χρίσμα των Πρασίνων στον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή σίγουρα δεν θα οδηγούσε καμία Νεοδημοκράτισσα και κανέναν Νεοδημοκράτη να πιστεύει πως η ΜΟΝΗ πλέον κεντροδεξιά παράταξη που υπάρχει στον δήμο μας και κατεβαίνει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα έκανε το ατόπημα να συστρατευθεί με τον καιροσκόπο επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που θέλω" που από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι ΝΔ και τα Σαββατοκύριακα ντύνεται "Βελουχιώτης" . Την απάντηση που τους αξίζει θα την πάρουν από την συντριπτική πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών της πόλης μας στις κάλπες του Οκτωβρίου για όσον αφορά τις απορίες τους σε θέματα που θα έπρεπε να γνωρίζουν τους απάντησαν οι κομμουνιστές με δελτίο τύπου που εξέδωσαν λύνοντας τους απορίες που είχαν. Θα πρέπει να γνωρίζουν πως τους χωρίζει με τους "συντρόφους" τους το χρώμα του φασισμού τους ενώ να τους πληροφορήσουμε για να μην έχουν αυταπάτες πως οι χουντικοί στα συνοικιακά καφενεία κοντεύουν να εκλείψουν και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να τους εξασφαλίσουν παρά ένα "πατριωτικό" μονοψήφιο στις κάλπες που έρχονται! Όσο έχουν καιρό ας ενωθούν με την μεγαλύτερη και μοναδική πλέον κεντροδεξιά παράταξη ειδάλλως ας ενσωματωθούν στο ΚΚΕ! Άλλωστε για τέσσερα χρόνια την "ουρά" του έπαιζαν μέσα στα δημοτικά συμβούλια! Σε αυτές τις κάλπες δεν θα τους "σώσει" κανείς από το να δουν την πλάτη των κομμουνιστών της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης,  άλλωστε οι "αγώνες" (τα εισαγωγικά γιατί είχαν καταστροφικά αποτελέσματα για την πόλη μας όχι πως δεν έκαναν καταλήψεις ιδιωτικών χώρων)  των πρώτων και το χειροκρότημα των "Η πόλη που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ" έχουν και πάλι οδηγήσει σε άνοδο την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που φυσικά και σιχαίνεται όσους διαχρονικά προσπάθησαν να οικειοποιηθούν τους "αγώνες" της για τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! Ο Αραμπατζής ζητάει να τιμηθεί ο δοτός  δήμαρχος που είχε ονομάσει σε Λεωφόρο Αλέξιου Νάστου την σημερινή Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα και παράλληλα "πουλάει σανό" πως θα διεκδικήσει την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ από την ΕΤΑΔ! Δηλαδή αυτοί που δεν τα έβαζαν με έναν ιδιώτη προσπαθούν να σας  πείσουν πως θα τα βάλλουν με το κράτος! 
ΥΓ: Καλές οι φωτογραφίες με τον Χάρη Θεοχάρη σήμερα φανταζόμαστε πως θα τους είπε πως η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ δεσμεύτηκε για 99 χρόνια από τους δανειστές μας ως "εγγύηση" πως ίσως μετά από 400 χρόνια τους αποπληρώσουμε το χρέος μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: