ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν είναι η άποψη της , αλλά όσα αναφέρει ο εκλογικός νόμος για τις δημοτικές εκλογές και αφορούν την προβολή των υποψηφίων δημάρχων και συνδυασμών. Βέβαια πολλά δεν τηρούνται,  εμείς δεν είμαστε τίποτα αφελείς να θεωρούμε πως ένα δήμαρχος μπορεί να βγει δαπανώντας ΜΟΝΟ όσα ορίζει ο σχετικός νόμος για τις δαπάνες των υποψηφίων δημάρχων και συνδυασμών. Για εμάς δεν θα έπρεπε να υπάρχει ΟΡΙΟ δαπανών αφού ουδείς το ελέγχει . Άλλωστε η ίδια η πραγματικότητα έχει δείξει πως ΤΖΑΜΠΑ δήμαρχος δύσκολα γίνεται κάποιος στις μέρες μας. Για τον λόγο αυτό και δεν θα ζήσουμε πάλι θητείες δημάρχων που αντί για προεκλογικά έξοδα έκαναν καταλήψεις ιδιωτικών χώρων!

  • Το να γράφουμε εμείς για απερχόμενη δημοτική αρχή και να βάζουμε τον δήμαρχο να ξεφυλλίζει το ημερολόγιο που του πρόσφεραν  "Οι Ηλιουπολίτισσες" δεν προσφέρει και πολλά πράγματα. Το θέμα ήταν και παραμένει πως εμείς δεν έχουμε καμία δυνατότητα να μοιράσουμε χρήμα δεξιά και αριστερά ούτε βέβαια έχουμε την αυταπάτη πως οι Ηλιουπολίτες έχουν ξεπεράσει το "ψηφίζουμε για την τσέπη μας". Άρα επαφίεται στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης πως θα χειριστούν την κατάσταση που δεν πάει καλά αφού ουδείς σε αυτή την πόλη  πιστεύει πως ο νυν δήμαρχος ΔΕΝ  θα είναι στον δεύτερο γύρο και μάλιστα η δημοτική του παράταξη θα είναι πρώτη στις προτιμήσεις των συνδημοτών μας στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Διαβάζουμε και κάτι "παρατράγουδα" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας και γελάμε , αφού οι ίδιοι που τα γράφουν το 2019 συνέργησαν με την διοίκηση Χατζηδάκη και αποχώρησαν μόνο όταν δεν υπήρχαν για αυτούς καρέκλες ευθύνης. 

  • Που θα βρει τους 35 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ο τάδε και ο δείνα μας ρωτάτε. Και φυσικά υπάρχει πάντα ο νόμος που επιτρέπει τις μεταδημοτεύσεις ,άσε που κάποιος μπορεί να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και να έχει μόνιμη κατοικία σε οιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Αρκεί να δηλωθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και η μεταδημότευση του θα "γίνει" στο μέλλον!  Επομένως οι 35 θα βρεθούν από ΟΛΟΥΣ όσους μπουν στη διαδικασία. Το θέμα είναι γιατί να μπουν και τι διαφορετικό λένε από τους άλλους! 



  • Δεν ξέρουμε ποιους θα "σταυρώσουμε" και εάν θα ποντάρουμε στα σίγουρα ή θα πάμε όπως το 2019 να κάνουμε την έκπληξη με νέες υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων. Το σίγουρο είναι πως εμείς θα ψηφίσουμε "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και θα στηρίξουμε κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο. ΔΕΝ ήμασταν άλλωστε ποτέ της λογικής πάνω από κόμματα και χρώματα αφού αυτά παράγουν πολιτική. Για εμάς το ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: