ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Με μπουνιές - κλωτσιές και Τάγματα Εφόδου ο Κασιδιάρης είχε φτάσει έως και 16% ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων - Γιατί πανηγυρίζουν οι Φασίστες;

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Με μπουνιές - κλωτσιές και Τάγματα Εφόδου ο Κασιδιάρης είχε φτάσει έως και 16% ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων - Γιατί πανηγυρίζουν οι Φασίστες;

 


Καμία τύχη δεν έχει να πέσει στα χέρια ΦΑΣΙΣΤΩΝ η Δημοκρατική Αθήνα όμως από χθες οι Φασίστες πανηγυρίζουν για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη! 

Δύο φορές έχει κατέβει και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης την πρώτη φορά πήρε 10% και την δεύτερη 16% εν μέσω μνημονιακών μέτρων και τα Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής με την ανοχή των τσέων να μοιράζουν μπουνιές και κλωτσιές σε όποιον δεν έχει το γνήσιο ελληνικό "dna" το οποίο διακρίνεται στην παραπάνω φωτογραφία! 




Η Αθήνα δεν θα εκλέξει ΠΟΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ δήμαρχο ας το κατανοήσουν όσοι θεωρούν πως υπηρετούν τον Εθνικισμό και έχουν στα Τάγματα Εφόδου τους ποινικούς που ουδεμία σχέση έχουν και είχαν με αυτόν. 




Ας διαβάσουν την Ελληνική Ιστορία πριν αναμασήσουν τις ιδεοληψίες τους για ράτσα και ΑΙΜΑ ας δουν πως ο Μέγιστος των Ελλήνων Μέγας Αλέξανδρος δεν έδινε καμία σημασία σε αυτά τα φασιστικά και τέλος ας δουν τις απόψεις του Ίωνα Δραγούμη για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις!

Σε κάθε περίπτωση δήμαρχο φασίστα η Αθήνα με εκλογές δεν θα δει και οι αγαπημένοι τους καραβανάδες δεν μπορούν να σβήσουν μια φωτιά όχι να κάνουν πραξικόπημα. 

Οι εποχές άλλαξαν ας το καταλάβουν όλοι και όλες με σβάστικες και "ψεκασμένες" απόψεις γραφικοί καταντούν άσε που δεν φοβίζουν και κανέναν πλέον τα Τάγματα Εφόδου τους! 



Ο "Ρουβίκωνας" σβήνει φωτιές την ώρα που οι ΝΑΖΙ ονειρεύονται δημαρχιλίκια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: