ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..



  • Οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης συνεχίζουν και ανακοινώνουν νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Για κάποιους ενημερώνεστε και μέσα από εδώ ενώ όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ( τέλη Αυγούστου πρέπει να κατατεθούν οι συνδυασμοί εάν δεν πάρουν ολιγοήμερη παράταση) θα έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα μέσα από εδώ για το ποιοι κατεβαίνουν ως σύνολο και φυσικά με ποια δημοτική παράταξη. Το ενδιαφέρον για τις δημοτικές εκλογές τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο θεωρούμε πως θα κινηθεί στα συνηθισμένα επίπεδα με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι για τον τελικό αριθμό των συνδημοτών μας που θα προσέλθουν στις δεύτερες κάλπες. Να συγκεντρώσει κάποια δημοτική παράταξη 42% και να εκλέξει δήμαρχο από τον πρώτο γύρο είναι κάτι εντελώς απίθανο να συμβεί ενώ δεν θεωρούμε πως όλοι όσοι έχουν δηλώσει έως σήμερα υποψήφιοι δήμαρχοι θα φτάσουν τελικά στις κάλπες! 

  • Στον τύπο υπάρχουν δημοσιεύματα για τους 71 δημάρχους ανά την Ελλάδα στους οποίους θα δώσει στήριξη η ΝΔ. Σας έχουμε γράψει αρκετά νωρίς πως για τον δήμο μας δεν θα υπάρχει στήριξη από τη ΝΔ σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο! 

  • Ωραία τα νέα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους στην πλατεία Ανεξαρτησίας που τοποθέτησε η εταιρία του κ. Νίκου Σίνου "Κήπων Οδός" . Η ίδια εταιρία έχει κάνει μια σειρά αναπλάσεων σε παιδικές χαρές του όμορου δήμου μας Ελληνικού - Αργυρούπολης. Έτσι οι δύο δήμαρχοι που προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο και διατηρούν άριστες σχέσεις οδεύουν για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου έχοντας να παρουσιάσουν μια σειρά παιδικών χαρών με σύγχρονα παιχνίδια. Επειδή διακρίνουμε μια ανησυχία κάποιων συνδημοτών μας τι θα γίνει με τις υπόλοιπες παιδικές χαρές σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει πριν τις 8 Οκτωβρίου θα έχουν παραδοθεί στο κοινό ακόμα τέσσερις παιδικές χαρές από την ίδια εταιρία. 




  • Είναι συγκεκριμένες οι συλλογικότητες της πόλης που στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Αλέξανδρου Μπουγά καθώς και άλλων δημοτικών παρατάξεων. Και στις κάλπες του Οκτωβρίου ένα ψηφοδέλτιο μπορείτε να βάλετε στον φάκελο και να ρίξετε στην κάλπη. Το γράφουμε για όσους θέλουν υποκριτικά να τα έχουν καλά με όλους. Άλλωστε κάποιοι ονειρεύονται πως θα έχουμε και πάλι κομμουνιστή δήμαρχο τους αφήνουμε να το πιστεύουν όσο εμείς εργαζόμαστε για να αποφευχθεί αυτό το καταστροφικό σενάριο για τον δήμο μας. Θεωρούμε πως τα 12 χρόνια Κιντή ήταν πολλά όπως και θεωρούμε πως με διαφορά ήταν ο χειρότερος δήμαρχος της πόλης μας από την μεταπολίτευση έως και σήμερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: