ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι σφραγιδοκράτες νταβατζήδες κοροϊδεύουνε την εργατιά!

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Οι σφραγιδοκράτες νταβατζήδες κοροϊδεύουνε την εργατιά!



Οι δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομάδας στα πλάγια δεξιά του ιστολογίου μας ποτέ δεν καθόρισαν την δική μας επιλογή θεμάτων. Άλλωστε χρόνια τώρα ξέρουμε τι διαβάζουν οι περισσότεροι θα μπορούσαμε με λιγότερες αναρτήσεις μη εμπορικές να κάναμε λιγότερο κόπο αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. 

Μπροστά μας έχουμε δημοτικές εκλογές και για εμάς δεν είναι καθοριστικές μόνο για το μέλλον της πόλης που έτσι και αλλιώς είναι προδιαγεγραμμένο ( όσοι μας διαβάζουν κατανοούν τι εννοούμε) αλλά και για την δική μας πορεία που θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το εκλογικό αποτέλεσμα και κυρίως το ΠΟΣΟΙ ψήφισαν δημοτικούς συμβούλους που για εμάς είναι μέρος του προβλήματος και όχι της ΛΥΣΗΣ! 

Εάν π.χ αναβιώσει ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ στην πόλη μας μέσα από αυτές τις δημοτικές κάλπες ή εάν εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι ΜΑΥΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ τότε τα δέκα χρόνια διαδικτυακής μας παρουσίας με αυτό εδώ το ιστολόγιο σίγουρα πήγαν χαμένα. 

Βέβαια εάν από τα 10 τοπικά ΜΜΕ τα 9 δεν ορθώνουν το ανάστημά τους μπροστά στους κόκκινους φασίστες και αντιδρούμε ΜΟΝΙΜΑ μόνο εμείς είναι φυσικό πως η Ιστορία της πόλης θα επαναληφθεί ως φάρσα για να γνωρίσουν και όσοι κάνουν πως ξέχασαν τις "μεθόδους" που εφάρμοσαν για τρεις τετραετίες στη διοίκηση του δήμου μας όσοι έχουν το θράσος να κατηγορούν μια σειρά διοικήσεων ως τάχα αντιδημοκρατικές και απαξιώνουν με την παρουσία τους και ενεργούς φασίστες που κουβαλούν μέσα σε αυτά τα δημοτικά συμβούλια της πόλης μας. 

Θυμούνται τις καρεκλιές που παίζονταν επί δημαρχίας Κιντή σε αυτά και θεωρούν πως εν έτει 2023 με όλη την χώρα γαλάζια μπορούν να επαναλάβουν τα "ανδραγαθήματά" τους ή να μας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας! 

Μένοντας εκτός του επόμενου δημοτικού συμβουλίου η ουρά της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην πόλη μας το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στο πόσοι τελικά θα είναι οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι που τελικά θα εκλεγούν και κυρίως ποιοι από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις θα είναι σε θέση να αντιπαρατεθούν στα δημοτικά συμβούλια  μαζί τους και δεν θα αποτελούν "ουρά" τους. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης έχει στοχοποιήσει μια σειρά δημοτικών συμβούλων που θέλουν να αλλάξει προς το καλύτερο η πόλη μας και φυσικά ακόμα και αυτούς που δεν θεωρούμε συνοδοιπόρους μας αφού χάραξαν άλλη πορεία θα θέλαμε να τους δούμε και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο αφού είναι τύποι που δεν ασπάζονται τους παραλογισμούς της κομμουνιστικής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που αποδεικνύει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση πόσο "κατεστημένο" είναι όχι μόνο στις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και στις εθνικές. Τελευταία τα έχουν βάλει με ανόητες δηλώσεις τους και κατά του αναρχικού κινήματος επειδή καταδεικνύει την απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: