ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

 Έχουμε αποδείξει ως τοπικό ΜΜΕ πως δεν κάνουμε τίποτα για τα χρήματα , δεν θα δώσουμε τώρα τα διαπιστευτήριά μας. 

Όλη την προεκλογική περίοδο του 2019 και στα πλάγια μας έπαιζαν ( παρόλο που ο κος Αραμπατζής δεν είχε πιθανότητες εισόδου στον δεύτερο γύρο) μόνο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της αρεσκείας μας που θεωρούσαμε (λανθασμένα όπως απεδείχθη) πως είχαν έστω την ευθιξία μπαίνοντας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να ακουστεί μια διαφορετική φωνή. 

Εμείς δεν την ακούσαμε και φοβόμαστε όπως μας γράφουν και οι φανατικοί αυτού του ιστολογίου πως τζάμπα παλεύουμε,  η ΦΩΝΗ αυτή δεν έχει έρθει η στιγμή να ακουστεί! 

Ήδη οι αντιδράσεις τους μας προβληματίζουν , για κάποια πρόσωπα που μας αδίκησαν κατάφορα στο παρελθόν και που έτσι και αλλιώς από τους δικούς μας αναγνώστες δεν πρόκειται να πάρουν ψήφο,  αφού αυτοί παρέμειναν και θα παραμείνουν οπαδοί , και ένας οπαδός δύσκολα συγχωρεί όποιον για οιοδήποτε λόγο βρέθηκε στο λάθος "στρατόπεδο",  την στιγμή που αυτό εδώ το ιστολόγιο δέχονταν επιθέσεις από την πλέμπα της πόλης μας. 

Οι δικοί μας αναγνώστες σίγουρα δεν είναι ακροδεξιοί,  επομένως μην μας ζητάτε να μην βλέπουμε τον ΜΑΥΡΟ φασισμό. 

Κομμουνιστές δεν είναι άρα μια χαρά θα γράφουμε και για τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό. 

Οι δικοί μας αναγνώστες είναι αυτοί που δεν κολλάνε σε πρόσωπα και καταστάσεις "περίεργες" δεν βρίσκουν δικαιολογία για κανέναν και ορθώς μας ασκούν κριτική όταν κάνουμε μισό βηματάκι πίσω! 

Γιατί για να πάμε επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ πρέπει να γίνουν όλες εκείνες οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για τις οποίες ουδείς ομιλεί στα δημοτικά μας συμβούλια,  έτσι δεν δεσμεύεται πως ΑΥΡΙΟ εάν αναλάβει θέσεις ευθύνης θα τις υλοποιήσει! 

Εδώ ολόκληρη κυβέρνηση πέρασαν  τέσσερα χρόνια χωρίς να υλοποιήσει ούτε μία μεγάλη μεταρρύθμιση για την χώρα μας και ανανέωσε θητεία επειδή δεν υπήρχε αξιόπιστη ενναλακτική! 

Μην την πατήσουμε και εδώ , επειδή κάποιοι φοβούνται να "τρομάξουν" όσους εάν εξακολουθούν να τους "χαϊδεύουν",  θα "πεθάνουν" πρόωρα μαζί τους! 

Και κάτι τελευταίο,  κανένα θέμα δεν θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων εμείς εδώ δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ,  άρα μην απογοητεύεστε εμείς θα παραμείνουμε σταθερά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας,  γιατί για εμάς ΥΠΑΡΧΕΙ! 

Εδώ αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση δεν θα δείτε ΠΟΤΕ,  και όλα τα "χτυπήματα" θα γίνουν από εμάς όσο όλοι οι άλλοι μαζεύουν διαφημίσεις! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: