ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμετικό ποστάρισμα του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου ΘΕΩΡΕΙ πως η γέφυρα στην Πάτρα έπεσε επειδή οι περισσότεροι ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη και ΝΔ στις εκλογές!

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Εμετικό ποστάρισμα του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου ΘΕΩΡΕΙ πως η γέφυρα στην Πάτρα έπεσε επειδή οι περισσότεροι ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη και ΝΔ στις εκλογές!

 


Εντάξει είπαμε κάπου η γραφικότητα καταντάει ενοχλητική ιδίως όταν ο άλλος υπηρετεί το δόγμα της Αγάπης. 

Ο πρωθυπουργός της χώρας φυσικά και δεν αφορίστηκε από την επίσημη Ελλαδική Εκκλησία που θέτει στο περιθώριο όσους την προσβάλλουν. 

Ο Χρυσαυγίτης Αμβρόσιος δεν εκπροσωπεί ΤΙΠΟΤΑ στην Ελλαδική Εκκλησία και αυτό το γνωρίζουν άπαντες εκτός από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου που τον θεωρεί μάλλον ακόμα Μητροπολίτη! Μάλλον τον θεωρεί και "Άγιο" αφού έτσι αποκαλούν οι ΠΙΣΤΟΙ τους "ενάρετους" και μαχητικούς πρώην Μητροπολίτες! 

Η ίδια η Ιερά Σύνοδος είχε τοποθετηθεί για το θέμα αλλά φαίνεται ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ είναι άλλου δόγματος! Μάλλον θεωρεί πως η Ελλαδική Εκκλησία έχει πέσει στα χέρια του "Εωσφόρου" και πιστεύει μόνο ακροδεξιούς σαν τον Αμβρόσιο ! 


"Οι πληγές του Φαραώ" και η υπέρβαση κάθε ορθολογισμού φυσικά και θα έπρεπε να προβληματίζει όσους θεωρούν τον συγκεκριμένο ιερέα "ποιμένα" τους,  και εάν λάβουμε υπόψιν τα θετικά σχόλια αρκετών εκ των συνδημοτών μας καθώς και τα like υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν πως ο "Θεός" μας ΤΙΜΩΡΕΙ! 

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ ....και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με το 60% που δεν ψήφισε ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη στις βουλευτικές κάλπες κινδυνεύουν και αυτοί να τους πέσει καμία γέφυρα που θα ρίξει ο "Θεός" στο κεφάλι τους; 

Εμείς λέμε πάντως  στις επόμενες βουλευτικές να ψηφίσουμε  Νατσιό , να έχουμε  τον Θεό στο πλευρό μας ,  και τον Θεολόγο στη Βουλή να πολεμάει για την Νέα Τάξη Πραγμάτων 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Πάντως συνεχίστε να διαβάζετε ευχές για την ΦΩΤΙΑ έως τώρα έχουν πιάσει και γλιτώσαμε τα χειρότερα. Τώρα βέβαια με "αφορισμένο" τον πρωθυπουργό δεν μας βλέπω καλά θα καούμε ΖΩΝΤΑΝΟΙ ! 

 Τουλάχιστον μάθαμε την αιτία της κακοτυχίας μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: