ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αρνητικό θέμα ο δήμος Ηλιούπολης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες της δημοτικής παράταξης "Φωτεινή πόλη" για το ρεπορτάζ του

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Αρνητικό θέμα ο δήμος Ηλιούπολης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες της δημοτικής παράταξης "Φωτεινή πόλη" για το ρεπορτάζ του

 


Ο δήμος Ηλιούπολης διατηρεί εδώ και τέσσερις δεκαετίες ανοιχτή χωματερή δίπλα στο ΚΥΤ Υμηττού όπως και ΠΑΡΑΝΟΜΟ γκαράζ για τα αυτοκίνητα του δήμου μας και γραφεία κάποιων εργαζομένων.

Το ΚΥΤ Υμηττού ενοχλεί "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ" αλλά προσφέρει ρεύμα στην πόλη μας και σε μια σειρά όμορων δήμων. Οι εικόνες ντροπής που είχε αναδείξει προεκλογικά και ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης για να κάνει αντιπολίτευση στον προηγούμενο δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ κανέναν! Και δεν ενοχλούν γιατί με ανάλογες πέτυχαν μια σειρά δημάρχων να ανανεώσουν τις θητείες τους. 

Για το θέμα φωνάζουν διαχρονικά καμία δεκαριά υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και κάποιοι επικεφαλής που ΟΛΟΙ τους δεν προτείνουν καμία ΛΥΣΗ. 

Γιατί ΟΛΑ όσα βλέπετε εκεί δεν πετιούνται από ιδιώτες αλλά "εμπλουτίζονται" από δικούς μας εργαζόμενους που χρησιμοποιούν τον Υμηττό ως χώρο εναπόθεσης ογκωδών  έως ότου αυτά μεταφερθούν μετά από μέρες ή και μήνες εκεί όπου ο δήμος μας πληρώνει για να τα εναποθέσει! 

Ο χώρος του γκαράζ μάλιστα έχει και φύλαξη επομένως μην αναζητάτε δράστες που θέλουν το κακό της πόλης μας την ΚΥΡΙΑ ευθύνη για τις εικόνες τις φέρει η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας! Αυτοί που τους νοιάζουν τα σκουπίδια και τα ογκώδη και όχι τα άλλα σκουπίδια που έχουν δυσφημίσει την πόλη μας για πολύ σοβαρότερα αδικήματα. 

Ανάλογες εικόνες έχουν καταγραφεί και σε όμορους δήμους μας με τον κ. Κωνσταντάτο να κόβει πρόστιμα σε μελισσοκόμους!  Ας κόψουμε και εμείς σε όσους το παίζουν "οικολόγοι" με όλο το βουνό πάνω από τον δήμο μας ΦΑΛΑΚΡΟ! 

Η ανοιχτή χωματερή είναι του δήμου Ηλιούπολης και όσοι θέλουν αυτό να αλλάξει θα πρέπει να προτείνουν λύσεις . Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ καταπατητής εκτάσεων ιδιωτών (δηλαδή ο δήμος μας)  που τις "κέρδισε" μάλιστα και δικαστικά για να τις κάνει ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ,  αφού ελλείψει χρημάτων δεν θα σας φτιάξει και κανένα Mall!  Άλλωστε εμείς δεν θέλουμε ούτε καζίνο , ούτε νεκροταφείο , ούτε ξενοδοχείο στον "Υμηττό" μας. Θέλουμε γκαράζ για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας και ανοιχτές χωματερές για να ξελασκάρουν και κάπως οι καναπέδες από τα πάρκα και τις πλατείες της πόλης μας . Πάνω στο φαλακρό ΒΟΥΝΟ θα τις δει κάποιος μόνο όταν είναι προεκλογική περίοδος! 

Το θέμα έχει απασχολήσει και το δημοτικό συμβούλιο, με τον δημοτικό σύμβουλο υποψήφιο της δημοτικής παράταξης που έβγαλε την σχετική ανακοίνωση να μην προτείνει κάτι διαφορετικό για την λύση του προβλήματος.  Άλλωστε 9 χρόνια διοίκηση ήτανε με τον Βασίλη Βαλασόπουλο και δεν έκαναν κάτι για να αλλάξουν την εικόνα αυτή. 

Και σε πέντε χρόνια από σήμερα η ίδια εικόνα θα υπάρχει αφού με τη ΣΟΒΙΕΤΙΑ που δημιουργεί ΑΔΙΕΞΟΔΑ δεν πρόκειται να τα βάλει κανείς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: