ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Τάσος Ευσταθίου: Καλή μας επιτυχία Βασίλη

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Τάσος Ευσταθίου: Καλή μας επιτυχία Βασίλη


Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά έναν βαθύ γνώστη της Δημόσιας Διοίκησης, της πολιτικής προστασίας κ.λ.π.
Καλωσορίζουμε τον Αντιστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, Βασίλη Βασιλείου.
Ο Βασίλης γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Αργυρούπολη και από το 1988, όταν και παντρεύτηκε με την Ria Axeli Ukcps , μέχρι και σήμερα διαμένουν μόνιμα στην Ηλιούπολη μαζί με την κόρη τους.
Το 1989 τοποθετήθηκε στο Α.Τ. Ηλιούπολης.
Έχει υπηρετήσει στην Υπηρεσία Εναερίων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας και το 2015 ανέλαβε Διευθυντής αυτής της Υπηρεσίας.
Στην συνεχεία ως Ταξίαρχος, ανέλαβε την νεοσύστατη τότε Υπηρεσία Εναερίων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας όπου εκτός των ελικοπτέρων της Ελληνικής Αστυνομίας είχε στην επίβλεψη του και τα ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος και ιδιόκτητα και μισθωμένα που εντάσσονται στην δύναμη του κατά την αντιπυρική περίοδο.
Έκλεισε την καριέρα του ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων (ΕΚΑΜ), μαζί με τους πυροτεχνουργούς, τα σκυλιά (Κ9) & τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (DRONES).
Αποστρατεύτηκε στις αρχές του 2019 ως Αντιστράτηγος ε.α.
Σήμερα έχοντας ελεύθερο χρόνο μπορεί να ασχοληθεί με την καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων στην πόλη μας πιστεύοντας παράλληλα ότι η εμπειρία των παλιών και η όρεξη των νέων είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να φέρει θεμιτά αποτελέσματα.
Ο ίδιος δε, λέει χαρακτηριστικά:
*Επειδή όλα τα χρόνια λόγω της ιδιότητας μου ασχολήθηκα με τα κοινά και ιδιαίτερα με την ασφάλεια των πολιτών, η αγωνία μου για το μέλλον του δήμου μας δεν μου επιτρέπουν να μένω αμέτοχος.
Έτσι με ιδιαίτερη χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Τάσου Ευσταθίου να ενταχτώ στον συνδυασμό "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος*
Καλή μας επιτυχία Βασίλη!!

Τάσος Ευσταθίου 
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 


Δεν υπάρχουν σχόλια: