ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 13 χρόνια από την δολοφονία μιας ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

13 χρόνια από την δολοφονία μιας ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ

 




 Ο ιδρυτής του blog troktiko και δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας πέφτει νεκρός αφού ΦΑΣΙΣΤΕΣ τον "γάζωσαν" με Καλάσνικοφ και 13 σφαίρες βρήκαν το σώμα του. 

Ο δημοσιογράφος που ζούσε σχεδόν ασκητική ζωή και που είχε ως κύριο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του την ΠΙΣΤΗ του στον Θεό,  είχε πολλά να προσφέρει και στην κοινωνία και στο λειτούργημα που υπηρετούσε χωρίς παρεκκλίσεις. 

Το νήμα της ζωής του κόπηκε βιαίως στην πόλη μας κάτι που προφανέστατα κάποιοι επιδεικτικά δείχνουν να αγνοούν. 

Έως σήμερα δεν έχουν συλληφθεί ούτε οι φυσικοί αυτουργοί και η δολοφονία του δεν έχει εξιχνιαστεί ενώ έχουν περάσει μια σειρά υπουργών από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

13 χρόνια είναι πάρα πολλά για να μένει ανεξιχνίαστη μια δολοφονία μιας ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ και το κλείσιμο του blog troktiko συνετέλεσε στο να φτάσουμε σε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα που ρεζιλεύει την χώρα μας διεθνώς. 

Μετά την δολοφονία του Γκιόλια είχαμε την απόπειρα δολοφονίας κατά Στέφανου Χίου και φυσικά την δολοφονία του δημοσιογράφου και αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ η οποία εξιχνιάστηκε πρόσφατα. 

Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως έστω και 13 χρόνια μετά η Ελληνική Αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές θα πράξουν το αυτονόητο που είναι αφού δεν μπορούν να προλαμβάνουν το κακό τουλάχιστον να συλλαμβάνουν τους στυγερούς δολοφόνους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: